The Simpsons Movie
Uz len 37 dni 
Tiez na to urcite pojdem do kina, len tak v kutiku duse sa bojim, ze to bude kvalitou na urovni 18tej serie, co nie je velka vyhra...aj ked hlasky v traileroch su dobre
Ale aj tak sa tesim, je to jedna z veci o ktorej snivate cely zivot, vyzera nerealne a nakoniec sa splni
PS: dalsie trailery
Tiez na to urcite pojdem do kina, len tak v kutiku duse sa bojim, ze to bude kvalitou na urovni 18tej serie, co nie je velka vyhra...aj ked hlasky v traileroch su dobre
Ale aj tak sa tesim, je to jedna z veci o ktorej snivate cely zivot, vyzera nerealne a nakoniec sa splni
PS: dalsie trailery
Asi si nepozeral 18tu seriu, co?jimino napísal:parada. ved co ine mozeme ocakavat od simpsonovcov?
Btw vyssie niekto spomenul atmosferu kina...tam sa zas bojim, ze pride vela ludi, co videlo zo Simpsonovcov tak 20 dielov a nebude to ono. Necakam, ze tam pridu sami fajnsmekri, ktori maju celu historiu a rodokmen v malicku, ale pripada mi to uplne rovnako ako ked sa zaryti hip-hoperi rozculuju, lebo im na koncerty chodia 14 rocne decka co sa hip hopovo obliekaju mesiac...
Je mozne, ze sa tam vyskytuje dobry, ale nie je to tak ako prvych 15 ked boli super vsetky diely zo serie, potom to klesalo, ale aj tak boli napriklad v 17ke skoro vsetky dobre. Lenze z 18ky som si pozrel tak prvu polovicu a v pamati mi ostal iba diel o pomstemirak2 napísal:ved 18. seria je tiez super..napr. vyborny diel je 18x21 tusim, vola sa diel "24 minutes"
Pan Pluhar alebo Homerova fobie sa uz zrejme nevratia...
A mozno je to vsetko sposobene len tym, ze som 18tu seriu videl iba raz a aj to nie kompletnu, skuknem cez prazdniny, snad sa zapaci
Ale film stale ostava povinnostou, Simpsonovci uz patria k mojmu zivotu a je mojou povinnostou vidiet vsetko co vyjde v suvislosti s nimi
Mirak2 tiez si taky fanatik?
-
mirak2
Hardcore addict
spoluziaci mi hovoria ze som zavisly na serialoch vseobecne, nemozem povedat ze som fanatik na ten ktory serial lebo ich pozeram mnoho...
situacia: spoluziak povie ze zacal pozerat nejaky serial a povie ako skoncil koniec dielu ktory pozeral a ja som schopny celkom presne povedat kolky diel to bol
pri simpsonovcoch sa to az tak neda, okolo 400 dielov, niet sance pamatat
ale simpsons su kdesi na spicke, film proste musim vidiet v kine
situacia: spoluziak povie ze zacal pozerat nejaky serial a povie ako skoncil koniec dielu ktory pozeral a ja som schopny celkom presne povedat kolky diel to bol
No ja si prave Simpsonovcov tak pamatammirak2 napísal:spoluziaci mi hovoria ze som zavisly na serialoch vseobecne, nemozem povedat ze som fanatik na ten ktory serial lebo ich pozeram mnoho...
situacia: spoluziak povie ze zacal pozerat nejaky serial a povie ako skoncil koniec dielu ktory pozeral a ja som schopny celkom presne povedat kolky diel to bolpri simpsonovcoch sa to az tak neda, okolo 400 dielov, niet sance pamatat