preinstalovanie biosu

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
juslik
King
King
Kontaktovať používateľa:

preinstalovanie biosu

Príspevok od používateľa juslik »

prosim vas ked si preinstalujem bios

http://www.driverslab.com/downloads/Bio ... /8490.html

toto je instalacka .. budem muset potom nieco menit ? ako ci sa to tam nejak neprestavi oproti tomu co tam bolo ? lebo mam zakazane nejake veci a ze ci to tam nejak moc nezmeni ci sa to nepokazi...

je to dost stara doska a chcem na tom rozbehnut jednu TV kartu ktora mi nejak teraz nejde a poradili mi preinstalovat bios..

dakujem za odpoede..
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Nuž, BIOS po prepálení bude v továrenských nastaveniach (logicky pradpokladám) :? .
juslik
King
King
Kontaktovať používateľa:

fikus-kukis napísal:Nuž, BIOS po prepálení bude v továrenských nastaveniach (logicky pradpokladám) :? .
a to co sa tam vsetko zmeni ? nevies mi napisat nieco take ze co by som mal potom zmenit ..
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Najlepšie spravíš, keď si odpíšeš všetky položky a ich nastavenia aktuálneho BIOSu.
Nahodíš nový BIOS. Továrenské nastavenia nového BIOSu nastavíš podľa odpísaných nastavení položiek zo starého.
Týmto by si mal docieliť BIOS novšej verzie s rovnakými nastaveniami.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Ak nahras novu verziu BIOSU bude vo vychodzom nastaveni, tzn. to iste akoby si ho zresetoval. Takze si tam nastavis to co si nastavoval doteraz - nikto ti do hlavy nevidi a nevie ci si vobec nieco nastavoval (poradie bootovania, zapnutie/vypnutie onboard zvukovky/grafiky.
juslik
King
King
Kontaktovať používateľa:

fikus-kukis napísal:Najlepšie spravíš, keď si odpíšeš všetky položky a ich nastavenia aktuálneho BIOSu.
Nahodíš nový BIOS. Továrenské nastavenia nového BIOSu nastavíš podľa odpísaných nastavení položiek zo starého.
Týmto by si mal docieliť BIOS novšej verzie s rovnakými nastaveniami.
a ked tam dam novy bude tam rovnaky pocet tych nastaveni alebo to bude aj nejak inak usporiadane ? ci na to nevies odpovedat ? a je nejaka pravdepodobnost ze mi ta TV karta potom pojde ? ked bude novsi bios >?
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

juslik napísal:a ked tam dam novy bude tam rovnaky pocet tych nastaveni alebo to bude aj nejak inak usporiadane ? ci na to nevies odpovedat ? a je nejaka pravdepodobnost ze mi ta TV karta potom pojde ? ked bude novsi bios >?
Nie, malo by to byť úplne rovnaké (možno nejaké nepodstatné položky naviac).

Úprimne? Pochybujem :( . Tuším, že chyba bude niekde inde (ako to zväčša býva).
Skúšal si tú TV kartu na inom PC? Fungovala?
zachariasko
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zachariasko »

a na tvojej doske ti šla? či to skúšaš prvý raz? ak ide na inej doske a tebe nie, problém bude možno v revízii (verzii) PCI (2.0/2.1/2.2) .. teoreticky novším biosom by sa to mohlo vyriešiť, ale problém možno bude úplne inde :?

po prepálení biosu nastav hodnoty na load optimized settings a vyskúšaj či v nejakom pci slote ide..

napíš konkrétne, čo znamená že nejde.. nenájde ti ju windows? alebo nájde, ale je tam nejaký problém??
juslik
King
King
Kontaktovať používateľa:

na starmom PC mi to ide to je Pentium 3 stare jak slak tak envim preco to nejde...sak skjusim to preinstalovat a uz som to skusal a neslo to...
Napísať odpoveď