OKEY LETO TOHTO ROKU NEBUDE

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
spesko
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

OKEY LETO TOHTO ROKU NEBUDE

Príspevok od používateľa spesko »

neviem ci ste to tiez poculi ale ja uz od par ludi hej... ze proste tohto roku nebude najskor to bude tym ze sa nedohodli kto mal ist kto nie alebo nemaju miesto ja fakt nevem.... ale dost ma to nastvalo lebo byvam v okolí pp a je tu jediny festival v blizkosti :?
co si o tom myslite alebo mate nejake informacie ?
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

je to oficialne, tento rok nebude, vraj pre "nečakané technické príčiny". ak si si uz nahodou kupil listok v predpredaji, mozes poziadat o vrateneie v plnej vyske.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

posrali to už len tým, že Okey leto presťahovali z PP do Lomnice, či akej riti, imho a toto sa dalo čakať ako Viršík odišiel, že to pôjde dole vodou.
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

OT: Dufam, ze Virsik odisiel dostatocne daleko :D
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

mna to ani velmi nesere. ja tam aj tak nechodim ale sestru to bude mrziet lebo ona tam chodi pravidelne. teda jasne ani ju nebude lebo je v zahranici. ale sesternicu to bude srat ale ju moze lebo je to namyslena krava
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

JohnFrusciante napísal:mna to ani velmi nesere. ja tam aj tak nechodim ale sestru to bude mrziet lebo ona tam chodi pravidelne. teda jasne ani ju nebude lebo je v zahranici. ale sesternicu to bude srat ale ju moze lebo je to namyslena krava
A sestru tvojej sesternice to nebude srat a sesternicu tvojej sesternicinej sestri tiez nie? :lol: Sorry ale tak dobre si sa rozbehol a takto s tym seknes :vrta_sa_v_nose:
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

ved uz minuly rok to bol trapas a ani som tam nesiel. hlavne hviezdy a to len zo slovenska tam nebolia to tam chodili kazdy rok...
uz to nebolo v pp a nebolo to jednoducho ono...
a co je pricina?? virsik.. on odisiel z radia, alebo ho vyhodili, to je jedno, ale on sa staral o okey leto, zhanal ucinkujucich a tak.. a ked ho niet tak takto to dopadlo...
a pravdepodobne by som tam ani tento rok nesiel... pretoze som neocakval lepsi obsah ako minuly rok :?
cest ich pamiatke :roll:
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

taze an hodokvase bude plno :twisted:
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

lekoklatik napísal:A sestru tvojej sesternice to nebude srat a sesternicu tvojej sesternicinej sestri tiez nie? :lol: Sorry ale tak dobre si sa rozbehol a takto s tym seknes :vrta_sa_v_nose:
:D to vies ked som to pisal tak som si spomenul este na sesternicu a necelo sa mi prepisovat tak som to nechal tak
Napísať odpoveď