A otazka Sara zomrela ???........bo som nepostrehol .... taka zlata baba luto mi za nou normalne bude ... ci prezila to predavkovanie na konci prvej serie ??................ja v tom nemam prehlad akosi
slavo120 napísal:A otazka Sara zomrela ???........bo som nepostrehol .... taka zlata baba luto mi za nou normalne bude ... ci prezila to predavkovanie na konci prvej serie ??................ja v tom nemam prehlad akosi
hm no vcera sa to skoncilo dost divoko tak som dnes pobehol na tl a uz je ztiahnuta polovica z druhej serie...
ale aj kus za vlasy je to cele pritiahnute... vela veci je iba o nahode ale zase asi preto to ma take caro... nahoda na nahode...
//Toxikoman: tretia? hm trochu to prehanaju.... ved ide iba utek z vezenia
ZHNiLa_KaCHNa napísal:hm no vcera sa to skoncilo dost divoko tak som dnes pobehol na tl a uz je ztiahnuta polovica z druhej serie...
ale aj kus za vlasy je to cele pritiahnute... vela veci je iba o nahode ale zase asi preto to ma take caro... nahoda na nahode...
ja som uz nevydrzal a tu druhu seriu som si uz kukol...uz sa tesim na tretiu, verim ze aj tretia seria bude super pretoze druha velmi haluzne skoncila
JaJeNiektoIny napísal:Ja dúfam, že tretia už bude posledná. Je to fakt dobrý seriál, ale ak bude mať desať sérií, tak to bude o ničom..
Kto nevidel druhu seriu, nech toto radsej necita Presne tak, prva bola uplne super(pozrel som ju za 2 dni), druha mi uz pripadala umelo natahovana a tretia vyzera byt spojenim prvej a druhej
Mali to skoncit tak v polovici druhej, ked to este bolo zaujimave, potom sa zacali natahovacky s vladou a uz ma to velmi nebavilo...pozeral som to len pre uplnost.
GothaR napísal:Kto nevidel druhu seriu, nech toto radsej necita Presne tak, prva bola uplne super(pozrel som ju za 2 dni), druha mi uz pripadala umelo natahovana a tretia vyzera byt spojenim prvej a druhej
Mali to skoncit tak v polovici druhej, ked to este bolo zaujimave, potom sa zacali natahovacky s vladou a uz ma to velmi nebavilo...pozeral som to len pre uplnost.
IMO : 1. seria : celkom dobra
2. seria : genialna
3. seria : blbost nad blbosti to bude(ale pozrem, samozrejme ze hej chem vediet ako skonci)
zvonenie33 napísal:IMO : 1. seria : celkom dobra
2. seria : genialna
3. seria : blbost nad blbosti to bude(ale pozrem, samozrejme ze hej chem vediet ako skonci)
A ake bude zajtra pocasie? Povedz ked si taky jasnovidec... Ako mozes vediet, ze 3. seria bude blbost? Mas nejake zakulisne info?
piton napísal:A ake bude zajtra pocasie? Povedz ked si taky jasnovidec... Ako mozes vediet, ze 3. seria bude blbost? Mas nejake zakulisne info?
Zajtra bude horuco cca 25-30 stupnov na zapade slovenska zrana hmlisto. Nie ale uz to dost napc skoncili vsetko uz v pohode Lincoln uz nevinny a zrazu Micheala zavru no omg myslim ze pribeh uz je dost vycerpany a neda sa vela novych veci vymysliet.
BTW : riziko zrazok je 40 %