Bol môj najlepší kamoš, ale teraz....

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Miško
Novice
Novice
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Miško »

ja som na tom podobne, ale už som si zvykol, proste kamarát si našiel ženskú, tak teraz požičiava formičky inému

EDIT: neprečítal som si príspevok nadomnou, a to mení situáciu :)
J.O.S.E
King
King

správa

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

DonLuca napísal:Vieš kočka, ja už som sa mu aj pokúšal naznačovať, že sme už veľmi dlho neboli takto spolu niekde posedieť, a zabaviť sa a aj keď sa ho to spýtam, tak vždy odvrkne, že má iné plány.....
Počuj a neurobil si náhodou chybu ty? nemáš inú partiu s ktorou tráviš čas a tým pádom sa on mohol cítiť skôr osamotený ako teraz ty?

dám ti jednú dobrú radu - človek ako ty ktorý založil tu takúto tému musí mať na to gule - ja by som to možno nedokázal, a preto si myslím, že by ste si s tvojim dobrým priateľom mali naliať čistého vinka - teda by ste sa mali posadiť za stôl a vydyskutovať si prečo váš vzťah tak náhle vychladol/dúfam, že som nepoužil výraz ako pre tepľošov ak hej ospravedlnujem sa/. a človek ako ty to musí byť pre neho hračka takéto nezhody si vydiskutovať.

Takže ti držím palce
Reli.C napísal:kamo ... skúsim sa k tomu vyjadriť JA. nechápem, prečo hľadáš stále chybu iba v tom druhom (v bráchovi či ako si to písal). zamyslel si sa niekedy nad tým, či si nespravil chybu ktorá nastala z tvojej strany? ok dobre zamyslel. berme to tak, že OK zamyslel si sa, a povedal si si, že "ja som nespravil v ničom chybu. nechoval som sa k nemu tak, aby on mal dôvod sa odo mňa "oddeliť" a správať ku mne tak, ako sa momentálne ku mne správa". a teraz píšem ja:"EJ ch*j NEMAL?". Laky :). nechcem byť sviňa ani nič :), ale začni niekedy myslieť aj na druhých a nielen na seba a hľadať chyby v sebe a nielen v druhých OK? :) ... potešil by si ma. a ešte niečo :) ... keď sa naučíš vypočuť človeka, tak sa ozvi :wink: vtedy môžeme spolu začať komunikovať ako ľudia a nie ako opice. uvedom si to :wink:. takže iba toľko som k tomu chcel povedať :) ... dík ta vyjadrenie :)

(potešil si ma tým, že si sa dal vyjadriť aj druhým a nielen

seba :wink:)

edit/Laky :). a písal si niečo, že prečo ťa nevoláme vonku. že ťa "klamem" či čo, že chodím s niekým iným vonku ako s Tebou. ta čo ti mám k tomu napísať. Laky sorry nič proti Tebe, a nemám si s Tebou čo povedať. asi tak. ako som písal. možno aj preto skončilo to naše "kamarátstvo" či čo. nebudem tu písať dôvody ani nič, budem radšej, keď si to uvedomíš sám :wink:. to by bolo najlepšie. ...

a dorazila ma ešte jedna vec z Tvojej strany. ... tvoj príspevok. písal si, ako keby som Ti nikdy nepomohol ani nič. toto sa patrí? hm?!. akože nikdy som Ti nebol k dispozícií?! hm? :) "ALE NO BRášKO :)". ty vieš sám :wink:.
Po prečítani tohto príspevku musím povedať, že to bolo dosť silne a podľa mna si to písal s veľkou zlobou - a to sa DonLucu nezastávam.
je zjavné, že sa jedná o kamaratstvo vás dvoch - po pozornom čítaní vaších príspevkov som si uvedomil jednú vec - v tomto vzťahu nesklamal jeden druhého ale ste sa sklamali obidvaja, proste každý viviedol tomu druhemu alebo ho nasral s prepačením za výraz.
Tak ako sa tu teraz tvárite - to on ma sklamal ja sväty- je alibizmus od obidvoch vás

hľadajte spolu v mene toho starého priateľstva riešenia ktoré by pomohli vášmu spoločnému kamarátstvu.
Som presvedčení, že také kamarátstvo aké je medzi vami dvoma sa nestrati z večera do rana resp. opačne, ale určite sa zachovalo len sa musí nájsť ten z vás ktorí prelomí ľady a začne otvorene diskutovať o veci ktorá vás trápi oboch. Ten ktorý tak učíni zabraní podľa mna dalšiemu času v omyle, ktorý ovláda toto priateľstvo.
pancuska26 napísal:kedze vas vsetkych troch poznam a viem aj kto je ta nahrada za tvojho brata idem s ak tomu vyjadrit: DonLuca..mozno je naozaj prave chyba v tebe..ved ten tvoj brat si asi naozaj sadol s tou nahradou...ludia sa menia...ak chces menit svoje okolie musis sa najprv zmenit ty..nevravim nepoznam ta az tak dobre,ale skus nad tym pouvazovat a hlavne mal si sa so svojim bratom o tom porozpravat a nie hned zakladat o tom temu ked si vedel,ze si ju precita aj jeden aj druhy....

nic v zlom.. :) ...
Myslím si, že je dobré že táto tema vôbec vznikla pretože každý kto si to tu prečíta si možno spomenie, že takisto niečo také v svojom živote prekonal.
ja sa stotožnujem s názorom, že ak sa veci diskutujú medzi dvomi ľudmi čoraz častejšie a nie sa od toho odvrácajú uši a oči, tak je väčšia šanca, že daný problem sa vyrieši.
Súhlasím s tebou v tom, že bolo od neho možno nie veľmi férove, že spomínal iba to, že kamarát sa mu prestal venovať a on že bol vždy nablízku ked potreboval pomoc - to pokladam za nešťastné.
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

lol ma iba zaujalo to preco si to dal do erotika vztahy ? co si s nim mal sexualny zivot ?
pancuska26
Expert
Expert

Príspevok od používateľa pancuska26 »

MurphY napísal:lol ma iba zaujalo to preco si to dal do erotika vztahy ? co si s nim mal sexualny zivot ?
ak si si nevsimol prispevok bol presunuty z volnej diskusie do erotika a vztahy :)
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

MurphY napísal:lol ma iba zaujalo to preco si to dal do erotika vztahy ? co si s nim mal sexualny zivot ?
asi preto ze to je erotika a VZTAHY :roll: ... vies to slovicko VZTAHY je v tomto to podstatne a tu sa riesi vztah kamaratcvta ... nic v zlom ale hadam ti to nabuduce zapne skor :wink:
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

Reli.C napísal:kamo ... skúsim sa k tomu vyjadriť JA. nechápem, prečo hľadáš stále chybu iba v tom druhom (v bráchovi či ako si to písal). zamyslel si sa niekedy nad tým, či si nespravil chybu ktorá nastala z tvojej strany? ok dobre zamyslel. berme to tak, že OK zamyslel si sa, a povedal si si, že "ja som nespravil v ničom chybu. nechoval som sa k nemu tak, aby on mal dôvod sa odo mňa "oddeliť" a správať ku mne tak, ako sa momentálne ku mne správa". a teraz píšem ja:"EJ ch*j NEMAL?". Laky :). nechcem byť sviňa ani nič :), ale začni niekedy myslieť aj na druhých a nielen na seba a hľadať chyby v sebe a nielen v druhých OK? :) ... potešil by si ma. a ešte niečo :) ... keď sa naučíš vypočuť človeka, tak sa ozvi :wink: vtedy môžeme spolu začať komunikovať ako ľudia a nie ako opice. uvedom si to :wink:. takže iba toľko som k tomu chcel povedať :) ... dík ta vyjadrenie :)

(potešil si ma tým, že si sa dal vyjadriť aj druhým a nielen seba :wink:)

edit/Laky :). a písal si niečo, že prečo ťa nevoláme vonku. že ťa "klamem" či čo, že chodím s niekým iným vonku ako s Tebou. ta čo ti mám k tomu napísať. Laky sorry nič proti Tebe, a nemám si s Tebou čo povedať. asi tak. ako som písal. možno aj preto skončilo to naše "kamarátstvo" či čo. nebudem tu písať dôvody ani nič, budem radšej, keď si to uvedomíš sám :wink:. to by bolo najlepšie. ...

a dorazila ma ešte jedna vec z Tvojej strany. ... tvoj príspevok. písal si, ako keby som Ti nikdy nepomohol ani nič. toto sa patrí? hm?!. akože nikdy som Ti nebol k dispozícií?! hm? :) "ALE NO BRášKO :)". ty vieš sám :wink:.
Takže bráško som rád, že ti môžem odpovedať v druhom kole-.. :wink: ..

V prvom rade Ti chem poďakovať, že si sa k tejto téme vyjadril aj ty. Hlavne to som čakal. Rešpekt tvojmu menu.

V druhom rade sa ťa chcem spytať na ten TVOJ konkrétny dôvod (resp. moju chybu.... :? ) , ktorý ťa odo mňa oddelil????......

V treťom rade ti chem apelovať na to, že sa mám naučiť vypočuť človeka.... :x Bráško, prišiel si niekedy v poslednom čase... TY za mnov a povedal si mi..." Laky počuj mám také problémy, potreboval by som radu, mám ťažkosti a chel by som sa s tebou o tom porozprávať " ....???????????????????? Týmto svojím výrokom si ma dosť sklamal, pretože mňa si mal po ruke VŽDY a ty to dobre vieš....

Po štvrté. To či ma voláte alebo nevoláte vonku ma asi trápi najmenej...
A verím tomu, že ty by si si mal o čom so mnov pokecať, len už nechceš

A po piaté. Ak si fakt myslíš, že som chyboval ja, tak budem veľmi rád ak mi napíšeš AKO :?:

A ešte malý doplnok.. tú komunikáciu na úrovni opíc, si si mohol odpustiť :roll:
Janko Hraško
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janko Hraško »

čo ti na to povedať??? Môj názor je, že si si to s ním mal vydiskutovať osobne a nehádzať to hned na forum... Asi by to bolo lepšie:)
Ľudia sa menia a asi sa aj on zmenil... ako to býva... A možno len už nemá záujem. To sa v živote bežne stáva... ale neboj sa príde niekto iný a budeš spokojný... Aj ked viem, prísť o Reli.c-ka by som nechcela... dosť blbé :cry: A myslím, že to tak nie je... že si našiel nového naj-kamaráta a vymenil ťa. Spoznal nových, ľudí s ktorými si lepšie rozumie. To možno len vy ho všetci považuje za naj-kamoša, lebo má všetky vlastnosti aké má kamarát mať a chceli by ste, aby bol ON váš naj-kamoš. No ani jeden, ani ty, ani ten druhý, ktorý ta mal akože vymeniť sa tak nesprávate. Pretože KAMARÁTI ako si hovoríte nechodia len vtedy ked niečo potrebujú a nevolajú vonku len vtedy, ked čaja nemá čas. To je trošku sebecké :x . Asi tak...
A na záver - nechaj tomu voľný priebeh a do ničoho ho nenúť, ked to bude tak cítiť alebo mu budeš chýbať, ver tomu, že sám ta vyhladá... A ak nie, nie je čo riešiť...
Mám VÁS rada, tak to dajte všetci do kopy!!!
J.O.S.E
King
King

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Janko Hraško napísal:čo ti na to povedať??? Môj názor je, že si si to s ním mal vydiskutovať osobne a nehádzať to hned na forum... Asi by to bolo lepšie:)
Ľudia sa menia a asi sa aj on zmenil... ako to býva... A možno len už nemá záujem. To sa v živote bežne stáva... ale neboj sa príde niekto iný a budeš spokojný... Aj ked viem, prísť o Reli.c-ka by som nechcela... dosť blbé :cry: A myslím, že to tak nie je... že si našiel nového naj-kamaráta a vymenil ťa. Spoznal nových, ľudí s ktorými si lepšie rozumie. To možno len vy ho všetci považuje za naj-kamoša, lebo má všetky vlastnosti aké má kamarát mať a chceli by ste, aby bol ON váš naj-kamoš. No ani jeden, ani ty, ani ten druhý, ktorý ta mal akože vymeniť sa tak nesprávate. Pretože KAMARÁTI ako si hovoríte nechodia len vtedy ked niečo potrebujú a nevolajú vonku len vtedy, ked čaja nemá čas. To je trošku sebecké :x . Asi tak...
A na záver - nechaj tomu voľný priebeh a do ničoho ho nenúť, ked to bude tak cítiť alebo mu budeš chýbať, ver tomu, že sám ta vyhladá... A ak nie, nie je čo riešiť...
Myslím si, že u človeka existuje aj niečo také čomu sa hovorí hrdosť
a vdaka nej si nevedia obaja priznať, že spravili chybu alebo o nej vedia a práve ta hrdosť im bráni v tom aby spoločne diskutovali bez toho aby sa navzájom osočovali.
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Janko Hraško napísal:čo ti na to povedať??? Môj názor je, že si si to s ním mal vydiskutovať osobne a nehádzať to hned na forum... Asi by to bolo lepšie:)
Dakujem Ti za tvoj postoj. A chcem len podotknúť, že ja ja ho nevolám vonku len vtedy keď nemám čo robiť alebo keď sa nudím... a nie len vtedy keď niečo potrebujem... :x
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Hej, a čo takto sa stretnúť a osobne si to vydiskutovať? Buďte trochu ľudia....
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

zuzkazuzka napísal:Hej, a čo takto sa stretnúť a osobne si to vydiskutovať? Buďte trochu ľudia....
jj a nahodou poznam dobru krcmu v humennom kde sa pri pive da vyriesit vsetko :)
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

ZHNiLa_KaCHNa napísal:jj a nahodou poznam dobru krcmu v humennom kde sa pri pive da vyriesit vsetko :)
Hej??? daj tipa... možno to využijem... :lol:
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

no super. Urobte si pekný výlet do Humenného a poriešte to. A píšte k téme, inak to tu bude mať veľmi rýchly spád v podobe locku...
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

zuzkazuzka napísal:no super. Urobte si pekný výlet do Humenného a poriešte to. A píšte k téme, inak to tu bude mať veľmi rýchly spád v podobe locku...
Sorač už sa to nebude opakovať
Reli.C
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Reli.C »

J.O.S.E: ty jediný vieš o čo sa jedná nie :)?! milujem ľudí ako si ty, čo sú do všetkého zasvätený, a vedia všetko :). ... nehovor mi tu nič o HRDOSTI či ako si to nazval. ja viem dobre o čo sa tu jedná OK? :), a nechci mi povedať že ty vieš tiež. dík za pochopenie. :roll:

DonLuca: navrhujem LOCK tejto témy, keďže sme si dennodenne k dispozícií, a vieme si to vybaviť aj OSOBNE. je zbytočné si to vybavovať takto, prostredníctvom tohto fóra. zbytočne to tu spamujeme (spamuješ), a zaberáme (skôr by som povedal zaberáš) priestor, iným problémom ktoré ľudia majú :(. nechajme to tak. ľudia sa nemusia (mám taký pocit) dozvedieť kde je vlastne problém. nebudem tu zo seba robiť chudáka ani neviem čo. nemám potrebu tu zverejňovať nikomu pravdu ako to vlastne bolo, a ako to je, a ani ty že :). takže kľud. kľud. ukľudni sa, a zamysli sa. nie som povinný Ti tu nič vysvetľovať. a nebudem sa opakovať. ešte raz si čekni môj prvý príspevok :wink:. takže ešte raz: NEBUDEM TI NIč VYSLETľOVAť. OSOBNE CHCEM, A MáM TU POTREBU PRISAM BOHU, ABY SI SI TO UVEDOMIL SáM, a nie pomocou druhých :) (skús). SME DOMA?! som rád ;-).

/ta do pč. žE JA ťA VOLáM IBA VTEDY KEĎ NIEčO POREBUJEM?!
no ta si ma dostal :) k+ kámo :roll: dpč.

/btw. všetko čo si zhrnul s tých piatich bodoch, si v podstate rozobral jeden. neva :)

ZHNiLa_KaCHNa: dík za cenné informácie :roll:

Janko Hráško: :wink:

/ta to kde sme?!!! :roll:
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Dobre ľudia, ďakujem Vám za vaše postoje, ale keďže Reli.C si želá, aby táto téma bola LOCK-nutá, tak poprosím niekohoz moderátorov, aby splnili Reli.C-ovi jeho želanie.....THANKS ALL
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Téma na žiadosť autora zamknutá. :)
Zamknuté