Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
blitzkrieg
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

ak by si chcel niekto so mnou zahrat WoW tak hravam na ofiku na servery Thunderhorn 61 - 62 lvl Hunter a nick Teepees
VINNIE
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa VINNIE »

kde najdem trenera na bow? :D zevraj je v stormwinde nejaky ale tam je len wang poo ci ako sa vola a ten luk netrenuje :(
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

VINNIE napísal:kde najdem trenera na bow? :D zevraj je v stormwinde nejaky ale tam je len wang poo ci ako sa vola a ten luk netrenuje :(
Nie kazdy sa moze naucit luk, jaky mas class?
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

VINNIE napísal:kde najdem trenera na bow? :D zevraj je v stormwinde nejaky ale tam je len wang poo ci ako sa vola a ten luk netrenuje :(
ak mas class ktory bow moze tak skus ist do ineho mesta...IF alebo DS...to len take doplnenie...ostatne uz napisal piton
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

piton napísal:No hrate niekto na mmorpg4free.com? Je to tam super. V spicke 1000+ ludi a slape v pohode, latency som nemal viac ako 300, celkom dobre funguju spelly/talenty. Mozno som pozadu, asi rok som wow nehral, ale niektore veci ma prekvapili: Zo zeme vidno grifinov :shock: a ty z grifa vidis vsetko na zemi a videl som ako vlk zabil zajaca, sam od seba. Odporucam silne...
jo hram.. da best server ever
tom.tom11
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tom.tom11 »

A inac ten je tam aj daka CZ/SK guilda na mmorpg4free.com???Lebo by som tam aj siel zahrat
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

compleX napísal:ak by si chcel niekto so mnou zahrat WoW tak hravam na ofiku na servery Thunderhorn 61 - 62 lvl Hunter a nick Teepees
este tak napisat frakciu :)
Ambroid
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Ambroid »

Mal by som otazku pre WoWkarov. Preco si myslite, ze WoW je lepsie nez ine MMORPG , pytam sa to najma v suvislosti s neoficialnymi servermi.
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

Ambroid napísal:Mal by som otazku pre WoWkarov. Preco si myslite, ze WoW je lepsie nez ine MMORPG , pytam sa to najma v suvislosti s neoficialnymi servermi.
ja osobne som celkom nepochopil ze na co sa pytas... :) ak mi to niekto vysvetli rad odpoviem :D
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

tomek00 napísal:ja osobne som celkom nepochopil ze na co sa pytas... :) ak mi to niekto vysvetli rad odpoviem :D
ak dobre chapem...tak sa pyta preco je free wow lepsie ako free L2 ???? aspon typujem....free sa enda porovnavat tam ide toto ale hento tie a tam zase ide to ale hento zase nie...
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

aruN napísal:este tak napisat frakciu :)
alik ...a nevies kde patria dwarfy ??? :D
// aha sry ja som nenapisal ze som trpajslik .. :oops: :aasmile11:
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

Ambroid napísal:Mal by som otazku pre WoWkarov. Preco si myslite, ze WoW je lepsie nez ine MMORPG , pytam sa to najma v suvislosti s neoficialnymi servermi.
pozri sa....kazdeho zaujme nieco ine...mna napriklad L2 vobec nezaujalo pretoze nemam rad hry kde su vselijake cacky-macky na n-tu s grafikou a tiez som si trosku nevedel poradil s celkovym hranim...ked sa mi do ruk, ehm, no tak teda na HDD dostalo WoW tak som si ovladanie vedel hned osvojit a grafika mi prirastla k srdcu....dufam ze som odpovedal na tvoju otazku :D

compleX: a class si aky? patrilo by sa spomenut ak ti mame pomoct...War, Palach, Hunter, Priest alebo Rogue?
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

-=wolf=- napísal:pozri sa....kazdeho zaujme nieco ine...mna napriklad L2 vobec nezaujalo pretoze nemam rad hry kde su vselijake cacky-macky na n-tu s grafikou a tiez som si trosku nevedel poradil s celkovym hranim...ked sa mi do ruk, ehm, no tak teda na HDD dostalo WoW tak som si ovladanie vedel hned osvojit a grafika mi prirastla k srdcu....dufam ze som odpovedal na tvoju otazku :D

compleX: a class si aky? patrilo by sa spomenut ak ti mame pomoct...War, Palach, Hunter, Priest alebo Rogue?
Hunterko som :)
// btw to uz som tam ale napisal :D
tomek00
Light Professional
Light Professional

Mrk napísal:ak dobre chapem...tak sa pyta preco je free wow lepsie ako free L2 ???? aspon typujem....free sa enda porovnavat tam ide toto ale hento tie a tam zase ide to ale hento zase nie...
aha no ok teda, mne tiez WoW viac sedi ako L2, v L2 (pokial som si nevsimol zle) nie su ziadne questy (teda to ze zabi 100 tamtych a tymtych nepovazujem za quest), sice je dost velka nevyhoda s tymi problemovymi emulatormi na WoW a ze to pada a tak... zvyknut sa na to da a servrov je vela staci si len vybrat... je to ja vacsia zabava a nie je to cinske (alebo japonske, vietnamske....?) :)
Ambroid
Light Expert
Light Expert

Mrk napísal:ak dobre chapem...tak sa pyta preco je free wow lepsie ako free L2 ???? aspon typujem....free sa enda porovnavat tam ide toto ale hento tie a tam zase ide to ale hento zase nie...
Nie, nie :D Pytam sa preco je VSEOBECNE podla vas WoWko lepsie ako INE MMORPGcka. Mne sa napriklad nepaci, kvoli jeho zameraniu na PvE [je prilis velke], taktiez "komiksova" grafika.
tomek00
Light Professional
Light Professional

Ambroid napísal:Nie, nie :D Pytam sa preco je VSEOBECNE podla vas WoWko lepsie ako INE MMORPGcka. Mne sa napriklad nepaci, kvoli jeho zameraniu na PvE [je prilis velke], taktiez "komiksova" grafika.
no tak je tazke porovnavat WoW so vsetkymi inymi MMORPG ja som ich hral dokopy len par (WoW, L2, MU online) ...
a k tej grafike, podla mna postavy tam boli zobrazene ako vo Warcraft3 a kedze sa to vola World of WARCRAFT tak to asi nemali inak ani spravit... :)
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

Ambroid napísal:Nie, nie :D Pytam sa preco je VSEOBECNE podla vas WoWko lepsie ako INE MMORPGcka. Mne sa napriklad nepaci, kvoli jeho zameraniu na PvE [je prilis velke], taktiez "komiksova" grafika.
No vidis, pre niekoho su to vyhody... Anepovedal by som, ze zameranie na PvE je velke :wink:
nErD. ' z
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nErD. ' z »

ja napríklad L2 vôbec neviem hrať, gameplay akýsi čudný aj ked sa mi páči spôsob chôdze - myškou. Taktiež questy som vôbec nevedel robiť ani som poriadne nevedel kde sa berú, wowko je hrozne jednoduché a pritom krásné aj grafika aj gameplay proste pre tých čo majú RPG radi ako ja lahko porozumejú aj tejto MMoRPG bez problémov (nehovorím, že neporozumejú L2, ale ja som mu neporozumel :()
Ambroid
Light Expert
Light Expert

piton napísal:No vidis, pre niekoho su to vyhody... Anepovedal by som, ze zameranie na PvE je velke :wink:
Zober si napriklad, ze nepoznam cesko-slovensku guildu [hovorim o ofic. serveroch], ktora by bola zamerana na PvP, iba na raidovanie.
nErD. ' z
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nErD. ' z »

chcel by som sa spytat na otazku ohľadom hardwaru, ked mam v hre celkom v pohode grafiku ale hra mi pomenej seká, ide aj tak trochu pomalšie a teleporty trvajú dlhšie ako ostatným mám kúpiť ramku alebo graf. k. ?
Napísať odpoveď