co si o tom myslite alebo mate nejake informacie ?
OKEY LETO TOHTO ROKU NEBUDE
-
spesko
Expert
- Kontaktovať používateľa:
OKEY LETO TOHTO ROKU NEBUDE
neviem ci ste to tiez poculi ale ja uz od par ludi hej... ze proste tohto roku nebude najskor to bude tym ze sa nedohodli kto mal ist kto nie alebo nemaju miesto ja fakt nevem.... ale dost ma to nastvalo lebo byvam v okolí pp a je tu jediny festival v blizkosti
-
JohnFrusciante
Star
-
lekoklatik
VIP
A sestru tvojej sesternice to nebude srat a sesternicu tvojej sesternicinej sestri tiez nie?JohnFrusciante napísal:mna to ani velmi nesere. ja tam aj tak nechodim ale sestru to bude mrziet lebo ona tam chodi pravidelne. teda jasne ani ju nebude lebo je v zahranici. ale sesternicu to bude srat ale ju moze lebo je to namyslena krava
-
will.i.am
Darca
ved uz minuly rok to bol trapas a ani som tam nesiel. hlavne hviezdy a to len zo slovenska tam nebolia to tam chodili kazdy rok...
uz to nebolo v pp a nebolo to jednoducho ono...
a co je pricina?? virsik.. on odisiel z radia, alebo ho vyhodili, to je jedno, ale on sa staral o okey leto, zhanal ucinkujucich a tak.. a ked ho niet tak takto to dopadlo...
a pravdepodobne by som tam ani tento rok nesiel... pretoze som neocakval lepsi obsah ako minuly rok
cest ich pamiatke
uz to nebolo v pp a nebolo to jednoducho ono...
a co je pricina?? virsik.. on odisiel z radia, alebo ho vyhodili, to je jedno, ale on sa staral o okey leto, zhanal ucinkujucich a tak.. a ked ho niet tak takto to dopadlo...
a pravdepodobne by som tam ani tento rok nesiel... pretoze som neocakval lepsi obsah ako minuly rok
cest ich pamiatke
-
pinacolada
Guru wannabe
-
JohnFrusciante
Star