Akoze keby bola fakt 4.ka vobec by som sa nenahneval, lebo to skoncilo dost blob... Nikto nevyhral ani neprehral, a skoncilo to tak ako to bolo na zaciatku...
A tam ako podobne videa sa nasli X-Men 4 a Blade 4...
Tak ktovie... ja som myslel ze to su vsetko 3ologie. Mozno su to bludy... ale mozno nie...
will.i.am o x-menovi som uz davnejsie cital ze planuju natocit volne pokracovanie.
Ale tento trailer to urcite nebude. Este som nevidel trailer na novy film, v ktorom su pouzite LEN sceny z predchadzajucich casti. Takze nieco mi na nom nevonia. trailer X-men 4
pHysIQ napísal:will.i.am o x-menovi som uz davnejsie cital ze planuju natocit volne pokracovanie.
Ale tento trailer to urcite nebude. Este som nevidel trailer na novy film, v ktorom su pouzite LEN sceny z predchadzajucich casti. Takze nieco mi na nom nevonia. trailer X-men 4
A ten Matrix 4 sa mi vôbec nepozdava. lol
lol, "fight against injusticie" mohli sa viac posnazit ale hadam bude pokracovanie
uplink napísal:matrix bol navrhnuty ako trilogia, bol natoceny ako trilogia a svoju put skoncil ako trilogia...
to je v poriadku, ja to beriem a uz som sa s tym zmieril, ale podla teba to neskoncilo dost o nicom? Tieto nadeje su len prosby zufalych fanusikov ale co uz, tak to chodi
Ked nic, aspon animatrix 2 by mohol vyjst
je to fake chybaju titulky na konci co sa zobrazuju v kazdom traileri, inac ked som videl toto som sa zlakol ze skutocne bude v kinach film Half - Life , bola to nakoniec iba nejak skolska praca... fuha ak to tu este nie je zalozim o tom temu
to je pííčovina podla mna na matrix sa to ani z daleka nepodobá iba nejaké shity prebraté v tom sú .. no neviem neviem.. a vôbec si neviem predstaviť matrix bez Nea a Trinity takže.. hmm neviem
keby bolo natocene marix 4 tak by to bola uz uplna blbost, matrix 3 sa skoncilo a neje co riesit, neni ako to pokracovat, nebudu tam hlavne postavi a pod, bude to prepadak