raz som jej už ublýžil - nechcem znova
-
triple
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
raz som jej už ublýžil - nechcem znova
Nežiadam o radu len by som chcel vedieť aj názor úplne nezainteresovaných ludí:
takže do toho: asi tak pred rokom som spoznal jedno dievča v tom čase som bol poriadny kurevník musím priznať no všimol som si že sa po mne kuká torška inak. tak vtedy som to bral ako šport a tak som ju trošku ponaťahoval a nakoniec ona si myslela že spolu chodíme.. no ono to vyzeralo ako vzťah úplne ale samozrejme ja som to tak nebral... takže pori nej som to isté robil aj s inými a ktoré boli lahšie oriešky tak s tými som aj spával. Jasné bolo to svinstvo.. lenže v tejto bolo niečo čo ma prinútilo konať.ostatné som mal v shite lebo to boli trubky.. ale táto volajme ju xy - proste nedalo mi . povedal som si že s nou to musím skončiť.. nestojí jej zato trápiť sa kôli men. tak jednéo dna som šiel za nou a samozrejme vymyslel som si nejaké výhovorky.. v tom mi povedala: "však mi to povedz" neviem za kade ale vedela to všetko.. tak som jej povedal že ju nebudem klamať a je to pravda a to je dôvod prečo sa cem rozísť.. a v tej chvíli ked som videl ten pohlad (inak ona ma veľmi ľúbila) tak silný že ani neplakala a zároven tak zraniteľný a smutý ale hlavne neodsudzoval ma. vtedy sa niečo vo mne zlomilo .. okamžite som prerušil všetky kontakty čo som mal a ostal som sám..a od vtedy som nenamotal ani jedno dievča a vlastne nemal som ani jeden vzťah proste neurobil som žiadnu hlúposť kým som si nebol istý že ju lúbim.. a takú som aj stretol poriadne som si rozmyslel či vzťah alebo nie nechcel som ublýžiť dalšiemu človeku.. ale stalo sa niečo nečakané ona zlomila mna... ale to je na další príbeh.. proste ked ja som nechcel niekomu ublýžiť tak ten niekto ublýžil mne... no a teraz po čase som sa zase nejako ani neviem ako stretol s xy a porozprávali sme sa o tom čo bolo pred rokom .. predstavte si ona mi to všetko odpustila .. je to strašne šlachetný človek.. vždy ked sa jej pozriem do očí a usmeje sa na mna mám chuť ju pozkať.. keby mi na nej nezáležalo tak to spravím hned a potom ju pomylujem a zistím že ju nemám rad a odkopnem.. ale toto jej nechcem spraviť.. a neviem či k nej neičo cítim alebo nie ... ale chcelby som to snou skúsiť.. nie preto že ona ešte stále asi niečo ku mne cíti lebo to na nej vidno.. ale možno preto že konečne chcem krásny vzťah a viem že ona by mi dala všetku jej lásku..
som sebec alebo hlupák alebo čo?
ps: prepáčte za rozsiahlosť
a vopred dakujem
takže do toho: asi tak pred rokom som spoznal jedno dievča v tom čase som bol poriadny kurevník musím priznať no všimol som si že sa po mne kuká torška inak. tak vtedy som to bral ako šport a tak som ju trošku ponaťahoval a nakoniec ona si myslela že spolu chodíme.. no ono to vyzeralo ako vzťah úplne ale samozrejme ja som to tak nebral... takže pori nej som to isté robil aj s inými a ktoré boli lahšie oriešky tak s tými som aj spával. Jasné bolo to svinstvo.. lenže v tejto bolo niečo čo ma prinútilo konať.ostatné som mal v shite lebo to boli trubky.. ale táto volajme ju xy - proste nedalo mi . povedal som si že s nou to musím skončiť.. nestojí jej zato trápiť sa kôli men. tak jednéo dna som šiel za nou a samozrejme vymyslel som si nejaké výhovorky.. v tom mi povedala: "však mi to povedz" neviem za kade ale vedela to všetko.. tak som jej povedal že ju nebudem klamať a je to pravda a to je dôvod prečo sa cem rozísť.. a v tej chvíli ked som videl ten pohlad (inak ona ma veľmi ľúbila) tak silný že ani neplakala a zároven tak zraniteľný a smutý ale hlavne neodsudzoval ma. vtedy sa niečo vo mne zlomilo .. okamžite som prerušil všetky kontakty čo som mal a ostal som sám..a od vtedy som nenamotal ani jedno dievča a vlastne nemal som ani jeden vzťah proste neurobil som žiadnu hlúposť kým som si nebol istý že ju lúbim.. a takú som aj stretol poriadne som si rozmyslel či vzťah alebo nie nechcel som ublýžiť dalšiemu človeku.. ale stalo sa niečo nečakané ona zlomila mna... ale to je na další príbeh.. proste ked ja som nechcel niekomu ublýžiť tak ten niekto ublýžil mne... no a teraz po čase som sa zase nejako ani neviem ako stretol s xy a porozprávali sme sa o tom čo bolo pred rokom .. predstavte si ona mi to všetko odpustila .. je to strašne šlachetný človek.. vždy ked sa jej pozriem do očí a usmeje sa na mna mám chuť ju pozkať.. keby mi na nej nezáležalo tak to spravím hned a potom ju pomylujem a zistím že ju nemám rad a odkopnem.. ale toto jej nechcem spraviť.. a neviem či k nej neičo cítim alebo nie ... ale chcelby som to snou skúsiť.. nie preto že ona ešte stále asi niečo ku mne cíti lebo to na nej vidno.. ale možno preto že konečne chcem krásny vzťah a viem že ona by mi dala všetku jej lásku..
som sebec alebo hlupák alebo čo?
ps: prepáčte za rozsiahlosť
a vopred dakujem
-
p4ra
Redeemer
Nie, si nerozhodny mlady chalan.
Nic neobvykle. Pekne to len skus. Ale, uz ked vies, aku chybu si spravil predtym, daj si zalezat na tom, aby si to nespravil zase, lebo to dievca si naozaj nezasluzi byt dvakrat sklamane od toho isteho cloveka. Nezneuzi jej dobrotu a schopnost odpustit. S laskou si nie je dobre zahravat. Ver mi..
-
recberko
Light Star
Na margo toho, že ti niekto zlomil srdce ak sa to tak dá povedať: Božie mlyny... a teraz k tej kočke, je na tebe ako sa rozhodneš, len mysli na to aké to bolo keď si jej ublížil prvý krát.. čo keby si sa s ňou stretával len ako kamarát a uvidíš čo bude, ak ťa k nej bude niečo ťahať ako teraz ( ak to tak môžem nazbvať) tak smelo do toho... good luck
-
midnight_man
Guru
triple nieje "laska" ako laska..kazdy si lasku vystvetluje inac..a na zaciatku kazdeho vztahu laska nieje..je to iba zamilovanie....ak osi sam povedal ked sa usmeje mas chut ju pobozkat...to je naznak toho ze si tlosa zamilovany
moja rada? ak neches zacinat vztah..ok
stretavajte sa budte spolu..a po case uvidis ako si budete rozumiet....a ako spolu budete vychadzat..a sam usudis ci sa oplati ist dalej 
-
krupica_dnb
Medium Professional
no tak najprv len to že si si to zaslúžil, tak ti treba.
No neviem, niečo na tom bude keď aj po tomto sa s tebou dokáže porozprávať.... Skúšal si jej toto povedať? takú menšiu úvahu spraviť pred ňou...
A hovoríš ako niektoré ženy- nechcem ublížiť, neviem čo chcem.... Boha veď si svojprávny človek ktorý má toho v hlave viac ako len rozhodnúť sa s kým sa páriť.... Ak jej ublížiť nechceš, tak jej proste neublíž... Je to jednoduchšie ako sa zdá
No neviem, niečo na tom bude keď aj po tomto sa s tebou dokáže porozprávať.... Skúšal si jej toto povedať? takú menšiu úvahu spraviť pred ňou...
A hovoríš ako niektoré ženy- nechcem ublížiť, neviem čo chcem.... Boha veď si svojprávny človek ktorý má toho v hlave viac ako len rozhodnúť sa s kým sa páriť.... Ak jej ublížiť nechceš, tak jej proste neublíž... Je to jednoduchšie ako sa zdá
-
midnight_man
Guru
-
triple
Guru wannabe
máš pravdu s tým sto percentne súhlasím. sám si za to môžem a beriem za to plnú zodpovednosť.krupica_dnb napísal:no tak najprv len to že si si to zaslúžil, tak ti treba.
to je totálne blbý nápad lebo ak u nej ostali ešte nejaké city.. tak to bude mať len jeden účinok zase sa na mna nomotá predsakrupica_dnb napísal:nSkúšal si jej toto povedať? takú menšiu úvahu spraviť pred ňou...
ono to bude podla mna celé spôsobené tým že po poslenom sklamaní proste veľa uvazujem a podvedome sa nechcem ja sklamať zase
Tomu, že k nej niečo cítiš je dôkazom táto téma. Prebrali sa u teba city, ozvalo sa svedomie. Trápi ťa minulosť a určite nechceš zopakovať rovnaké chyby.
-Ak chceš od života viac, zober ten kúsok citu, čo v sebe hlboko v srdci prechovávaš a vypestuj z toho lásku. Určite je to skvelá baba a má ťa rada, keď ti dokázala odpustiť a doteraz s tebou má trpezlivosť.
-Ak chceš od života viac, zober ten kúsok citu, čo v sebe hlboko v srdci prechovávaš a vypestuj z toho lásku. Určite je to skvelá baba a má ťa rada, keď ti dokázala odpustiť a doteraz s tebou má trpezlivosť.
-
midnight_man
Guru
totototo presne toto frikso....Frikso napísal:Tomu, že k nej niečo cítiš je dôkazom táto téma. Prebrali sa u teba city, ozvalo sa svedomie. Trápi ťa minulosť a určite nechceš zopakovať rovnaké chyby.
-
triple
Guru wannabe
mna to už teiž napadlo ked má "také veľké srdce" viem si predstaviť vzťah s nou bolo by to isto super...Frikso napísal:Tomu, že k nej niečo cítiš je dôkazom táto téma. Prebrali sa u teba city, ozvalo sa svedomie. Trápi ťa minulosť a určite nechceš zopakovať rovnaké chyby.
-
midnight_man
Guru