ved mne je to jedno...teras mi je to fuk a som rad ze sa tak rozhodla lebo by som nedostal priestor na nieco nove po asi 2 mesiacox..takze jej aj tak trosku dakejmSagittarius napísal:Prepac, ze ti musim vysvetlovat aj na hojku... ale kolkokrat ti mam vysvetlovat rozdiel medzi dostat kosom a dostat kopacky.
Pár spôsobov ako dostať košom :D
-
fredflinstone
Amateur
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
A tak ako ty, aj my všetci dobre vieme, že toto je len bohapustá výhovorka. Každé dievča chce čo najlepšieho a pre ňu najkrajšieho.ikeacik napísal:alebo hlaska "si pre mna az prilis dobry" a "zostaneme kamarati" su moje oblubene
Touto vetou to len vyvracajú. Väščí nezmysel sa pri rozchode povedať ani nedá.
-
fredflinstone
Amateur
-
Sagittarius
Guru
-
Enduro3333
Medium Professional
ty kokos toto mas uplnu pravdu ... ja neviem ako to robia a vlastne preco ale vzdy vsetko ked nieco nevijde skonci tak ze sa chalan citi byt vynny ja normalne obcas take vycitky mam a pri tom viem ze som nic zle neurobil ... baby vedia byt zakerneikeacik napísal:a najviac ma dostane to,ze sa tvaria pri rozchode,ze mi sme ty,ktory za vsetko mozu
-
fredflinstone
Amateur
-
Sagittarius
Guru
Preco?Lebo si myslia,ze chalani vsetko zvladneme...a preco by mali byt ony na vine,ked to mozu zvalit na niekoho druheho.A potom,ze niektori chlapi su svine.Ano su,lebo ich nebavi trapit sa tym,ci tym nejakej ublizia,co si budu mysliet a podobne.Ale aj napriek tomu mam zeny rad,nie som z nich znechuteny a nahnevany a vela z nich si vazim.
-
cORP.
Addict
asi tak vyhovorky typu budeme kamarati poznamSagittarius napísal:Preco?Lebo si myslia,ze chalani vsetko zvladneme...a preco by mali byt ony na vine,ked to mozu zvalit na niekoho druheho.A potom,ze niektori chlapi su svine.Ano su,lebo ich nebavi trapit sa tym,ci tym nejakej ublizia,co si budu mysliet a podobne.Ale aj napriek tomu mam zeny rad,nie som z nich znechuteny a nahnevany a vela z nich si vazim.
jj, zeny vedia byt pekne svine.ikeacik napísal:amen,presne to nechapem ako mozu byt take krute,daju nam kosom a to nestaci este,musime mat aj pocit,ze sme vsetko pokazili mi a potom,ze preco je tolko samovrazd
Na druhej strane, trochu sa to tyka temy, som tak raz s bratom uvazoval o nevere...
Ked zadana zena spozna noveho chlapa, tak sa do neho celkom lahko zabuchne. Ale predtym, nez sa s nim vyspi opusti svojho priatela s ktorych chodi aj niekolko mesiacov a vacsinou sa k nemu uz nevrati. A casto tak pride o oboch.
Ale ked zadany muz spozna novu zenu a zapaci sa mu, tak ju ma ako bokovku s tym, ze z toho aj tak nic nebude a po kratkom case si uvedomi, ze to co ma je cennejsie ako nejaky kratky ulet.