Problem s GTA

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
madmiss
Amateur
Amateur

Problem s GTA

Príspevok od používateľa madmiss »

nainstalovala som si GTA..pristupila som na starsiu verziu..obycajne Vice City...so San Andreas mam rovnaky problem :(
Ked spustim hru po chvili sa mi sama od seba vypne...teda restartne sa mi cely komp...preco to robi ?? Vypisuje mi to potom ze system bol obnoveny po zavaznej chybe...zaujimave ze ostatne hry mi idu uplne v pohode... :? :? :?
Mrk
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

toto mi robilo ked som nemal nainstalovane ovladace od zvukovky...bolato niaka onboarda AC97...urobilo to take TRRRRR a potom sa resetla mashina
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

aj mne to robilo a stale robi, dalej som sa s tym nezaoberal, neviem preco to tak je
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Prepokladám, že Ti vyhadzuje na okamih modrú obrazovku a na tej je to najpodstatnejšie.

Preto, aby modrá obrazovka bola aj čitateľná (lebo na nej sa nachádza informácia, čo spôsobuje chybu), musíš zatrhnúť automatický reštart, a to následovne:
Kláves Wokno (logo Windowsu) + Pause/Break -> Karta Advanced -> rámček Startup and Recovery -> tlačidlo Settings -> riadok Automatically Restart -> zruš zafajknutie

Následne po havárií systému nájdeš na modrej obrazovke jeden, prípadne dva dôležité riadky, ktoré nazančujú, čo je na chybe.

Ja som mal patálie s novšími ovládačmi na chipset (po spustení hry do 20 sekúnd nabehla mmodrá obrazovka, a to pri akejkoľvek 3D hre pracujúcej na OpenGL, DirectX), nahodil som starišie a všetko fungovalo tak, ako malo (tak som usúdil, že sú to tie novšie ovádače).
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

ee, si n omyle, aspon mne ziadnu modru obrazovku nikdy potom nevyhodilo
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

PACO8 napísal:ee, si n omyle, aspon mne ziadnu modru obrazovku nikdy potom nevyhodilo
Asi ju nestihneš zaregistrovať, keďže hneď po nej prichádza reštart.
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

pochybujem, mne hned restart, cierna obrazovka ani naznak modrej a potom naskakuje konfiguracia biosu atd, a hned na to nacitavanie Okien
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Tak je možné, že Ti nestíha zdroj (a preto tie nečakané reštarty).
madmiss
Amateur
Amateur

no dost sa cudujem....bo toto je jedina hra ktora mi nefici...NFS Most Wanted mi slapalo uplne bombovo, aj Sims 2 mi brutalne slapal :?
a ani sa mi ta modra obrazovka nevyhadzuje...ani cierna..iba sa jednoducho restartne...vyhodi mi daku zavaznu chybu v subore s nazvom MINI0002 alebo tak nejako v temp zlozke... :?
zvuk mi vsade ide v pohodicke....
Ambroid
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Ambroid »

Nenapadna otazka.... [nechcem urazit] Mas originalku?
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

samozrejme ze nie :oops:
madmiss
Amateur
Amateur

jasne ze nie...ale myslim ze by mi to nepomohlo... :?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

madmiss napísal:jasne ze nie...ale myslim ze by mi to nepomohlo... :?
iste ze nie.. to je uplne jedno ci ma original alebo nie
subory su take iste... takze to nic nemeni
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

subory mozno su take iste, ale jeden (gta-sa.exe) je urcite iny. cracknute exace robia casto problemy. mne san andreas robil presne to iste. to trrrrr (super opisanie problemu, u mna k+) a potom restart. a to som mal nainstalovane vsetky ovladace a cisty win. nejako sa mi to nechcelo riesit. proste som to odinstaloval. btw mam zdroj 480W na nom 2x HDD (ATA), athlon 2400+, 1GB RAM a grafika fx 5600, takze zdroj to tahal pekne. potom to samo od seba prestalo robit a normalne to slo. len teraz si neviem spomenut ci mi to robilo so starym zdrojom (300W) alebo s tym novym... tusim s tym novym, ale nemozem povedat na 100%. viem, ze ten stary obcas restartol PC a nakoniec sa ani nezapol. pozrel som na zdroj a vytecene kondenzatory...
Vlado6230
Star
Star

Príspevok od používateľa Vlado6230 »

JA som mal tiez toto iste s NFS MW a Generals. Chvilu som to robil tak ze som si pustil hudbu iba nech hra ALE bez zvuku a Nerestaltol sa mi :D. Ale !!! Neskor som dokupil RAm-ku 512 + moja 256. A uz mi to ide vsetko v pohode. Akoby mi PC nezvladol natiahnut vcas windows alebo co.
madmiss
Amateur
Amateur

ja som uz z toho jelen :lol:
ja mam Intel Pentium 3000MHz, grafiku NvidiaGF 5500fx, RAM sice iba 512, zdroj fakt nevm kolko W...ale problemy mi doteraz nerobil so ziadnou hrou...dokonca som este ani raz za tie dva roky co ho mam nepreinstalovavala system... :D
asi je tento problem u mna neriesitelny...no nic i tak vam dakovala :) budem sa muset pokukat po inych hrach :)
Vlado6230
Star
Star

Príspevok od používateľa Vlado6230 »

madmiss napísal:ja som uz z toho jelen :lol:
ja mam Intel Pentium 3000MHz, grafiku NvidiaGF 5500fx, RAM sice iba 512, zdroj fakt nevm kolko W...ale problemy mi doteraz nerobil so ziadnou hrou...dokonca som este ani raz za tie dva roky co ho mam nepreinstalovavala system... :D
asi je tento problem u mna neriesitelny...no nic i tak vam dakovala :) budem sa muset pokukat po inych hrach :)
Pocuvaj to moze byt kludne aj tym ze si nepreinstaloval windows !!! Lebo ja som aj to spravil.
Ambroid
Light Expert
Light Expert

madmiss napísal:jasne ze nie...ale myslim ze by mi to nepomohlo... :?
Skus inu verziu, prip. stiahnut z ineho serveru? :)

->Šu-Do: Urcite je neoriginal a original v niecom iny. Suhlasim s turtlak69
, neake zmeny sa do hry spravit musia aby sla bez CD-key.

->PACO8: tu [zatial] nemam sajnu :) Emmmm pokial sa nemylim, nenapisal si ci ti to urobilo uz aj pri inej hre/programe.
madmiss
Amateur
Amateur

Vlado6230 napísal:Pocuvaj to moze byt kludne aj tym ze si nepreinstaloval windows !!! Lebo ja som aj to spravil.
no ono mi to robilo od uplneho zaciatku nainstalovania Win...som to tam vrazila a neficalo to tak isto :(

a nie nerobi mi to pri inej hre/ hrach...a mam to napalovane z original CD, nie stiahnute...ved uz kaslat na to..ja proste nechapem preco to robi...som myslela najprv ze asi daco s grafikou ale ked to bralo ostatne hry tak pak nevim... :?
Ambroid
Light Expert
Light Expert

madmiss napísal:no ono mi to robilo od uplneho zaciatku nainstalovania Win...som to tam vrazila a neficalo to tak isto :(

a nie nerobi mi to pri inej hre/ hrach...a mam to napalovane z original CD, nie stiahnute...ved uz kaslat na to..ja proste nechapem preco to robi...som myslela najprv ze asi daco s grafikou ale ked to bralo ostatne hry tak pak nevim... :?
Cize to mas z kamoveho dvd? preco si to nenainstalujes z jeho? Mal som aj ja podobny problem, tiez neviem v com to je, islo o jednu hru [uz nepamatam co] a ked som skusil neskor [3mesiace?] tak mi CDcko zobralo fpoho.
Napísať odpoveď