http://home.swipnet.se/~w-55723/pixel/cor72z napísal:Akoze tie loga na tej jednej stranke na titulnej stranke maju byt pekne ?????, tie co tam je napisane vista a podobne ???
A diky za podporu !!! iny by tu po mne drbali ze mam stym skoncit mam prejst na daco ine a tak .... aleta druha stranka je uz vymakana . a mozes mi dat konkretny odkaz kde mozem stiahnut font toho pisma co tak casto pouzivas micro ci mini neviem ako to je ???
logo na odkaz | ikonka | hojko userbar | grafika
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: hmm
-
audiotrack
VIP
ak máš nejaký návrh čo by si rád videl na ďalšom logu, tak sa tu môžeš vyjadriš. Táto téma slúži uplinkovi na inšpiráciu a takisto na hodnotenia existujúcich logDESIGNER napísal:Len tak jedna otazocka naco sluzi tato tema ked uz uplink robi loga lebo mne to tak pripada ze este stale chcete nevrhy na logo . Alebo sa mylim ???
-
okonenipica
Zablokovaný
-
okonenipica
Zablokovaný
-
okonenipica
Zablokovaný
ani by som nepovedal, ked sa pozriem blizsie tak tam vydim medzi nohou a pismenom medzeru, a to neni len ta biela ciara ktora je okolo pismen, ale je tam vidiet medzi pismenom a nohou vodupato83 napísal:Ona si nesedi na nohe, ona ju ma prehodenu cez pismeno j. Ale popravde vyzera akoby bola bez nohy
-
okonenipica
Zablokovaný
Oko má pravdu, medzi tým jej členkom a spodnou hranou písmena je voda.
-Ja si myslím, že tá noha vyzerá divne, pretože stehno má ešte hore na písmene a ten členok vychádza už spoza písmena + tá voda. Keby si tu nohu prehodila už hore cez písmeno - ako na koni bolo by to na pohlad jasne. Neviem či chápete a neviem, či sa s tým bude niekto srať aby to napravil
-Ja si myslím, že tá noha vyzerá divne, pretože stehno má ešte hore na písmene a ten členok vychádza už spoza písmena + tá voda. Keby si tu nohu prehodila už hore cez písmeno - ako na koni bolo by to na pohlad jasne. Neviem či chápete a neviem, či sa s tým bude niekto srať aby to napravil
fizz , aha to bol vtip ...
lenže ja som to myslel vážne a nato predsa táto téma je , takže najlepšie bude keď mi nato rozumne odpovie nejaký zodpovedný , prečo sa na fóre poangličťujú logá ( keďže dôvody , aké napísal slayter a fizz sú vlastne o ničom )
pinco samozrejme píš ďalej , ty si pre mňa jeden z najzodpovednejších : D
niesom prvý koho to zaujíma , tak sa hádam nebudem pýtať Teba , či môžem položiť otázku !
lenže ja som to myslel vážne a nato predsa táto téma je , takže najlepšie bude keď mi nato rozumne odpovie nejaký zodpovedný , prečo sa na fóre poangličťujú logá ( keďže dôvody , aké napísal slayter a fizz sú vlastne o ničom )
pinco samozrejme píš ďalej , ty si pre mňa jeden z najzodpovednejších : D
keď je logo pekné , pošli uplinkovi karmičku a nesnaž sa hrať na pani múdrufizz napísal:/vtip-nevtip, riesis kktiny. Logo je pekne, v spravnom case a ten napis ma urcite nejaky dovod.
niesom prvý koho to zaujíma , tak sa hádam nebudem pýtať Teba , či môžem položiť otázku !