poviem to takto...z orangu co som mal uz asi 3-4 telefony...neboli blokovane.
ale neviem o jednom telefone z TM ktory by nebol zablokovany...
takze ----> woc gou?
uNreal_saTch^ napísal:poviem to takto...z orangu co som mal uz asi 3-4 telefony...neboli blokovane.
ale neviem o jednom telefone z TM ktory by nebol zablokovany...
takze ----> woc gou?
ako ja viem ze t-mobile blokuje telefony ale raz davnejsie ked so meste kupoval D750 tak mi povedali ze nietore neblokuju .. a som si myslel ze ked uz je to ten symbian ... zajtra sa pojdem spytat a dam vediet
mikkimikki napísal:ako ja viem ze t-mobile blokuje telefony ale raz davnejsie ked so meste kupoval D750 tak mi povedali ze nietore neblokuju .. a som si myslel ze ked uz je to ten symbian ... zajtra sa pojdem spytat a dam vediet
Niektore mozno neblokuju, ale niektore mozno zabudnu, lebo sa stane ze ten isty typ ma niekto zablokovany a niekto nie... Tak co uz. Problem je v tom, ze niektore nove telefony sa odblokovat ani nedaju... Aspon zatial...
no povedana nebola pretoze som mal z t-mobile samsung x 660 a ten blokovany nebol co je velmi zaujimave mam aj k508i ten blokovany je a aj nokia 3510i je blokovana no ten samsung nie divne
INDIGOcorp. napísal:no povedana nebola pretoze som mal z t-mobile samsung x 660 a ten blokovany nebol co je velmi zaujimave mam aj k508i ten blokovany je a aj nokia 3510i je blokovana no ten samsung nie divne
tak ako som spomenul a aj v inych temach sa to riesilo. jednoducho sa vyskytne kus, alebo cela seria, dokonca mozno typ ktory nie je blokovany... ale uz by sa mohli spamatat... orange uz dost dlho telefony neblokuje. ved ked ich to tesi, nech si tam to logo daju, ale do softu nech nerypu a to sa tyka aj roznych uprav nemu
vcera som pisal mail do tdebileu a napisali mi .. ze: Dovolte nam aby sme Vás upozornili že spoločnost T-Mobile blokuje všetky akciové telefóny .... takze nic no .. neviete nahodou ci sa to da odblokovat alebo kolko by stalo prepalenie soft ?
will.i.am napísal:
EDIT:// ked tak pozeram, tak tam si pisal to iste
ja by som tuto temu zamkol a kludem sa da pokracovat tam
hehe mas pravdu tak hodilo sa to do oboch tem co uz narobim uz mam nokiu 6230i z orange kupenu od kamarata a blokovana nieje a je pravda ze orange to riesi lepsie z blokovanim no podla mna ma zasa ovela horsi soft ktory nanestastie upravuje ako chce
mikkimikki napísal:vcera som pisal mail do tdebileu a napisali mi .. ze: Dovolte nam aby sme Vás upozornili že spoločnost T-Mobile blokuje všetky akciové telefóny .... takze nic no .. neviete nahodou ci sa to da odblokovat alebo kolko by stalo prepalenie soft ?
vraj nove nokie vie odblokovat len operator, ktory ho zablokoval, a mam pocit ze t-debil si za odblokovanie novej nokie uctuje 2000 (ak nie viac)