Barca vs. Real

O športe...
filipo_rk
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa filipo_rk »

ja tiez fandim realu naj tym :) :) cca 5 rokov
Prílohy
images.jpg
images.jpg (2.25 KiB) 1026 zobrazení
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Superenie tychto 2 futbalovych velmoci tuto sezonu vyhral Real Madrid.

Real Madrid získal jubilejný 30. ligový titul v histórii
http://www.profutbal.sk/spravy/index.php?clanok=49973
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Konecne! :) Aj ked odkedy nedavaju na stv2 relaciu euroligy, tak som span. ligu nejak aktivne nesledoval, ale ked som to dneska pocul, srdce mi poskocilo :)
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Zasluzeny titul. Barca polavila, a tak prehrala. Van Nistelrooy, Reyes, Ramos, Beckham doviedli Real konecne k titulu. Gratulujem
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

No tak ja len skonstatujem ze Madrid (aj ked ich moc nemam rad) vyhral zasluzene ale dost im pomohla nemohucnost a priam uspavanka v podani Barcelony tento rok. Madrid v zavere sezony mali to co barcelona nemala ani v najmensom a to bola bojovnost a timovi duch. Barcelona sa vobec nehybala ziaden pohyb hraci ako Xavi Deco ti len stali, Ronaldinho bol len chrbtom k brane otoceny, a tento rok bol aj dost pomalsi, obrancovia ako Van Bronchorst a hlavne Oleguer tak to je jedna velka katastrofa, nevedia zahrat offsajdovu pascu vacsina golov je len kvoli nim, ja fak nechapem naco ich Rijkard vobec tam dava hrat. Mam taky pocit ze panom futbalistom z barcelony stupil slava do hlavy ako Madridcanom pred 4 rokmi. V muzstve nieco neni v poriadku nech si hovoria co chu hraci a trener. Stacilo mi ked Etoo nechcel nastupit ked ho tam trener poslal. To si proste jeden profesional nemoze dovolit a trener si zase nemoze nechat srat na hlavu. keby to urobil v takej Chelsea uz by si nezahral. Ak sa v Barcelone tento rok neurobia nejake zmeny tak dalsia sezona skonci mozno aj horsie.
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

REAL !! MADRID !! kto fandi realu ma +kl :wink:
plus :smt003
J.O.S.E
King
King

správa

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Real Madrid vyhral úplne zaslúžene, pretože počas sezony ako ich poznáme z minulosti podavali celkom vyrovnané výkony a nestracali až toľko bodov ako pominule roky.
Som rád, že to nevyhrala Barcelona, pretože to decko Ronaldinha nemôžem ani vystať - si mylsí že ked zažiaril v jednej sezone že je Pan Boh ale sa popalil tak mu aj treba
Prial som Beckhamovi, aby jeho rozlúčka bola rozlúčkou víťaznou čo sa aj podarilo a v takej forme akú mal v závere ligy a v reprezentácii to si Real Madrid môže obíjať hlavu o mur.

Gratulation Real!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kali520
Darca
Darca

Real Madrid vyhral úplne zaslúžene, pretože počas sezony ako ich poznáme z minulosti podavali celkom vyrovnané výkony a nestracali až toľko bodov ako pominule roky.
Podavali vyrovnane vykony asi len poslednych 10 kol. A ako som uz spominal vyhrali kvoli tomu ze ku koncu bojovali a najma kvoli flegmatickemu pristupu hracov barcelony.
J.O.S.E
King
King

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

kali520 napísal:Podavali vyrovnane vykony asi len poslednych 10 kol. A ako som uz spominal vyhrali kvoli tomu ze ku koncu bojovali a najma kvoli flegmatickemu pristupu hracov barcelony.
pravdu maš určite ale ja som narážal nato, že minulé roky mali čo robiť aby sa vôbec do LM dostali. a v tejto sezone mali lepšie vzájomne zápasy s Barcelonou ako v minulosti

PS: ty asi nie si fanúšik Realu, že?
kali520
Darca
Darca

J.O.S.E napísal:pravdu maš určite ale ja som narážal nato, že minulé roky mali čo robiť aby sa vôbec do LM dostali. a v tejto sezone mali lepšie vzájomne zápasy s Barcelonou ako v minulosti

PS: ty asi nie si fanúšik Realu, že?
No posledne tri roky to bola bieda. Ale za cias Del Bosqueho hrali famozne a mali aj vysledky. Paradne hrali Zidane a R Carlos, Raul patril k najlepsim strelcom, viac sa darilo aj Figovi. No proste za Bosqeuho vyhravali kazdy rok bud LM alebo ligu resp pohar (v tej dobe mali velke problemi prave hraci Barcelony tiez tam menili trenerov). Akonahle ho vyhodili (co som ja vobec nepochopil preco vyhadzuju trenera ktory ma vysledky a este k tomu muzstvo pod nim hra dobre) poslali tam Qeiruza asistenta fergusona a dosiel Beckham tak hra Madridu sa uplne rozbila, slaby fotbal ziadne nasadenie proste to iste ako teraz Barca, hracom vstupila slava do hlavy. Po prichode Cappela sa to zmenilo, muzstvo zacalo hrat so srdcom a bojovali, capello vyradil hviezdy tipu Ronaldo Beckham a aj Carlosa nedaval hrat s takou pravidelnostou, postavil neznamich hracov ako Higuain, Torres, dal viac priestoru Gutimu a hraci sa mu odvdacili. Barcelona momentalne zaziva to co madrid po odvolani Del Bosqueho, a ako som spominal pokial sa tam neurobi poriadok tak skoncia zle.
PS ja som fanusik hlavne dobreho futbalu, fandim muzstvam ktore hraju s nasadenim a hlavne pekny technicky a atraktivny futbal. Co sa tyka Madridu tak sice hrali pekne posledne zapasy ale na buducu sezonu tomu tak nebude, Cappelo je predsa len talian a u neho je vzdy prvorada obrana (t.j nie ako dat gol ale ako nedostat a tuto filozofiu ja proste neznasam).
IZZi-BA
Star
Star

Príspevok od používateľa IZZi-BA »

real zaujal v tejto sezone aj ked k titulu mala blizsie barca ale real zvladol uzastne koniec sezony a pravom zasadol na tron barca si to pokazila v predposlednom kole ked real remizoval zo zaragozou sa mi zda ona mala vyhrat..... aj posledny zapas real mal na male ked prehraval 0:1 ale vyhral a reyes ho spasil cize real si to zasluzi ale nie som rad ze vyhral mam radsej barcu mam rad Ronaldinha a v spanielsku mam rad aj Atletico Madrid spanielska liga je supar
kali520
Darca
Darca

CAPELLO NAZNAČIL MOŽNÝ KONEC KARIÉRY

Fabio Capello dovedl Real Madrid zpět na vrchol Primera Division a tam se možná rozloučí nejenom s klubem, ale také s trenérskou kariérou. Italský kouč již naznačil, že v případě propuštění bude zvažovat své další působení ve světě fotbalu...

"Pokud budu muset odejít, potom odejdu se vztyčenou hlavou. Ty nejlepší týmy jsem již trénoval, takže si mohu dovolit odejít o dva roky dříve," prohlásil italský trenér.

Capello má s Realem smlouvu ještě na dva roky. Především v první polovině letošní sezony se hodně mluvilo o jeho odchodu, "Bílému baletu" se opět nedařilo podle představ a v souvislosti s tím se mluvilo o možných příchodem Joseho Mourinha, Rafaela Beniteze nebo Bernda Schustera. Capello nakonec otočil kormidlem a Real doplul do vytouženého mistrovského přístavu, přesto je jeho působení na Santiago Bernabeu i nadále zpochybňováno.

"Měli bychom se ho (Calderona - prezident Realu Madrid) zeptat, co se děje. Přivedli mě sem kvůli vítězství, vyhráli jsme a já jsem tak svou úlohu splnil. Možnost, že zůstanu, je asi tak stejně velká, jako když si hodíte mincí do vzduchu. Vím jenom to, že chci zůstat a vyhrát Ligu mistrů. Na 19. července jsem si již zajistil letenku do Madridu, protože 20. července začínáme přípravu," naznačuje Capello, že by rád pokračoval v započaté práci.
A co sa stalo boji sa ze by mu dalsia sezona nevysla?
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

No posledne tri roky to bola bieda. Ale za cias Del Bosqueho hrali famozne a mali aj vysledky. Paradne hrali Zidane a R Carlos, Raul patril k najlepsim strelcom, viac sa darilo aj Figovi. No proste za Bosqeuho vyhravali kazdy rok
Nj mas svatu pravdu...ako som videl prvykrat v TV hrat Real, odvtedy mu fandim. V case najvacsej slavy spominanych hracov bol tento klub neporazitelny...teraz tiez nehraju zle, ale na roky 2000-2002 sa aj tak nechytaju, v kazdom pripade si titul zasluzili pretoze konecne hrali ako team a dali do hry srdce...
Ricardo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Ricardo »

tak po dlhom case...cakania....mozem konecne osllavovat....titul je tam kam sa tuto sezonu najviac hodil....a kde si ho najviac zasluzili....a to v my best team Real Madrid....... :D
lukyyy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa lukyyy »

Ja fandim realu uz asi 8 rokov, avsak priznam sa postupne to stagnovalo slabymi vykonmi , teraz im stale fandim ale nie je to to co byvalo ked hral figo-zidane a utok morientes-raul
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peky05 »

jednoznacne real dobre ze vyhral titul a David Beckham ukazal Capelovi ze vie hrat
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

No Barca teraz nie je to, co bola pred rokom, uz ani Ronaldinho nie to, co byval...A moja kamaratka/spoluziacka fandila Realu, tak fandil s nou a bol som rad, ze je rada. :)
Napísať odpoveď