Potrebujem zohnat tuto mys a potrebujem vediet, ci plne spolupracuje s podlozkou Stellpad S&S.
Kto ma tuto kombinaciu, budem rad ak prezradi ci sa mys neseka a ci sa klze ako maslo na panvici
+ ak viete o e/shope kde by som ju zohnal najlacnejsie aj s dorucenim + dph tak napiste. V ageme ju maju za 1500 aj s dph aj s cenou dobierky, lenze nie je na sklade a cakat nemozem.
podla toho, aku mas podlozku, ak mas pestrofarebnu, tak na takej nejde ziadna opticka, ak mas nejaku jednofarebnu, nemal by byt problem podla mna, aj ked vsetko je mozne
eMPiko napísal:podla toho, aku mas podlozku, ak mas pestrofarebnu, tak na takej nejde ziadna opticka, ak mas nejaku jednofarebnu, nemal by byt problem podla mna, aj ked vsetko je mozne
Prosim ta, najprv si poriadne precitaj moj prispevok a potom rad. Dakujem
Vdaka, objednal som ju z x-computers, uvidim co to je za firmu, kedze s nou skusenosti este nemam, ale snad budem spokojny. Ak vsetko dorazi ak ma, mas nejaku tu karmu
ale tam sa neda linkovat.. najdi si to.. je tam po Cena s DPH: 1 566,- Cena s DPH po zľave: 1 519,-
inac z oboma obchdomi mam dobre skusenosti... v xcomp som kuopval mp3 a v programingshope som kupoval razer diamondback magma...
Ako som spominal, objednal som to vo stvrtok a dnes, v pondelok uz mi pisali, ze mysku odosielaju, takze ak neratame vikend, tak stvrtok,piatok,pondelok - 3dni, som spokojny. A este sa mi aj ospravedlnovali ze tak neskoro, pretoze zistovali dostupnost tovaru ci co takze k+