Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

-=wolf=- napísal:ale mohol by si napisat ako si to vyriesil ak by mal niekto podobny problem :wink:
reinstal Visty na XP :wink:
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

Šu-Do napísal:reinstal Visty na XP :wink:
ale ved na nete je aj patch ktorym spustis CS pod vistou...videl som ho na www.bside.sk
Waper
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Waper »

Cawte potreboval by som pomoc pri nastaveni hamachi alebo CSS aby som mohol hrat s kamosom lebo po vytvoreni servera napise: lan client is restricted to local Client C ked sa chce pripojit neviete cim to moze byt??? :?
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

Waper napísal:Cawte potreboval by som pomoc pri nastaveni hamachi alebo CSS aby som mohol hrat s kamosom lebo po vytvoreni servera napise: lan client is restricted to local Client C ked sa chce pripojit neviete cim to moze byt??? :?
Cau, Ten kto robi server musi spravit v priecinku kde ma hamachi subor aliases.txt, dat tam IPcku toho druheho za to medzeru a IP ktora bude mat druhe trojcislie rovnake ako on :)

---------------------------------------------------
Priklad:
Moja hamachi IP je : 5.126.57.85
Tvoja hamachi IP je: 5.115.70.90

Robim server akoze ja, tak spravim aliases.txt v C:\Hamachi\aliases.txt, kde napisem presne

5.115.70.90 5.126.70.90

----------------------------------------------------

(medzi IPckami je medzera) :P

Enjoy and Have fun :) :smt006
Waper
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Waper »

no skusal som to podla tvojho navodu ale volako mi to furt nechce ist furt pise to iste ja mam ip hamachi :
5.15.44.59
on: 5.15.48.59

vytvorit som txt s nazvom aliases.txt v priecinku hamachi a donho som napisal

5.15.48.59 5.15.48.59

a nefunguje ... :? :(
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Tak nech server napise do konzoly sv_lan 1, pripadne sv_lan 0 a skuste potom.

Mas Origo? Ak nie skusal si ist na nejaky nonsteam css server?
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

alebo zapnut v hamachi rozsirene moznosti a kliknes pravym na kamarata a tam mu to pridelis...dufam ze si ma pochopyl
petanorech
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa petanorech »

cawte kupil som si steam balicek kde bola 1.6ka a Condition zero, nainstaloval som steam na desktop, cez ktory som si ho aj zaregistroval, stiahlo hry a frcal som. ked som si nahodil steam.exe na notas, stiahol som si uz iba 1.6ku. no po spusteni sa mi neda upravit grafika, v resolution nieje nic. jedinne co sa da zmenit je renderer. skusal som poprehadzovat vsetky ale ziadna zmena. (ked som mal non steam, tak som vobec takyto problem nemal)
grafiku mam nVidiu Go 7300
Prílohy
csko.PNG
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

petanorech napísal:cawte kupil som si steam balicek kde bola 1.6ka a Condition zero, nainstaloval som steam na desktop, cez ktory som si ho aj zaregistroval, stiahlo hry a frcal som. ked som si nahodil steam.exe na notas, stiahol som si uz iba 1.6ku. no po spusteni sa mi neda upravit grafika, v resolution nieje nic. jedinne co sa da zmenit je renderer. skusal som poprehadzovat vsetky ale ziadna zmena. (ked som mal non steam, tak som vobec takyto problem nemal)
ako vidim tak hra ti ide iba pod 640 x 480 a ty si tam nahodil tu 1.6ku co bola na tom CD-cku alebo nieaku inu? ale asi tu na CD...no moze byt problem aj v grafickej karte ale neviem ci na notebook-ske grafiky su na nete niekde ovladace ale mali by byt tak skus stiahnut nove alebo novsie ako mas (sry ale v notebookoch sa moc nevyznam ale dufam ze nieako som pomohol)
petanorech
Light Star
Light Star

no ja som tu 1.6ku stiahol cez steam, ovladac mam najnovsi. ale ked som si kukal subory 1.6 v pc, tak sa mi zdalo ze mi tam chybalo par foldrov
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

ak ti napisalo na steame, ze z hry mas 100%, tak ti nic nechyba. steam si totiz hry od valve uklada do velkych .GCF suborov. z hry by ti nic nemalo chybat. skor bude problem v tych ovladacoch alebo v niecom uplne inom
petanorech
Light Star
Light Star

no v ovládačoch, nonsteam mi frčal na widescreen 1280x800 úplne v poho.

som preinštalovával, dal aj starší driver z CD a nič, najnovší update DirectX, skúšal parametre štartu zo steam support. nič, rozmýšlam nad reinstal winu, no ta sa mi moc nesce

CD bolo k noťasu, mám Asus A6Km
petanorech
Light Star
Light Star

petanorech napísal:cawte kupil som si steam balicek kde bola 1.6ka a Condition zero, nainstaloval som steam na desktop, cez ktory som si ho aj zaregistroval, stiahlo hry a frcal som. ked som si nahodil steam.exe na notas, stiahol som si uz iba 1.6ku. no po spusteni sa mi neda upravit grafika, v resolution nieje nic. jedinne co sa da zmenit je renderer. skusal som poprehadzovat vsetky ale ziadna zmena. (ked som mal non steam, tak som vobec takyto problem nemal)
už som to vyriešil...ak by mal niekto podobný problém tak v Steame My Games, right-click na hru -> Properties -> Local Files -> Verify integrity of game cache
funThomasik
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa funThomasik »

ludia prosim pomoc u mna sa naskytol takyto problem s CS1.6

takze mal som CS16 nonsteam nainstalovany v kompe (fachal suprovo).... ale preinstaloval som windows a csko som si nainstaloval tak isto ako predtym

ale

vypytalo si to odo mna cdkey pri prvom spusteni po instalacii (ja som mu podstrcil 5RP2E-EPH3K-BR3LG-KMGTE-FN8PY)

odteraz na mna pri kazdom pokuse pripojit sa na NS server zakrici: Invalid CD Key
a pri kazdom pokuse o zalozenie servera na mna vypluje: Unable to load authentication library, Exiting.

instaloval som to viac krat stale z inych instalaciek patche od 23-28 a stale to iste.... este som aj registre premazaval

fakt si s tym neviem dat rady
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Ked skusam stiahnut Counter-Strike cez steam, pise uz niekolko hodin ze Steams servers are too busy. ale nejak sa zda ze su "busy" uz moc dlho je to problem u mna? :S Stalo sa niekomu?
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

Mam problem
(miesto.medzier.budem.davat.bodky.leb.mam.klavesnicu.z.doby.pravekej)
Preinstaloval.som.csko.lebo.v.tom.starom.som.uz.mal.kopu.zbyotocnych.veci...
ale.teraz.uz.v.tom.preinstalovanom.mi.ani.neponuklo.to.okienko.kam.mam.
zadat.CDKEY.a.nejde.mi.pripojit.na.ziadny.server.NS/S.pise.stale.inalid.cdkey.
plz.co.s.tym?
kEndros
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa kEndros »

:arrow: Máš ins. Non Steam ?

:arrow: Ked si odinstalloval strého vymzal si cely priečinok ? Lebo ak a si nahraval CS zase do toho isteho tak ti tam mohli ostat nejake subory čo teraz tomu vadia
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

no.takto...
to.stare.este.mam.nainstaloval.som.to.nove.do.druheho.priecinku...jjns..ale.to.este.vymazat.nechcem...
myslis.ze.to.je.v.tom?
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

registry ;)
ivoralik
Star
Star

Príspevok od používateľa ivoralik »

no chlapi ja mam hentaky problem :),chcem zahrat cs po hamachi a pise ked sa kamarat chce napojit ze invalid cd key,,a mne to iste,,pri tom nemame nikto original,,,netreba nnahodou verejnu ip adresu ked chceme hrat po hamachi?v com bude problem?
diki moc
Napísať odpoveď