Ako ju mam dostat ??
Ako ju mam dostat ??
poznam jednu super babu .... dlho sme si spolu pisali,atd. lenze ona mala cavena,potom neskor aj ja frajerku no teraz nema nikto ... povedala mi ze sa jej uz 6 pytali ci maju u nej sancu,atd .... ako ju mam dostat ???
Re: Ako ju mam dostat ??
daj svoj vek a aj jej ... a pises dlho sme si spolu pisali .. a poznas ju aj osobne aj sa rozpravate ci len si pisete ??......... a co chces povedat tym ze ti hovorila ze sa jej uz 6 pytali ci majj u nej sancu :rollmojsej80 napísal:poznam jednu super babu .... dlho sme si spolu pisali,atd. lenze ona mala cavena,potom neskor aj ja frajerku no teraz nema nikto ... povedala mi ze sa jej uz 6 pytali ci maju u nej sancu,atd .... ako ju mam dostat ???
a inac je tu plno podobnych tem treba trochu postudovat
-
Te-wei
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
nemáš šancu ju zbaliť...mojsej80 napísal:poznam jednu super babu .... dlho sme si spolu pisali,atd. lenze ona mala cavena,potom neskor aj ja frajerku no teraz nema nikto ... povedala mi ze sa jej uz 6 pytali ci maju u nej sancu,atd .... ako ju mam dostat ???
noo ono to bude asi niejaka namyslena baba ... aspon to tak vyzera typujem to na pubertu u obochTe-wei napísal:nemáš šancu ju zbaliť...
toto slovko ma tak zaujalo, že som asi 10 minút rozmýšľal, že čo znamená. Po rôznych pokusoch nahradiť písmená, preložiť z iného jazyka alebo doplniť mäkčene v prípade chyby autora a postavenia sa zo stoličky v prípade, že si sedím na vedení, som prišiel na to, že ona mala chalana.mojsej80 napísal:ona mala cavena
Netlieskajte mne, ale môjmu kamarátovi, ktorý to rozlúštil. Som už asi príliš starý na takéto spojenia.
Asi mám nejaký dar ale ja už takéto výrazy poznám veľmi dobre, aj keď sa nepohybujem na základnej škole
ale rozlúštil som to hneď.
je to Čáveno. Ako Čávo.
No ale kámo, s tým Tvojim hustým slovníkom pôsobíš, že nemáš problém zbaliť hocijakú. Určite máš na to vek, skúsenosti, šarm, vtip, charizmu a hlavne "imidž" a "správny slovník". Určite to nebude Tvoja prvá, ber to ako výzvu a hor sa do toho. Myslím, že Ti netreba radiť.
je to Čáveno. Ako Čávo.
No ale kámo, s tým Tvojim hustým slovníkom pôsobíš, že nemáš problém zbaliť hocijakú. Určite máš na to vek, skúsenosti, šarm, vtip, charizmu a hlavne "imidž" a "správny slovník". Určite to nebude Tvoja prvá, ber to ako výzvu a hor sa do toho. Myslím, že Ti netreba radiť.
vraj to ma byt samec od "babeny"
...ale wikipedia nenasla

EDIT:
EDIT:
zdroj: blog.sme.skČávo
1, meno (Nazdar Čávo!)
2, kámo (Čávo, poď s nami na pivo!)
3, macher (Ty si ale čávo!)
4, moderne oblečený mladý muž (Čávo v značkových teplákoch balí bábiku na diskotéke.)
5, blbec, hlupák (Nechaj toho čáva! Jeho brat je iná korba!)
POZOR! Toto oslovenie môže mať ako ja pozitívny, tak aj negatívny charakter!! Používať ho treba vždy v jasných súvislostiach, aby neprišlo k zbytočným nedorozumeniam.(Kto ti je tu čávo?! BUM, BUM!).
Vzájomné oslovovanie sa týmto menom je znakom veľmi dobrých vzťahov.
Čávo: "Čávo, dojdi ma nafotiť ako skáčem na bajku!"
Mercery: "A kde chodíš skákať?"
Čávo: "Čávo, šak na Zobor!"
-
midnight_man
Guru
-
midnight_man
Guru