Ked vystupujem z autobusu po 2 tyzdnoch na intraku a na stanici ma caka priatelka.
Len tak lezat na trave, nadavat ake mi je teplo, alebo v noci pozorovat nocnu oblohu a pocuvat to uzasne ticho
Práve, že ide o to, že sprostosti... Kua, keď niekto založí tému a ešte takúto, tak si myslím, že také hlúposti by si NIEKTORÍ mohli odpustiť a napísať, čo fakt potešílo ich srdce a nie tam, že jak sa brutálne vyserieHomer J Simpson napísal:To nič že, sprostosti aspon som sa zasmial.
A co takto spojit prijemne s uzitocnym a poriadne sa posrat v posteli? A do toho sa este aj nechutne skositfruxo napísal:poriadne vysratie + ked si lahnem vecer do postele...
A to pre vsetkych je ten najkrajsi pocit rovnaky? Zato, ze pre teba je najkrajsi pocit nieco ine, tak tu vypisujes kraviny, ze my si to nevieme predstavit? Kazdy vie snad sam co je pre neho najkrajsi pocit.DonLuca napísal:Bože ľudia, veľa z Vás si asi nedokáže poriadne predstaviť, čo je to najkrajší pocitTrepete tu p*ndoviny o sraní, prdení a podobných veciach...