Nove dievca , novy problem ..... by BabySHAQ

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

PACO8 napísal:ja berem ak su pekne, neskor ti napisem adresu :D
no a BabySHAQ: bolo by dobre ak by si im uz prezradil aj ten vek, vedeli by ti lepsie poradit, ja ho hovorit nebudem ak nechces, a nemusis zufat, ako napisali iny cez tie dva tyzden si moze uvedomit ze jej s tebu byvalo fajn a ze sa jej pacis atd. pockaj si dva tyzdne a cele leto mozes byt len snou
Tak on už prijalmoju ponuku teda kamoška jedna moja (24) :D chce jeho fotku a ked sa jej bude pačit tak ho naučí ako "narabat"spravne zo zenami :lol: :lol: :lol: :wink: chces aj ty ? :lol: 8)
krupica_dnb napísal:SPravil si dobre, že si sa spýtal, ale šiel si na to zle....
Proste sa bojíš, bojíš sa že by mohla byť pravda že ťa má v Péčku a sklamal by si sa, no priznať si to nepriznáš.
Klííííídek, nebuď podozrievavý... Spýtaj sa čo s ňou bola, a dohodni sa na inom stretku, vo co go.... Zhoda náhod najskôr to bola...
Presne toto iste som mu vravel Ale nie on na to musel ist horkou hlavou ....
Nie je dobre na to ist horkou hlavou mna už taketo akcie stali par bab e ešte skoro minulí tyzden skoro moj život!!!!!!!
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

BabySHAQ ty robis jednu extremnu chybu .... zabyvas sa babami ktore pred necelym rokom vysli z pieskoviska
A vo vsetkom vidis skryty umysel ... Aj dievca chce slobodu ... chce si niekam vybehnut ... z kamoskami ...
To ze ti povie ze ide spat a stretnes ju vonku to neznamena ze ta nejak skaredo oklamala ... proste ju mohli kamosky zavolat von a nechcel sa jej kaprit doma a ty si uz nemusel byt na ICQ + Ber pod uvahu to ze ma iba 12 rokov ... tzn zdravy rozum a usudok nema este tak dobre vyvynuty ... je to predsa len este dieta ... (No Offence for the other side)
Josifek
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Josifek »

jj presne tak, este ani nevie co je to vztah podla mna, mozno sa boji, ale to je jedno. S takymito si nezacinaj. Povedal by som ze normalny vek, ked baby uz mozu mat rozum relativne v poriadku je asi tak 16-17r. (podla mna mas cas aj ty, no offence:D )
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

Enduro3333 napísal:Tak on už prijalmoju ponuku teda kamoška jedna moja (24) chce jeho fotku a ked sa jej bude pačit tak ho naučí ako "narabat"spravne zo zenami chces aj ty ?
no ved pribal nejaku, ale ja narabat so zenami/babami viem, ja nemam take problemy jak BabySHAQ :D aspon myslim
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Žiadnu ospravedlňujúcu správu jej neposielaj, nechaj to tak, vyriešiš to potom... a najlepšie osobne a nie cez blbé ICQ, tam sa to môže len posrať, je to príliš neosobné. A to platí všeobecne pri komunikácií medzi dvoma pohlaviami. :wink:

heh a k tomu veku... prepáč ale máš 15, máš určite na viac ako na 6-tačky :wink: a nie ako Shark napísal baby ktoré pred chvíľou vyšli z pieskoviska, čo od nich čakáš?
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Heeeej ?
PACO8 napísal:no ved pribal nejaku, ale ja narabat so zenami/babami viem, ja nemam take problemy jak BabySHAQ :D aspon myslim
každa vec moye človeka prekvapit a človek sa uči cely život ..ešte ze tam je to myslim...
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

to bolo myslene trosku s humorom, samozrejme ze clovek sa uci cely zivot a cely zivot spoznava novych ludi, a kazdy/a je iny/a
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

etiene: moze to byt skor nahoda ako umysel.... proste vies ako, myslis na to strasne co si moze o tebe mysliet a ono je to nakoniec fpoho...
Akoze ja mam sestru o nieco starsiu a asi ani ta hlupa hlava (vo vztahoch) by nato nepomyslela....
Proste sa neneamotaj, neber to ako vztah len ako "vec" rozvijajuca- ono tam totiz ziadny vztah neni- daj tomu cas synak... ak k niecomu pride tak to bude bud krasne (nakoniec sa aj taxklames, zmier sa s tym) alebo sa sklames hned, ja sam to prezivam casto a to som starsi o par rokov...
A aj ti starsi co maju ku tridsiatke ti povedia asi to iste- zeny su nevyspytatelne
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

diti sorac...ta baba ma 12 :( babymu som svoj nazor povedal....ako tu bolo spominane..prave to vyslo z pieskoviska!
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

OMFG...ty chces NORMALNY vztah od 12 rocnej? :lol:
sak to nechaj nech si to este uziva detstvo ;)...nech sa chodi bicyklovat, nech sa uci do skoly a pod....ty ju budes tahat po ozierackach, v lepsom pripade len tak po vonku...ved jej nekaz zivotnu pohodu ;)....
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BabySHAQ »

Aiden napísal:OMFG...ty chces NORMALNY vztah od 12 rocnej? :lol:
sak to nechaj nech si to este uziva detstvo ;)...nech sa chodi bicyklovat, nech sa uci do skoly a pod....ty ju budes tahat po ozierackach, v lepsom pripade len tak po vonku...ved jej nekaz zivotnu pohodu ;)....
Tak to mas potom o mne velmi zly obraz . :x Nikdy by som jej nekupil alkohol :roll: . :smt039 . A ani sebe by som si v jej spolocnosti nekupil .
Jej rodicia ma nenavidia aj tak a nie este keby ide so mnou a pride domou a :smt096

Edit : Napada ma taka zaujimavy ,, plan ,,
Minule som si pisal s dievcatom z kostola a spytalsom sa jej ze kedy pride tato domov , presne . A ona zacala ze ci mi chyba . A ja ze zakerna otazka , preco sa pytas ? . No a ona zacala aby som sa nerobil ze je to na mne vidiet ze sa mi a paci a tak . Ja som to zapieral . No ale vycita ma co si myslim je dost zle :( .
Ale aj tak mam este jeden napad , zahrat to troska na ,, ziarlivost ,, . Proste som si zacal pytat od Dievcata z kostola icq cislo este jednej ich kamosky , a vyzvedat nanu . ( Mne sa nepaci ale tak mozno by nebolo zle , keby si myslia ze mam zaujem o inu :oops: )

Co si o tom myslite ? Je to dobry plan , alebo to mam necaht radsej tak :?:
Dik
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Boze chlape ty moc neplanuj ved ta baba ma 12 ... to je este uplne nevyspytaltelna ked zacnes vyzvedat o druhej moze to zobrat akokolvek ... sak v 12tich este nemoze mat poriadne vytvoreny ani nazor co vlastne je vztah ....a ked nieco urobi neber to hned ze to bolo smerovane proti tebe ved ma len 12 ... nechaj ju zit !!! ako tu uz niekto napisal tak mas na viac ... ok mozno sa ti paci tak to skus ja ti drzim palce ale dlhodoby vztah z toho bude asi len tazko ... ako sa mozes tolko trapit a tolko riesit kvoli 12 rocnej babe :roll:
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

BabySHAQ napísal:Minule som si pisal s dievcatom z kostola a spytalsom sa jej ze kedy pride tato domov , presne . A ona zacala ze ci mi chyba . A ja ze zakerna otazka , preco sa pytas ? . No a ona zacala aby som sa nerobil ze je to na mne vidiet ze sa mi a paci a tak . Ja som to zapieral . No ale vycita ma co si myslim je dost zle :( .Dik
Osobne by som to lepsie zahral...No skor inač by som to zahral ...SI mohol povedat že ano že sa mi ešte pači a bla bla bla ale že proste ona nejavila o mna zaujem tak sa teraz poohliadam inde ...a na konci by som sa spytal vadi ti to ?

Ten tvoj plan nevyzera nejaq logicky a ani nemyslim si osobne že splni to čo si od toho očakavas.... chod preč chod na dovolenku prides na ine myšlienky....
midnight_man
Guru
Guru

ludiaaaaaaaaaaaaaa jezis maria.... baby akoze sory..chlape ty sa nudis? nemas co robit? :D vypadni volade s kamaratmi vonka na kupalisko krista alebo volade...neries tu 12 rocne baby vravim ti ze to nedoriesis !! je to 12 tka..ta duplom nevie co chce..mozes sa aj na hlavu postavit!! kapišto amigo?
slavo120
Professional
Professional

midnight_man napísal:baby vravim ti ze to nedoriesis !! je to 12 tka..ta duplom nevie co chce..mozes sa aj na hlavu postavit!! kapišto amigo?
:D :D ved to je baby on to nepochopi kolko sa riesila baba s kostola tolko sa asi najskor bude riesit i tato .... nechapem ako mozes kvoli 12rocnej babe robit taku obrovsku vedu :roll: ...... chlape vazne ako ti radi midnight chod s kamosmi von niekde si vyrazte :wink: a uz tolko vsetko neries
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

SlavoA najyabavnejsie na tom celom je ze aj tak si spravi on po svojom.....
Josifek
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Josifek »

Presne tak, tym padom podla mna tato tema straca zmysel. (Urcite nie som jediny, co si to mysli) :lock:
slavo120
Professional
Professional

Enduro3333 napísal:SlavoA najyabavnejsie na tom celom je ze aj tak si spravi on po svojom.....
ved toto chalan si nikdy nechce dat poradit ... pyta tu rady :D ale na koniec i tak urobi vsetko ako chce on a nie a nie aby sa poucil a dal si poradit od plno starsich a skusenejsich ludi co tu su ..... nooo co uz s nim sak tiez ma este len 15 dajme mu cas hadam mu to dojde
midnight_man
Guru
Guru

kazdy si vacsinou spravi ako chce on..malokdo posluchne to co sa tu pise.... ;) zvykajme si
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

JA som ohladom vstahov nikdy nehladal rady ... ja som sa nikdy nepital na nazory inych urobil som si ako som ja uznal za vhodne a za tym som si stal a nie to stale oplakaval....
Siel som ako vojak po mínovom poli bey detektora....styl pokus omyl ale som na to hrdy ...obavam sa ye ludska natura vravi poučis sa iba v tedy až sa popališ ...
Taký sme taký asi budeme ....
Zamknuté