Mena deti
-
Enduro3333
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
El Bastardo
Light Star
-
mirak2
Hardcore addict
eritrea: malo mame krasnych slovenskych klasickych mien? staci pichat prstom do kalendara a najdes hocico ine ako Aurora...este si predstav zeby ti decko ráčkovalo..aujoja 
ch: Milan (ja som prvy v rode z otcovej strany, pri ktorom je porusene pravidlo, ze prvorodeny syn sa vola Milan), Miroslav(po mne), Tomáš, Lukáš (klasika), a vsetky dalsie mena na M ako Martin, Marcel a pod. (tiez rodova zalezitost
)
d: Martina, Katka, Michaela, Alexandra, Zuzana, Beáta
ch: Milan (ja som prvy v rode z otcovej strany, pri ktorom je porusene pravidlo, ze prvorodeny syn sa vola Milan), Miroslav(po mne), Tomáš, Lukáš (klasika), a vsetky dalsie mena na M ako Martin, Marcel a pod. (tiez rodova zalezitost
d: Martina, Katka, Michaela, Alexandra, Zuzana, Beáta
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Paci sa mi ich viacej, ale pre mna su najkrajsie momentalne asi Milan/Nina, aj ked vyber mena nie je zvacsa zalezitost len jedneho cloveka
. Co sa tyka exotickych mien, aj tie sa mi pacia a v dospelosti to tie deti asi ocenia, mam pocit, ze ked su deti male, tak im to prinasa viac problemov ako osochu
(myslim tym vysmievanie, urazky, osocovanie zo strany spoluziakov a deti v skolke).