Kamarát

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Shadow_blaster
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shadow_blaster »

No neviem, ale toto by si k tebe dovoliť určite nemal.
erytrocyt Ja viem a dal som mu to zjavne aj najavo do oči som mu povedal že nech už odo mňa nečaká žiadnu pomoc pretože keď vie byť on hajzel viem aj ja
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

Shadow_blaster: v nudzi poznas priatela. v jednej ti nepomohol a tak si z toho mozes vyvodit dosledky. osobne si myslim, ze clovek, ktory zhodi ineho v spolocnosti pre svoje ego je spodina

erytrocyt: naber odvahu a ides, dobrych priatelov je malo a preto by sme si ich mali strazit za kazdu, ale naozaj kazdu cenu
Shadow_blaster
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shadow_blaster »

Jimino: Je mi to jasné a preto radsej budem dôverovať sebe a rodine pretože ta ma ešte nikdy nesklamala
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

len velmi malo problemov sa neda vyriesit rozhovorom s danou osobou, aj ked vacsina z nas co chcu rady na tomto fore dufaju ze by sa to dalo obist...
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Mám pocit, že si v danej situácii / situáciách jednal troška skratovo a nepremyslene, až si to dotiahol do takéhoto extrému, ako si opísal. Vidno, že Ťa to fakt štve a ani sa Ti nedivím, kamarát podľa opisu ako vyšitý. Približne poznám aj ten pocit, ktorý Ti nedovolil výsť hore tými schodmi a nevrátiť mu tie prachy, aj ke´d si mohol. je to divná zmeska strachu, hanblivosti, a nepredvídateľnosti reakcie druhého (aspoň tak to vnímam ja).
Myslím, že však teraz je skvelá doba, keď by ste to mohli dať zasa do kopy. Nepovedal by som však, že hneď už aj na druhý deň, ale dal by som tomu tak 2-3 dni, aby to nevyzeralo, že keď si ho uvidel, tak si si spomenul na tie prachy a chceš sa rýchlo zbaviť dlhu. S tým plzňom je to super nápad. Vieš keby si mu povedal presne toto isté, čo si sem napísal, tak on by to pochopil a Tebe by konečne spadol kameň zo srdca.
Poradiť však čo na odvahu Ti neviem, lebo s tým mám často aj ja veľký problém. Možno o tom proste neuvažovať a impulzívne sa ta vybrať , bez premýšľania zazvoniť pri dverách a pokecať :wink:
Inak chválim po dlhej dobe dáku plodnú a hlavne "inú" tému v sekcii!
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

zavolaj ci nepojde na pivo... porozpravaj sa ako sa ma atd.. a potom mu povedz ze si mu bol dlzny 1000 sk ze je ti to velmi luto ze si mu ich nevratil ale mu povedz to co si tu napisal ze si sa bal, hanbil alebo co ...

:salala:
dOg
VIP
VIP

Príspevok od používateľa dOg »

erytrocyt napísal:Vieš čo dOG? Nemal som problém ísť za praktikantkou, ktorá prišla na našu školu a po vyučovaní ju pozvať na kávu. Dosť extrém nie? A toto problém nebol. Ale toto...Fúúú

Vigor: Ťažko je mi odpísať na to čo si mi napísal. Ale asi len to, že máš pravdu.
a povedz mi jaky je rozdiel v tom s praktikantkou a s kamaratom :wink: ?
recberko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa recberko »

dOg napísal:a povedz mi jaky je rozdiel v tom s praktikantkou a s kamaratom :wink: ?
Možno ten, že pri tej neznámej praktikantke nemáš čo stratiť....
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

recberko napísal:Možno ten, že pri tej neznámej praktikantke nemáš čo stratiť....
Recberko to napísal za mňa.
Síce bola krásna, snáď najkrajšia, no krásne dievčatá čo sú okolo mňa môžem vydlami obracať. Ale dobrých kamarátov...
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

a ja sem stale naivne chodim aby som si precital ze uz to mas za sebou.. jak kukam tak kukam.. nic nevidim :) chlape teraz ked toto citas, zhrabni klucik od auta, pozri aktualnu hotovost v penazenke, zavolaj ze mas s nim rec tak sa stretnete :)
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Vieš, o pár minút idem mimo mesta za povinnosťami, prídem domov v noci. Zajtra podobne, no najskôr v sobotu by to šlo :)
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

hh to mi trosku pripomina zbavovanie sa zavislosti od cigariet - dobre je prestat od zajtra, a este lepsie pozajtra :D .. ok tak budem nakukat jak si dopadol :)
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

KoCi napísal:hh to mi trosku pripomina zbavovanie sa zavislosti od cigariet - dobre je prestat od zajtra, a este lepsie pozajtra :D .
ale ono to tak byva vzdy ze to najtazsie si vzdy odkladame na neskor snazime sa tomu vyhnut i ked vieme ze by sme sa tomu mali postavit hned a tak ci tak na to vo väcsine pripadou vzdy dojde ... ale myslim ze v tomto pripade ma na to fadny dovod kedze niekam mimo mesta ide ... ale potom to uz neodkladaj a smelo do toho .. je to tazke ale potom ti bude o to lepsie ked si to vsetko vyjasnite :wink:
dOg
VIP
VIP

Príspevok od používateľa dOg »

erytrocyt napísal:Recberko to napísal za mňa.
Síce bola krásna, snáď najkrajšia, no krásne dievčatá čo sú okolo mňa môžem vydlami obracať. Ale dobrých kamarátov...
ok cize je pre teba dolezity tak preco dolezite veci nechavas tak a tie no nazvyme ich nedolezite posuvas na prve miesto?
Janko Hraško
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janko Hraško »

Nie je nič horšie ako stratiť najlepšieho kamaráta a ty si strašne blízko toho, aby sa tak nestalo a staré chyby sa napravili. Vysvetli mu, prečo si mu tie peniaze nemohol vrátiť, že to vlastne nebola tvoja chyba a mrzí ťa čo sa stalo. Ked tak nad tým rozmýšľam, on sa už nehnevá :) ozval sa k tebe akoby bolo všetko ok. Viem, že je ťažké nazbierať odvahu, ale ja som presvedčená, že to bude také ako predtým. Istotne! chod do toho:)
a dnes je už nedela, tak bol si včera??
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

U nás v bande platí pravidlo baby prichádzajú, odchádzajú peniaz sú boli ale teraz niesú. Kamaráti sú však iba jedni a tí tu budú stále. Život bez dobrého dievčaťa je o ničom ale dievča ti nemôže byť dobrým kamarátom(aspoň to s ktorým chodíš). Najlepší kamarát je v živote iba jeden a ktorý to je to vieš iba ty. Dobre si rozmysli do koho investuješ svôj čas lebo to ej to najcennejšie čo na svete máš a čo môže človeku dať . :-) V preklade ak vieš že to je naj- kamarát tak uričte to pochopí.. V preklade do absolútne jednoduchej reči: Ber chlast a tisícku a bež za ním !
Napísať odpoveď