SE k550i alebo NOKIA 6300?
SE k550i alebo NOKIA 6300?
prosim vas o vas nazor, ktory z tychto dvoch mobilov je lepsi...akosi sa neviem rozhodnut 
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
drzal som oba vela ludi sa rozhoduje medzi tymito ktore chces aj ty no moj nazor je takyto k550i lepsi fotak hmm ale na co ti ten fotak je aj ked je lepsi nieje najlepsi a za chvilu bude na nic displaj horsi dizajnovo su oba pekne no mne sa viac paci 6300 uz len tym ze je kovovoa tenka a super dizajnovo spracovana hra hlasno a cisto podla mna super fon a je to fon nie fotak takze rozhodvat sa podla fotoaparatu na mobile je podla mna uplna hlupost
ber nokiu krasny displaj
-
Supersonic
Light Professional
-
Hossa1881
Medium Professional
1.) tiez som mal moznost skusit oba telefony ja som si vybral k550i ak ked dizajnovo je 6300 trosku krajsia(presnejsie mne sa paci predok 6300 a zadna cast k550i:D ), fotak ma k550 omnoho lepsi , moznost pokrocilejsej upravy fotiek,radio s nazvami stanic, lepsi zvuk, akurat tie pamatovky su drahsie ako do nokie
2.)
2.)
urcite 6288 je to ovela lepsi mobil, akurat je to vysuvacka co nemusi kazdemu vyhovovat a je drahsiCenayus napísal:ked uz tak mimo temu..nechem zakladat novu...?6288 alebo 6300
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
ak si vyberes hocaky telefon z tych dvoch tak nic nepokazis, mam k550 som spokojny, ludia co maju 6300 su spokojni takze tak. 6300 je krajsia a 550 technicky lepsia. tot moj subjektivny nazor. mam k550 pretoze predtym som mal k610 a este k700 a som si zvykol na SE a ich ovladanie ktore sa mi celkom paci a nerad by som to menil. mal som nan aj kartu a repraky cize moja volba bola jasna. kebyze toto nemam tak by som asi zobral nokiu lebo bola krajsia. fotky z mobilu vyzeraju dobre tak akurat na displeji mobilu a na to staci hocaky fotak. co je dobre je rds radio na 550 ale neviem ci nokia ho ma tiez.
co sa tyka displejov tak nokia ho ma samozrejme lepsi ale to znamena vyssiu spotrebu energie. myslim ze to je jeden z najvydarenejsich modelov za poslednu dobu co nokia stvorila. akurat ze ho pomaly bude mat kazdy.
ber hocico, je to skoro jedno.
co sa tyka displejov tak nokia ho ma samozrejme lepsi ale to znamena vyssiu spotrebu energie. myslim ze to je jeden z najvydarenejsich modelov za poslednu dobu co nokia stvorila. akurat ze ho pomaly bude mat kazdy.
ber hocico, je to skoro jedno.