Kamos mi zical repro 5.1 genius a su tam 3 vystupy 1.zelený 2.oranžový a 3.čierny a stále mi nejako ticho hra subwoofer... ako to mám správne zapojiť ??
Joxxo napísal:Kamos mi zical repro 5.1 genius a su tam 3 vystupy 1.zelený 2.oranžový a 3.čierny a stále mi nejako ticho hra subwoofer... ako to mám správne zapojiť ??
Nie 3 výstupy ale vstupy rozdvojku na JACK nemaš? to maš integrovane a to ti je nanič na take repro iba že budeš cez tu rozdvojku privázdať signál všade rovnaky a zosik si prefiltruje svoje frekvencie inak nemaš šancu (okrem zakúpenia zvukovky)
A co tak dat ovladaci panel - zvuk a zvukove zariadenia - hlas - hlasitost. A cez moznosti a vlastnosti si pridas subwoofer do toho panela a jednoducho nastavis hlasitost.
A potom daj spresnit a vyber "reproduktory pre priestorovy zvuk v rezime 5.1" ovsem ak to este nemas.
pHysIQ napísal:A co tak dat ovladaci panel - zvuk a zvukove zariadenia - hlas - hlasitost. A cez moznosti a vlastnosti si pridas subwoofer do toho panela a jednoducho nastavis hlasitost.
A potom daj spresnit a vyber "reproduktory pre priestorovy zvuk v rezime 5.1" ovsem ak to este nemas.
Urobil som, ako si napísal ale to nefunguje asi je naozaj jediná šanca kúpiť zvukovku
nemusis ju kupovat staci len ked si kupis rozdvojku a nastavis si 5.1 zvuk na svojej zvukovke kamos tak mal a bavi mu to v pohode a ja som mal tak predtym zapojene a ficalo(neskor som si kupil zvukovku)