Co je pre vas ten najkrajsi pocit? Ktoru situaciu si najradsej vychutnavate? Lezat pod stromom so steblom travy v ustach a nikam sa neponahlat, v milostnom objati, ked idete na motorke... co je pre vas proste ten najkrajsi pocit, pre ktory radi zijete a robi vas zivot krajsim?
najkrajsie pocity by som to pomenoval .. pretoze nedokazem vybrat jeden jediny konkretny ... ale naplna ma napr. ked si mozem len tak povedat: a teraz idem robit NIC, lebo mam cas, idem sa v pohode prejst a pod. ... takisto je prijemny pocit ked dosiahnes vlastnymy silamy to co si dosiahnut chcel ... ked si plnis sny ... ked vies ze sa mozes na niekoho spolahnut, ked mas po boku milovanu osobu ... proste je to rozen ..a dalsi pocit je pocit slobody a nezavislostzi na vsetkom konzumnom ...
takto rychlo ma nenapadne to naj, ale urcite to bude super pocit v lete. na zlatych na deke sladke nicnerobenie, voda... v objati s milovanou osobkou... ziadne myslienky na skolu ani nic podobne. ked ma napadne nieco dalsie dopisem. heh ako malo staci ku stastiu. trosku absolutneho oddychu
Najkrajsi Pocit?? Hlavne pri objati milovanou osobou ...
A potom Ked som v Polsku ... v Dome kde som kedysi Byval (3km Hlboko v lese) Nenormalne prijemny pocit ... vsade klud ticho ... len sum lesa jeho prekrasna vona. V tom momente si lahnem do lesneho Machu a tam lezim a pozeram do neba ... ten najkrajsi odpocinok
vsetci co ste napisali sranie: to nie je zaklad k homosexualite? ze mate rad pocit ked mate nieco teple hrube v zadku? resp to prechadza cez konecnik? samozrejme som tym nechcel nikoho urazit
nordkapp_pb napísal:najkrajsie pocity by som to pomenoval .. pretoze nedokazem vybrat jeden jediny konkretny ... ale naplna ma napr. ked si mozem len tak povedat: a teraz idem robit NIC, lebo mam cas, idem sa v pohode prejst a pod. ... takisto je prijemny pocit ked dosiahnes vlastnymy silamy to co si dosiahnut chcel ... ked si plnis sny ... ked vies ze sa mozes na niekoho spolahnut, ked mas po boku milovanu osobu ... proste je to rozen ..a dalsi pocit je pocit slobody a nezavislostzi na vsetkom konzumnom ...
asi tak... a dalsi uplne uzasny pocit zazivam, ked pocujem vetu "dajte index"