Vystúpenie - potrebujem pomoc so stravou
Vystúpenie - potrebujem pomoc so stravou
Zdravím.Zajtra idem na vystúpenie do Popradu robiť beatbox ale strašne sa bojím že pojem niečo zlé a budem mať vyschnuté krky a tým pádom budú zvuky znieť doslova na hovno.Potrebujem poradiť čo by som mal jesť a piť aby som mal vlhký krk.Samozrejme vylučujem sladkosti lebo tie mi iba zbytočne krk zalepia ale skúste mi poradiť niečo viac.Je to moje prvé vystúpenie tak to nechcem pobabrať 
Diki skusim este dneska lebo nerad by som to pobabral.pHysIQ napísal:V hrdle ti vyschne aj tak. Lebo stres a trema robia vela. Stravuj sa tak ako obvykle. A pred tym vystupenim vypi dost mineralky alebo si daj nejake zuvacky.
Reno tvoju radu neberem vazne ... stacilo mi pozriet tvoj nick na azetereno23 napísal:skus vypit svoje spermie![]()
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Žuvačky nie, zahlienia hrdlo. Najlepšia je čistá minerálka bez bubliniek, tie by mohli podráždiť hlasivky a hrtan. Pred vystúpením tak hodinu nič nejedz, iba sa napi, a ak Ti môžem poradiť, tak si zaobstaraj v lekárni Calciumchloratum, to je balzam na hasivky, keď idem na vystúpenie a nemám hlas, tak si ráno dám hento plus vlažný čaj a hlas je späť. A samozrejme nepi nič extra horúce ani studené.
Držím palce
Držím palce