mam 5.1 repraky apotreboval by som ich zapojit na notebook mam na notebooku tri vstupy co sa tyka audia......viete mi poradit ako to mam zapojit ....resp. ako zmenit tie vstupy vsetky aby boli vsetko na audio in?????dik moc...ovladac ma REALTek
neviem ti povedat, ale chalan mal na NB nejaku integrovanu a neslo mu to inak vraj. na 5.1 repro treba uz trosku kvalitnejsiu. mozno bol len lamak a sa mu to nepodarilo. napis o aky typ karty ide.
mno bo ja mam aj na mojom kompe co mam doma len integrovanu kartu uz na doske,,,,a tam stacilo zmenit tie porty resp. vstupy CEZ MSI MANAGER len neviem ci aj relatek take neico ma...proste sa port na mikrofon zmenil na dalsi vstup pre reprak
popripade ako nudzovku mozes pouzit dve rozdvojky a do tych pichnut tri vystupy a rozdvojku pichnut od jedneho vystupu v NTB.Budu hrat vsetky repro ale nebude fungovat rozdelovac zvukov ci ajk sa to vola na jednotlive kanaly
jasné, repráky ti môžu ísť jedine ako stereo.. ako 5.1 ti to hrať nebude, pokiaľ nemáš 5.1 zvukovku v ntb.. rieši to soundblaster - USB alebo pcmcia karta do notebooku.. inak sa to nedá
môžeš tie repro zapojiť len stereo káblom - jack na 2 cinche, ak máš taký vstup na reprákoch (subwooferi) ale pôjde ti to len ako stereo..
mne staci aby to hralo tych 250w ci kolko....to mam len jednorazovo.....ak to dokaze rozvucit taku vecsiu miestnost nemam problem......ak to bude hrat tak ze sa to bude dat pocuvat tak je to v pohode
tak potom ti stacia rozdvojky. vid prispevok trochu vyssie. ja mam tiez rozdvojku zo zvukovky. mam aj sluchatka aj repraky a obe ficia stereo. uz som videl aj extrem, ked bolo na jedno kombo napojene: gitara, 2 mikraky a ficalo to. tiez pomocou rozdvojek to bolo. ale 5.1 zvuk to mat na 100% nebude
btw rozdvojku kup na datarte ak by si chcel vediet kde. ja som tam kupil 2 za dakych 100sk tusim a idu v pohode. pred tym som kupil jednu za nejakych 20sk v hornbachu a hral len jeden kanal pri najmensom pohybe. velmi zle to doliehalo. ale mozno som mal len zly jack
ak máš v subwooferi zosilovač, tak by to šlo.. musíš tam mať stereo vstup cinch - biely a červený vstup na subwooferi.. tam zapojíš kábel z notebooku z audio výstupu - zelený konektor..