preinstalovanie biosu
-
juslik
King
- Kontaktovať používateľa:
preinstalovanie biosu
prosim vas ked si preinstalujem bios
http://www.driverslab.com/downloads/Bio ... /8490.html
toto je instalacka .. budem muset potom nieco menit ? ako ci sa to tam nejak neprestavi oproti tomu co tam bolo ? lebo mam zakazane nejake veci a ze ci to tam nejak moc nezmeni ci sa to nepokazi...
je to dost stara doska a chcem na tom rozbehnut jednu TV kartu ktora mi nejak teraz nejde a poradili mi preinstalovat bios..
dakujem za odpoede..
http://www.driverslab.com/downloads/Bio ... /8490.html
toto je instalacka .. budem muset potom nieco menit ? ako ci sa to tam nejak neprestavi oproti tomu co tam bolo ? lebo mam zakazane nejake veci a ze ci to tam nejak moc nezmeni ci sa to nepokazi...
je to dost stara doska a chcem na tom rozbehnut jednu TV kartu ktora mi nejak teraz nejde a poradili mi preinstalovat bios..
dakujem za odpoede..
-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
juslik
King
a ked tam dam novy bude tam rovnaky pocet tych nastaveni alebo to bude aj nejak inak usporiadane ? ci na to nevies odpovedat ? a je nejaka pravdepodobnost ze mi ta TV karta potom pojde ? ked bude novsi bios >?fikus-kukis napísal:Najlepšie spravíš, keď si odpíšeš všetky položky a ich nastavenia aktuálneho BIOSu.
Nahodíš nový BIOS. Továrenské nastavenia nového BIOSu nastavíš podľa odpísaných nastavení položiek zo starého.
Týmto by si mal docieliť BIOS novšej verzie s rovnakými nastaveniami.
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Nie, malo by to byť úplne rovnaké (možno nejaké nepodstatné položky naviac).juslik napísal:a ked tam dam novy bude tam rovnaky pocet tych nastaveni alebo to bude aj nejak inak usporiadane ? ci na to nevies odpovedat ? a je nejaka pravdepodobnost ze mi ta TV karta potom pojde ? ked bude novsi bios >?
Úprimne? Pochybujem
Skúšal si tú TV kartu na inom PC? Fungovala?
-
zachariasko
Star
a na tvojej doske ti šla? či to skúšaš prvý raz? ak ide na inej doske a tebe nie, problém bude možno v revízii (verzii) PCI (2.0/2.1/2.2) .. teoreticky novším biosom by sa to mohlo vyriešiť, ale problém možno bude úplne inde
po prepálení biosu nastav hodnoty na load optimized settings a vyskúšaj či v nejakom pci slote ide..
napíš konkrétne, čo znamená že nejde.. nenájde ti ju windows? alebo nájde, ale je tam nejaký problém??
po prepálení biosu nastav hodnoty na load optimized settings a vyskúšaj či v nejakom pci slote ide..
napíš konkrétne, čo znamená že nejde.. nenájde ti ju windows? alebo nájde, ale je tam nejaký problém??