TUNELER :D

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

TUNELER :D

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

Takze dnes v skole som bol na takom starom srote a pozeram si disk C: a disk D: a zrazu ze hry :lol: :lol: tak ze co tam asi je ? san andreas ? :lol: :lol: kliknem a tam ze Bulanci , SuperMario , tom a jerry a tuneler . ze co je asi ten tuneler ? tak kliknem a celkom sranda . az na to ze to ma strasnu grafiku a ked chceme hrat dvaja musime byt na jednom compe . nepoznate nieco podobne aj v lepsej grafike aj vacsie poziadavky to moze mat :lol: len aby to neako vizeralo a dalo sa to hrat posieti s viacerymi kompami
sundevil
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa sundevil »

nieco podobne, ale po sieti ale tanky musis vymenit za cervikov a dostanes wormsov - absolutne jedno ktora verzia, po sieti je to fuk a mastenica je to poriadna :wink:
Stando
Star
Star

Príspevok od používateľa Stando »

alebo Soldat, hrava sa to aj na gamestation-e online
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Tunneler je proste klasika, velmi dobra MP hra na jeden PC a kopec zabavy. Boli aj jeho modifikacie, ta slovenska sa volala Detonator a ponukala uz dve ci tri zbrane, velke mapky...
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

detonator ? ako to ze to nemozem nikde na nete najst ? inac dik :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Je to slovenska hra a tak v tom moze byt problem. Tusim by som to mohol mat niekde na CD, tak ak to najdem, uploadnem to.
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

dobra hra na PC je aj liero super. tiez z toho obdobia ako tuneler. ale nejde to hrat po sieti, co je skoda. to uz rovno wormsov si zahrat :roll:
pesinko2468
Expert
Expert

Príspevok od používateľa pesinko2468 »

neni to to iste, ale aj hra Return Fire sa trochu podoba Tunneleru, akurat lepsia grafika (poziadavky su ale neni velke), viac dopravnych prostriedkov :D a trochu iny (ale len trochu) sposob hry ... kradnes vlajku, nenicis druheho
Armageddon
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Armageddon »

sundevil napísal:nieco podobne, ale po sieti ale tanky musis vymenit za cervikov a dostanes wormsov - absolutne jedno ktora verzia, po sieti je to fuk a mastenica je to poriadna :wink:
jj tuto hru si pametam. s kamaratom sme to hravali a bola to sranda a aj tuneler bola na tu dobu pecka :wink: :wink: :wink:
gandus
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa gandus »

pocujte ludia ak niekto ma liero, alebo lierix, tak mi to prosim poslite, alebo to uploadnite, imho je to jedna z najlepsich mp hier na jedno PC, stravil som pri nej niekolko rokov s kamosmi ked sme boli soplaci, tak chcem to trosku z recesie ale uz dlho dlho to neviem najst.
Napísať odpoveď