ANO to mali v programe ?SRneC napísal:1000krat radsej KDH ako ANO ..
s5 k teme.
Ale asi si este nevidel dvoch chlapov bozkavat sa, co?Shark NX napísal:Co ja viem ... kym sa ma nedotkne tak mi nevadi ... akonahle by ma zacal obchytkavat tak pif paf ...![]()
Nemam nic proti nim ... vacsina je normalna ... na niektorych si to ani nevsimnes ... a niektory su nenormalny haluzaci ...
Ale nemusim takych co sa spravaju jak Afektovana zenska ...
Možno pre naše deti už bude normálne keď dá otec francuzáka svojej dcére...GothaR napísal:Ale asi si este nevidel dvoch chlapov bozkavat sa, co?Inak ako taki mi nevadia, aj nech sa obchytkavaju, ale francuzaky na verejnosti su dost nechutne. No skor to bude len vec zvyku, lebo starsim ludom vadia aj francuzaky heterosexualnych parov na verejnosti
A ja som videl a je to ich vec. Prečo by som sa mal do nich starať ?GothaR napísal:Ale asi si este nevidel dvoch chlapov bozkavat sa, co?
Konečne aj niekto vzdelaný.p4ra napísal:Neviem preco ho vysmievate, ked je lekarsky dokazane a podlozene, ze naozaj kazdy heterosexual ma iste sklony k bisexualite. Ako si to vy vysvetlite je len na vas.
Jasne, ze sa do nich nestaram, nerozhanam ich a ani im nenadavam, ale este stale je to pre mna dost nevkusne. Napadlo mi porovnanie s exhibicionizmom - ked sa niekto nahy prechadza po uliciHonda napísal:A ja som videl a je to ich vec. Prečo by som sa mal do nich starať ?
Pre niekoho je to nevkusné, ale to je len otázka zvyku. Vždy, keď sa niečo zakazuje, tak je to nevkusné pre ostatných, ktorí tieto zákazy dodržiavajú. V prípade samotných dvoch ľudí hoci aj rovnakého pohlavia, sa majú obaja radi a obaja chcú byť spolu a niečo pri tom aj robiť. Takže oponentúra v smere na to, že aj pedofil bude raz legálne robiť čo bude chcieť nie je pravda, pretože to druhá strana nikdy nechce. Na mnohých na svete veľmi zle vplýva napríklad pohľad na krv voči zvieratám - napríklad býčie zápasy. Na niektorých hlavne starších ľudí môže zle vplývať nachytanie mladých ľudí (chlapec+dievča) keď sú v najlepšom niekde na verejnom mieste ako je obchod alebo park. Pretože oni ako generácia to takto robiť nemohli. ... Ale určovať pravidlá pre menšinu až takým spôsobom, ako tu čítam (nemyslím teba GothaR), už nie je hodné tohto tisícročia. Ak spolu žijú dvaja ľudia, tak majú právo na uznanie svojho zväzku a či to bude nejaké registrované partnerstvo alebo rovno svadba, tak to je jedno. Naviac fakt, že je niekto v manželskom zväzku, ešte neznamená, že musí mať aj deti. A naopak, dnešné rodiny sú až v 31% založené mimo manželského zväzku (priemer EÚ).GothaR napísal:Jasne, ze sa do nich nestaram, nerozhanam ich a ani im nenadavam, ale este stale je to pre mna dost nevkusne. Napadlo mi porovnanie s exhibicionizmom - ked sa niekto nahy prechadza po uliciTiez je to jeho vec, ale zneprijemnuje tym den ostatnym. Na druhej strane urcite nechcem, aby sa proti homosexualom islo zakonom, ktory by im nieco vyslovne zakazoval.
Veľmi ale veľmi pekne si to napísal. Neviem prečo by naozaj homosexualný par nemohol vychovať citovo zdravé dieťa... Zároveň máš uplnu pravdu v tom že naša "spoločnosť bez predsudkov" by dieťatu spravila zo života peklo... Nevravim že všetci sú taký ľudia sú taký, ale dosť ľudí (a to aj tu na fóre) sú natoľko obmedzení že im homosexuáli vadia...Sepiroth napísal:...
suhlasSepiroth napísal:ze spolocnost sama by tomu dietatu spravila zo zivota peklo.
zle na tom nieje nic je to "len" chore.Sepiroth napísal:nevidim nič zlé na tom, že by si dieťa adoptovali.
no ja osobne by som bol pri vybere na pochybach uz len pre nizsie spomenute dovody.Sepiroth napísal:Viete, drvivá väčšina deciek by radšej mala za rodičov dve ženy alebo dvoch chlapov, než žiť v decáku.
myslim ze deti vychovavane homosexualmi by mali omnoho vacsiu nachylnost k znacnym defektom osobnosti..debili sa samozrejme najdu vsade aj pri vychove heterosexualmi ..to je irelevantne.Sepiroth napísal:A neviem, prečo by homosexuali nemohli vychovat normalneho, zdraveho cloveka. Ba dokonca - vyrastali by z nich vyrovnaný, nezakomplexovaní a tolerantní ľudia
do tohoto az tak nevidim ale myslim ze by bol viditelny iny model spravania u tychto deti (asi sudim vopredSepiroth napísal:A urcite sa nemusime báť, že by z deciek rástli homoši, dufam, ze je tu kazdemu jasné, že orientácia sa NEDA ZMENIT VYCHOVOU!!!
vysvetli decku ze sa nema smiat kamaratovi ktoreho vychovavaju homosexuali.. NEREALNE vzdy bude iny a tak ho deti budu brat a spoliehanie sa na to ze buduca generacia bude ina je blbost ...Sepiroth napísal:Kôli tým deťom, mali by to neuveriteľne tažké-veď si vezmite, akému hnusnému výsmechu
Myslíš, že sa tu niekto prizná ? To sa tu diskutuje na desiatky strán a nikto sa verejne nepriznal ? Prečo asi tak ?zelovoc napísal:no lidi ale musi tu byt na fore nejaky homosexual, tak sa ozvite nech ta debata dostane iny rozmer a nehanbite sa.
ved prave preto, vladne tu anonymita a preto mu kopu hlupakov posle karmu - s primitivnym komentarom... toto mu sebavedomie nedodaMartin44 napísal:Ale coby odvaha....tuto na fore a nie len na tomto vladne anonymita tak jaky pak copak...co sa tyka tejto temy uz som sa tu vyjadroval a dalej to rozvadzat nebudem.