Pandorina skrinka

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
ivoralik
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Pandorina skrinka

Príspevok od používateľa ivoralik »

no nerozobral by som tuto temu ale cim dalej tym viacej stracam veci vo vlastnom byte,ktore uz potom nenajdem napriklad som stratil take fajne pyzamo,mama stratila tricko,atd..ani mi tych veci nieje luto,ale kde sa to kua podelo. :?: :idea:
stalo sa aj vam nieco podobne ze ste stratili vec vo vlastnom byte?
btw:ak to tu je zmazte to,ale cez search som nic nenasiel
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

a co s tym ma pandorina skrinka? rofl, si daj do googla a najprv si zisti co to je ta pandorina skrinka, podla toho ako to opisuješ to skor vyzera že mate v byte poltergeista :D alebo je niekto u vas namesačny :lol:

tu je to celkom dobre popisane(pandorina skrinka):
http://referaty.atlas.sk/slovencina-a-c ... 4/?print=1
ivoralik
Star
Star

tak kamo a teraz sa vrať na google ,a zisti si co je pandorina skrinka,
si este nepocul to prirovnanie?pandorina skrinka bola taka vec aspon sa vravi,ze si pandora dala daco do tej skrinky a zavrela ju tak to tam zmizlo :wink:
atkze sa kamo nezhadzuj a nabuduce si o neznamej veci nieco precitaj
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

ivoralik napísal:tak kamo a teraz sa vrať na google ,a zisti si co je pandorina skrinka,
si este nepocul to prirovnanie?pandorina skrinka bola taka vec aspon sa vravi,ze si pandora dala daco do tej skrinky a zavrela ju tak to tam zmizlo :wink:
nie, pandorina skrinka drzi v sebe nejake "zlo". Vacsinou sa tak pomenuvavaju veci, ktore ked sa daju do chodu, tak z nich vznikne velmi vela zla v akejkolvek forme. Napr. pandorina skrinka moze byt ampulka s nejakym smrtelnym virusom, ked ho otvoris, tak si prave otvoril pandorinu skrinku, mozes zavinit epidemiu, alebo pandemiu...

http://en.wikipedia.org/wiki/Pandora

Pre viac nfo.
wikipedia napísal:Odkaz tohoto mýtu přetrvává do dnešních časů - Pandořina skříňka zůstává symbolem zhoubného daru a uvolněného zla.
http://cs.wikipedia.org/wiki/Pandóra
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

a neprilis nahodou prostrednictvom pandorinej skrinky na svet vsetky choroby? tak to bolo nie? ty vole ale sme OT
ivoralik
Star
Star

ty vole jj sme,,vobec tu neslo o to co je pandorina skrinka :D ale ci sa aj vam stava ze vam miznu veci ako keby sa vyparili
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

ivoralik napísal:ty vole jj sme,,vobec tu neslo o to co je pandorina skrinka :D ale ci sa aj vam stava ze vam miznu veci ako keby sa vyparili
mne sa to stava ze veci nenachadzam alebo si nepamatam kam ich dam ale nie kvoli pandorinej skrinke ale kvoli tej skinke co mam na krku ..suxx v poslednom case dost zabudam :(

..veci temer vzdy najdem ale az ked ich uz nepotrebujem
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Nebeha vam po byte nahodou taky nemec... ako sa len vola... Alzheimer? :D

To chce sa len viac sustredit na to, co robis. ;)
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jeremy »

mne sa obcas stane ze idem prec dade na vikend veci mam na svojom mieste odlozene (vola sa to usporiadany chaos) pridem domov a nemozem nic najst
moj poltrgaist sa vola MAMA
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

je mi teplo a priserne tu hicuje, vali tu 30tka zacinam byt malatny s nedostatku tekutin a vdaka tvojej teme ma este aj rani mrtvica do pana boha nazareckeho nasho pana
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

minule som mal taky pocit ked som hladal kamaratove dvd-cko v priestore 3x3 metre a tri dni som ho nevedel najst...a potom ho nasiel pod nabitkom na zemi....takze nakoniec predsa len celkom nezmizlo :D
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

ivoralik napísal:tak kamo a teraz sa vrať na google ,a zisti si co je pandorina skrinka,
tak kamo, ty si pekne zapni google, natukaj tam "pandorina skrinka" a stlač tlačitko hladať!!!
prečitaj si članok ktory som poslal v tomto prispevku!!!
http://www.hojko.com/post625538.html#625538
neda si vysvetliť že čo je to pandorina skrinka chlapček..

//rofl on mi za to ešte dal aj K-, ake decko..
Ambroid
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Ambroid »

Ja som minule "stratil" ponozku. \nasiel som ju potom v lampe [btw svieti smerom zvislo hore, keby ste sa cudovali ako sa tam dostala], lebo z nej isiel neaky obhoreny smrad.
ivoralik
Star
Star

kua nabuduce sa vam mozem vysrat zakladat nove temy,,postol som to koli tomu aby to tu nestalo a aby ste sa nenudili a robim to pre vas, a vy sa tu zacnete hadat co je pandorina skrinka a co nieje absolutne tu o to nejde ,,a tym ze ste mi dali asi 6ti K- som na tomto fore skoncil,,fakt dik jediny kto si zasluzi podakovanie jehojko to je jediny clovek ktory si zasluzi pochvalu a s ktorym som aj pokecal,takze good bye

a OLD DIRTY BASTARD: ja som ti tu k- nedal ja som ti dal jedine report post,,,
takze diki,aj tak mi to uz je jedno,,snazil som s abyt normalny uzivatel,,niekedy som tu stravil aj 4hodiny,,byval som tu doobeda ked vsetci boli het a bolo tu doslova "mrtvo" namiesto toho som mohol ist niekde von,,tak neviem ci si toto zasluzim ale ako som uz povedal je mi to jedno
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

kua ludia, ivoralik sa rozhodne "odist" lebo mu date k- a nevazite si, ze zaklada nove temy. naco sa hadate co to je a co to neni. proste napisal ze to myslel ako prirovnanie ci co, taq ste len mali pisat ano, stava sa mi to a potom to najdem, alebo taq... a stava sa to aj mne niekedy.
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

ja som stratil tricko ktore som si kupil v madarsku ...
je zlte ! a doma ho neviem najst ... kto mi pomoze ? :?: :wink:
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

pandorina skrinka je uplne nieco ine ako to o com sa bavime

k "teme" :jj stava sa mi ze haldam surne nejaku vec a prezriem vsetky kuty a nenajdem a o nejaky mesiac tu vec upne nahodou najdem ked je mi uz len na dve veci
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

kinjeril napísal:Nebeha vam po byte nahodou taky nemec... ako sa len vola... Alzheimer? :D

To chce sa len viac sustredit na to, co robis. ;)
ee to nieje o tom. Lebo to by sme ho museli mať všetci(i ked nemožo to vylúčiť ale budme realisti). Mne sa už doma stratilo toľko vecí :-( Dokonca aj peniaze a to som bol celý týždeň dom sám. Väčšinou mi miznú moje obľúbené CD/DVD , ktoré si po dlhom čase chcem zase pozriet. Potom baterky... nespočítal by som na prstoch koľko sa mi už stratilo doma nabíjateľných AAA bateriek najmenej 15..(keby si ich zobral nejaký môj podarený/nepodarený súrodenec tak by som snád asi videl že ich používa). Šrúbky od case a celkovo z PC tie sa tratia jedna radosť. Sluchátka 2 kusy mi zmizli (týždeň som ich nepoužíval a potom pozerám a hups.. kde sú..?) Najhoršie je to však z lyžičkami stále ked ich nechám v poháry tak sa dakde vytratia takže do drezu odnášam už iba pohár... :( Najviac ma však štve to pekné modré leské autíčko čo sa mi doma stratilo asi ked som mal 6 rokov. Odvtedy som ho hladal najmenj 100x dokonca aj ked sa presúvali izby aj vtedy ale nič. Jednoducho dakde v byte máme bud wormhole alebo čiernu dieru alebo sa moji rodičia zabávajú a chcú aby som sa zcvokol. Iné možnosťi nevidím.. neverím na nadprirodzené javy, škritkov, polygesterov (či jak sa píšu), zombíkov, mutatov, ľudí čo majú od našeho bytu kľúče. Jednoducho jedného dňa zoženiem rodičom väčší byt vysťahujem ih z tadeto a pustím sa do prieskumu... Dakde to predsa musí byť!
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

ja moc veci nestracam... v kratkej dobe vzdy najdem.
ale mam taku mensiu "sklerozu" - nepamatam si, komu som pozical svoje CD/DVD, a ani kolko, viem len, ze mi chybaju :?
Ambroid
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Ambroid »

Pocuj MS FRANKY ved na to vsetko co si tu vypisal ze si stratil treba mat hadam samostatnu izbu :) Alebo to proste vyhazdujes mimovolne von oknom a vdaka tomu prekvita ta zalozna oproti na rohu? ehm...
ivoralik: Kvoli niekolkym ludom ktorym sa nepaci to co si sem napisal nemusis skoncit s hojkom. Nie kazdy si navzajom "sadne" a to ze sa ludia nezhodnu co znamena ista "pandorina skrinka".... Pre mna, nech je to aj rusky adapter.... A kebyze chces mozes si pokecat aj so mnou som celkom normalny [az na to ako sa spravam, ake mam nazory, a ako vyzeram :)] :aasmile27:
Napísať odpoveď