Kamarát
-
Shadow_blaster
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Shadow_blaster: v nudzi poznas priatela. v jednej ti nepomohol a tak si z toho mozes vyvodit dosledky. osobne si myslim, ze clovek, ktory zhodi ineho v spolocnosti pre svoje ego je spodina
erytrocyt: naber odvahu a ides, dobrych priatelov je malo a preto by sme si ich mali strazit za kazdu, ale naozaj kazdu cenu
erytrocyt: naber odvahu a ides, dobrych priatelov je malo a preto by sme si ich mali strazit za kazdu, ale naozaj kazdu cenu
-
Shadow_blaster
Light Star
-
jin
VIP
Mám pocit, že si v danej situácii / situáciách jednal troška skratovo a nepremyslene, až si to dotiahol do takéhoto extrému, ako si opísal. Vidno, že Ťa to fakt štve a ani sa Ti nedivím, kamarát podľa opisu ako vyšitý. Približne poznám aj ten pocit, ktorý Ti nedovolil výsť hore tými schodmi a nevrátiť mu tie prachy, aj ke´d si mohol. je to divná zmeska strachu, hanblivosti, a nepredvídateľnosti reakcie druhého (aspoň tak to vnímam ja).
Myslím, že však teraz je skvelá doba, keď by ste to mohli dať zasa do kopy. Nepovedal by som však, že hneď už aj na druhý deň, ale dal by som tomu tak 2-3 dni, aby to nevyzeralo, že keď si ho uvidel, tak si si spomenul na tie prachy a chceš sa rýchlo zbaviť dlhu. S tým plzňom je to super nápad. Vieš keby si mu povedal presne toto isté, čo si sem napísal, tak on by to pochopil a Tebe by konečne spadol kameň zo srdca.
Poradiť však čo na odvahu Ti neviem, lebo s tým mám často aj ja veľký problém. Možno o tom proste neuvažovať a impulzívne sa ta vybrať , bez premýšľania zazvoniť pri dverách a pokecať
Inak chválim po dlhej dobe dáku plodnú a hlavne "inú" tému v sekcii!
Myslím, že však teraz je skvelá doba, keď by ste to mohli dať zasa do kopy. Nepovedal by som však, že hneď už aj na druhý deň, ale dal by som tomu tak 2-3 dni, aby to nevyzeralo, že keď si ho uvidel, tak si si spomenul na tie prachy a chceš sa rýchlo zbaviť dlhu. S tým plzňom je to super nápad. Vieš keby si mu povedal presne toto isté, čo si sem napísal, tak on by to pochopil a Tebe by konečne spadol kameň zo srdca.
Poradiť však čo na odvahu Ti neviem, lebo s tým mám často aj ja veľký problém. Možno o tom proste neuvažovať a impulzívne sa ta vybrať , bez premýšľania zazvoniť pri dverách a pokecať
Inak chválim po dlhej dobe dáku plodnú a hlavne "inú" tému v sekcii!
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
a povedz mi jaky je rozdiel v tom s praktikantkou a s kamaratomerytrocyt napísal:Vieš čo dOG? Nemal som problém ísť za praktikantkou, ktorá prišla na našu školu a po vyučovaní ju pozvať na kávu. Dosť extrém nie? A toto problém nebol. Ale toto...Fúúú
Vigor: Ťažko je mi odpísať na to čo si mi napísal. Ale asi len to, že máš pravdu.
ale ono to tak byva vzdy ze to najtazsie si vzdy odkladame na neskor snazime sa tomu vyhnut i ked vieme ze by sme sa tomu mali postavit hned a tak ci tak na to vo väcsine pripadou vzdy dojde ... ale myslim ze v tomto pripade ma na to fadny dovod kedze niekam mimo mesta ide ... ale potom to uz neodkladaj a smelo do toho .. je to tazke ale potom ti bude o to lepsie ked si to vsetko vyjasniteKoCi napísal:hh to mi trosku pripomina zbavovanie sa zavislosti od cigariet - dobre je prestat od zajtra, a este lepsie pozajtra.
-
Janko Hraško
Amateur
Nie je nič horšie ako stratiť najlepšieho kamaráta a ty si strašne blízko toho, aby sa tak nestalo a staré chyby sa napravili. Vysvetli mu, prečo si mu tie peniaze nemohol vrátiť, že to vlastne nebola tvoja chyba a mrzí ťa čo sa stalo. Ked tak nad tým rozmýšľam, on sa už nehnevá
ozval sa k tebe akoby bolo všetko ok. Viem, že je ťažké nazbierať odvahu, ale ja som presvedčená, že to bude také ako predtým. Istotne! chod do toho:)
a dnes je už nedela, tak bol si včera??
a dnes je už nedela, tak bol si včera??
U nás v bande platí pravidlo baby prichádzajú, odchádzajú peniaz sú boli ale teraz niesú. Kamaráti sú však iba jedni a tí tu budú stále. Život bez dobrého dievčaťa je o ničom ale dievča ti nemôže byť dobrým kamarátom(aspoň to s ktorým chodíš). Najlepší kamarát je v živote iba jeden a ktorý to je to vieš iba ty. Dobre si rozmysli do koho investuješ svôj čas lebo to ej to najcennejšie čo na svete máš a čo môže človeku dať .
V preklade ak vieš že to je naj- kamarát tak uričte to pochopí.. V preklade do absolútne jednoduchej reči: Ber chlast a tisícku a bež za ním !