Pro Evolution Soccer 6

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

PES 7 uz je nejaky cas vonku.. no ale zatial len na konzoly... PS3 a XBOX360
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Smokee: A co ti okrem hudby v menu a predpokladam zlozitejsom ovladani na PES vadi??? Ktore detaily sa ti tam nepacia??? Azda to, ze ked kopes, tak sa netrafis vzdy na branku??? Alebo to, ze ked lopta ide smerom do autu, tak vo Fife ako retardovany s vbehnes priamo do auto, kdezto v PESe si dokazes pekne seknut, pripadne hodit smykacku a zabojovat o loptu???
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Jezis sak uz ho nechajte, nie kazdemu PES 6 sadol, mne sice ano, ale poznam vela ludi, co ostali pri FIFE, a hrali PES.
B3rET
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa B3rET »

hmm vyskusal som hrat angicku ligu za chelsea a chcem sa spytat... je tam niekde dake prestupove obdobie alebo nieco take?? ze jednoducho popredavat a pokupovat dakych hracov... da sa to??? a ked ju dohram, bude dalsia sezona a k tomu veci patriace ako napr. liga majstrov ci to jednoducho skonci ked odohram vsetky zapasy sezony????? diky 8)
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

B3rET napísal:hmm vyskusal som hrat angicku ligu za chelsea a chcem sa spytat... je tam niekde dake prestupove obdobie alebo nieco take?? ze jednoducho popredavat a pokupovat dakych hracov... da sa to??? a ked ju dohram, bude dalsia sezona a k tomu veci patriace ako napr. liga majstrov ci to jednoducho skonci ked odohram vsetky zapasy sezony????? diky 8)
vsetko taketo najdes len v Master Lige.Vyberies si Chelsea a ides. Zarabas peniaze, kupujes a vymienas hracov, hras Ligu mastrov a podobne.
B3rET
Light Professional
Light Professional

jj ale tam mi to na zaciatku nahadze uplne dake vymyslene mena nie?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

B3rET: Ano, su vymyslene, pretoze PES nema licenciu od FIFA ako je to v hre FIFA, takze nemohli pouzit realne nazvy mien a klubov. Existuje na to ale patch, ktory ma asi 1MB a nahradi ti to skutocnymi menami.
Pantagruel
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantagruel »

Ludia, hral som anglicku ligu, bol som prvy a boli 3 kola do konca (Top Player) a ked som si isiel nacitat hru vypisalo : Save Data Corrupted :cry:
saj
Addict
Addict

Pantagruel napísal:Ludia, hral som anglicku ligu, bol som prvy a boli 3 kola do konca (Top Player) a ked som si isiel nacitat hru vypisalo : Save Data Corrupted :cry:
Neviem, ale ak by si si nevedel pomoct, a ak nemas ziadne rozsiahle upravy v hre ( patche,kopacky,faces,hairs etc. ) tak preinstaluje hru ( zalohuj ale savy ) a do novo cisto nainstalovanej hry vloz tie savy -> C:\Documents and Settings\????????\My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\save
jackoff8
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jackoff8 »

heker napísal:Ze PES ma podstatne blizsie k simulacii, je prepracovany do posledneho detailu, avsak ma jednu chybu - nema oficialnu licenciu FIFA, takze mena hracov, stadionov a klubov su vymyslene. Ale coskoro bude na nete neoficialny update, ktory to nahradi realnymi nazvami. Kto chce hrat vyborny futbal, tak zvoli PES.
to si povedal peknu blbost lebo pes neni lepsie fyzicky spracovane ako fifa kto vie hrat fotbal tak sa tomu rozumie pes je hrozne lahke rozbehnes sa na branku a nik ta nezastavi a vo fife ked si das taku istu narocnost tak to je uplne ine relanejsie a fifa ma aj lepsiu grafiku jednoducho necem urazat ale pes je hrozne nevydarene oproti fife 2007 a do sa rozumie do fotbalu to povie tiez :wink: :idea: :arrow:
Pantagruel
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantagruel »

Lukáš Kumančík napísal:to si povedal peknu blbost lebo pes neni lepsie fyzicky spracovane ako fifa kto vie hrat fotbal tak sa tomu rozumie pes je hrozne lahke rozbehnes sa na branku a nik ta nezastavi a vo fife ked si das taku istu narocnost tak to je uplne ine relanejsie a fifa ma aj lepsiu grafiku jednoducho necem urazat ale pes je hrozne nevydarene oproti fife 2007 a do sa rozumie do fotbalu to povie tiez :wink: :idea: :arrow:
Mal som tu cest hrat PES 6 aj Fifa 07 a rozumiem sa do futbalu, možno že aj viac než ty :) To co si povedal o Pro Evo 6 (rozbehnes sa na branku a nik ta nezastavi) je podla mna blbost, tak to vyzera lo ked som hral Fifu, preto som ju aj prestal hrat. Fifa sice ma lepsiu grafiku, ale realnejsie je urcite PES :)
B3rET
Light Professional
Light Professional

hojko napísal:B3rET: Ano, su vymyslene, pretoze PES nema licenciu od FIFA ako je to v hre FIFA, takze nemohli pouzit realne nazvy mien a klubov. Existuje na to ale patch, ktory ma asi 1MB a nahradi ti to skutocnymi menami.
hmm asi sa nechapeme.. ja viem mam nahodeny patch uz od zaciatku a aj Superpatch... lenze ide o to, ze v Master League ked si zvolim chelsea tak mi tam nahadze uplne inych hracov ani dake skomoleniny jedoducho slabych neznamych hracov...

no ale ak si nahodou myslel patch na MASTER LEAGUE?... ale pochybujem... ci jj???? :wink:
saj
Addict
Addict

B3rET napísal:hmm asi sa nechapeme.. ja viem mam nahodeny patch uz od zaciatku a aj Superpatch... lenze ide o to, ze v Master League ked si zvolim chelsea tak mi tam nahadze uplne inych hracov ani dake skomoleniny jedoducho slabych neznamych hracov...

no ale ak si nahodou myslel patch na MASTER LEAGUE?... ale pochybujem... ci jj???? :wink:
Asi viem kde je problem. Pri vytvarani Master Ligy si si namiesto Výchozí tým dal ML Vlastní tým.

Výchozí tým - Nahadze ti nejakych vymyslenych hracov
ML Vlastní tým - Nastavi ti normalne muzstvo

Lukáš Kumančík : Skus si nastavit v PES6 uroven Top Player a prejst od tvojho brankara az pri brankara supera bez nahravok a ak ta nikto nezastavi, si dobry. ( Samozrejme pri hrani Barcelona - Slovensko je to realne )
saj
Addict
Addict

Pro Evolution Soccer 2008 :smt035

http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=12133

Nejdůležitější informace :

# next-gen grafika i na PC
# hra se bude pravděpodobně jmenovat stejne jako v Japonsku - PES 2008 (nikoliv PES7)
# TeamVision - přispůsobování AI během hry
# opět vylepšená fyzika, pohyby a další věci

Clanok > http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=22719&r=top

No, casu este dost ale urcite sa tesim na pokracovanie najlepsieho futbalu.

Fifa :smt006 PES 2008 na tron nikoho nepusti
VINNIE
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa VINNIE »

tak to uz je ina kava, kedy je datum releasu?
saj
Addict
Addict

VINNIE napísal:tak to uz je ina kava, kedy je datum releasu?
Presny datum este nie je, ale planuje sa to na (az) november :(

// som na to velmi zvedavy. Som si isty, ze hra bude prepracovanejsia a prespikovana vsetkym co je potreba zlepsit alebo pridat.Dost ma zaujal ten screen so stadionom, ten je krasny, next-gen grafika urcite prospeje ale na nej si nejak extra nepotrpim, hlavne aby bola hra zivsia a ovladanie bolo skvele. Som zvedavy na hw poziadavky, ktore podla mna nebudu nejake vynimocne, ze si hru bude moct zahrat mensina ludi. Tipujem to maximalne na 1,5gb ramky pri minimalnych poziadavkach, nejaky ten lepsi procesor, a sedmickovu radu GeForce. A dost ma zaujima spracovanie Multiplayeru hry. Ci to zostane ako do teraz, a tym padom budem musiet kupit originalku aby som si mohol zahrat po nete, alebo sa bude moct hrat aspon po hamachi
VINNIE
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa VINNIE »

no to ano a este som zvedavy ako to KONAMI vyriesi s licenciou
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

mno... FIFA ide DPC :D
Next Gen aj na PC... SUPER... len kym to vyjde :?
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

:smt043 :smt039 :modlenie: Už nech je u nas
Napísať odpoveď