"How you gonna explain fuckin a man?" To povedal jeden pan a s tym suhlasim no homo. Navyse ak to ich v buducnosti budu ludia tolerovat, aj pedofili a uchylaci budu pozadovat rozne prava tak potom aj ich budu tolerovat?
ob3l1x napísal:nesuhlasim
akoze vychovaju dieta a to dieta sa bude na svet pozerat inak ako dieta normal rodicov nebude nikoho odsudzovat... po druhe preco by ho mali odsudzovat uz v skolke or na zakladnej podla mna nie urcite si najde kamaratov deti su deti a ked ich rodicia budu normalny tak aj dieta bude normalne ... po tretie neviem preco by malo mat problem so svojou orientaciou podla mna bude uplne normalne dieta. a vyrastie z neho uplne normalny clovek a este bude lepsi pretoze nebude vnimat ziadne bariery.
Predstav si že sa tvoje dieťa chalan olizuje s chalanom a má s ním sex. Ak si myslíš že to je normálne, podľa mňa si nenormálny.
mas 51 prispevkov...najvyssi cas naucit sa pouzivat upravit : )...posthunting tu moc nepestujeme...
Enduro3333 napísal:I ked je homosexualita dokazana ako geneticka choroba.....
Mal som taký dotaz že kde mam dôkaz že je to geneticka choroba...
Na toto prišiel jeden geneticky vedec ktory testoval zmeny DNA na ovocných muškach (mame s nimi 80%genetickeho materialu spoločne)
Izoloval par jedincov ktorý mali homosexualne sklony a porovnal jejich DNA oproti inym jedincom izoloval odlišny GEN a potom upravil jednu generaciu mušiek(tie sa mu rodili tušim každý týžden preto boli vybrane ako pokusne objekty lebo sa tam najlepsie teda najrychlejsie prejavovali zmeny v DNA voči jednotlivym generaciam oproti myšiam tie mali rozdiel v generaciach tuším že mesiac....)a zrodili sa mu mušky ktore boli homosexualne že nevyhladavali partnerky ale snažili sa oplodnit samčekov....!!dokaz...dodal by som prislušný film alebo nazov ale už si neviem spomenut na nazov ale bežalo to kanali SPEKTRUM a pojednavalo DNA....samozrejme tam boli spomenute aj ine pokusi zo zmenou DNA ako viac nôh väčšia hlava a podobne ale to už je OT ....
Enduro3333 napísal:Mal som taký dotaz že kde mam dôkaz že je to geneticka choroba...
Na toto prišiel jeden geneticky vedec ktory testoval zmeny DNA na ovocných muškach (mame s nimi 80%genetickeho materialu spoločne)
Izoloval par jedincov ktorý mali homosexualne sklony a porovnal jejich DNA oproti inym jedincom izoloval odlišny GEN a potom upravil jednu generaciu mušiek(tie sa mu rodili tušim každý týžden preto boli vybrane ako pokusne objekty lebo sa tam najlepsie teda najrychlejsie prejavovali zmeny v DNA voči jednotlivym generaciam oproti myšiam tie mali rozdiel v generaciach tuším že mesiac....)a zrodili sa mu mušky ktore boli homosexualne že nevyhladavali partnerky ale snažili sa oplodnit samčekov....!!dokaz...dodal by som prislušný film alebo nazov ale už si neviem spomenut na nazov ale bežalo to kanali SPEKTRUM a pojednavalo DNA....samozrejme tam boli spomenute aj ine pokusi zo zmenou DNA ako viac nôh väčšia hlava a podobne ale to už je OT ....
Ibaže ak by to bola pravda, tak by sa gayovia ani nenarodili.
Honda napísal:Ibaže ak by to bola pravda, tak by sa gayovia ani nenarodili.
prosim ty si to asi nepochopil ten gen u človeka nie je vytvoreny ale je proste iba defektny.... preto to je iba 2,7%populacie ako pisal kolega nadomnou to je proste priroda vzdy existuje nejake percento pravdepodobnosti mutacie len na 6miliardovu populaciu je kludne aj 2%sanca pomerne velke čislo.....
kali520 napísal:V tej dobe bolo uplne normalne mat decko aj so svojou setsrou alebo sesternicou atd a vysledom boli taky retardaci ako Nero, Claudius, Tiberius atd
Povedal by som že samy boli omámený mocou než že boli už od prírody dementi
Enduro3333 napísal: prosim ty si to asi nepochopil ten gen u človeka nie je vytvoreny ale je proste iba defektny.... preto to je iba 2,7%populacie ako pisal kolega nadomnou to je proste priroda vzdy existuje nejake percento pravdepodobnosti mutacie len na 6miliardovu populaciu je kludne aj 2%sanca pomerne velke čislo.....
Sú to 4-4,5%. A u ďalších 9-11% je aj po období vývinu stav, kedy zostáva bisexualita a títo ľudia len žijú síce so ženami, ale sem tam majú "úlety" s mužmi. Hovoriť, že je defektom, ak je niekto gay, je zase choré a scestné u mňa.
Honda napísal:Sú to 4-4,5%. A u ďalších 9-11% je aj po období vývinu stav, kedy zostáva bisexualita a títo ľudia len žijú síce so ženami, ale sem tam majú "úlety" s mužmi. Hovoriť, že je defektom, ak je niekto gay, je zase choré a scestné u mňa.
Ja mam na to vedecky nazor ty eticky....berem ...
ale to neznamena ze ty mna za moj mas pravo odsudzovat
a BIsexualita je iba čiastočne poškodenie genu alebo nie poškodenie aleboiba čiastočna zmena aby som bol viacej taktny a eticky ale to už je vedlajsie
SRneC napísal:v antike bolo vela veci normalnych to si mame teraz akoze odtial brat priklad?
Nie, nemas si to brat, ako priklad, ja som nadvazoval na to, co pisali chalani predomnou. A chcel som tym povedat, ze homosexualita nie je problemom (vy to vidite, ako problem, nie ja) 20. a 21. storocia, ale je to velmi daleko za nami.
Neviem preco ho vysmievate, ked je lekarsky dokazane a podlozene, ze naozaj kazdy heterosexual ma iste sklony k bisexualite. Ako si to vy vysvetlite je len na vas.
p4ra napísal:Neviem preco ho vysmievate, ked je lekarsky dokazane a podlozene, ze naozaj kazdy heterosexual ma iste sklony k bisexualite. Ako si to vy vysvetlite je len na vas.
Dokazane to byt moze, ale ake? ved to je v rovine filozofie a nie lekarstva.. Zistilo to krvnymi tstami alebo cim?..
kukiak napísal:Dokazane to byt moze, ale ake? ved to je v rovine filozofie a nie lekarstva.. Zistilo to krvnymi tstami alebo cim?..
kdo z vas citi sklony k bisexualite
No to by aj man zaujimalo lebo ja urcite nie, a co poznam heterakov tak nikto z nich mi nikdy nehovoril ze ho pritahuju chlapi takze asi ani oni nie. Uz len z toho dovovdu ze ked si pomyslim na nahe spotene muzske telo je mi zle.
kali520 napísal:No to by aj man zaujimalo lebo ja urcite nie, a co poznam heterakov tak nikto z nich mi nikdy nehovoril ze ho pritahuju chlapi takze asi ani oni nie. Uz len z toho dovovdu ze ked si pomyslim na nahe spotene muzske telo je mi zle.
Ved presne to, tvrdit ze kazdy clovek je bisexual v podstate, nie je argument . proste dohad, po slovensky povedane hovodina. Uz vonkoncom nie lekarske zistenie
BOGOTA - Kolumbia sa stane prvou latinskoamerickou krajinou, v ktorej budú mať homosexuálne orientovaní životní partneri rovnaký štatút ako heterosexuálni manželia.
Za návrh príslušného zákona hlasovalo totiž minulý týždeň na pôde kolumbijského Kongresu 62, proti 43 zákonodarcov. Podobnú predlohu schválil ešte v apríli aj kolumbijský Senát.
reklama
Obe komory parlamentu v Bogote musia teraz pripraviť spoločnú verziu právnej normy, ktorú v priebehu týždňa predložia na podpis prezidentovi Alvarovi Uribemu, takisto stúpencovi tejto úpravy. Tá poskytne homosexuálnym partnerom rovnaké práva v oblasti zdravotníckeho a dôchodkového zabezpečenia, ako aj v sfére dedičského práva.
V Latinskej Amerike ide o priekopnícky krok na celoštátnej úrovni. V niektorých štátoch došlo už k akceptovaniu podobných práv, avšak iba na úrovni provincií alebo jednotlivých miest.
Úprava sa podľa informácií spolku Columbia Diversa dotkne v krajine drogových kartelov a konfliktov s rôznymi povstaleckými skupinami asi 300.000 dvojíc.
Zdroj: TASR
Toto je nieco uplne normalne. A dufam, ze to bude coskoro zavedene v celom svete.