reinstal Visty na XP-=wolf=- napísal:ale mohol by si napisat ako si to vyriesil ak by mal niekto podobny problem
Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
ale ved na nete je aj patch ktorym spustis CS pod vistou...videl som ho na www.bside.skŠu-Do napísal:reinstal Visty na XP
-
blazer
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Cau, Ten kto robi server musi spravit v priecinku kde ma hamachi subor aliases.txt, dat tam IPcku toho druheho za to medzeru a IP ktora bude mat druhe trojcislie rovnake ako onWaper napísal:Cawte potreboval by som pomoc pri nastaveni hamachi alebo CSS aby som mohol hrat s kamosom lebo po vytvoreni servera napise: lan client is restricted to local Client C ked sa chce pripojit neviete cim to moze byt???
---------------------------------------------------
Priklad:
Moja hamachi IP je : 5.126.57.85
Tvoja hamachi IP je: 5.115.70.90
Robim server akoze ja, tak spravim aliases.txt v C:\Hamachi\aliases.txt, kde napisem presne
5.115.70.90 5.126.70.90
----------------------------------------------------
(medzi IPckami je medzera)
Enjoy and Have fun
-
petanorech
Light Star
cawte kupil som si steam balicek kde bola 1.6ka a Condition zero, nainstaloval som steam na desktop, cez ktory som si ho aj zaregistroval, stiahlo hry a frcal som. ked som si nahodil steam.exe na notas, stiahol som si uz iba 1.6ku. no po spusteni sa mi neda upravit grafika, v resolution nieje nic. jedinne co sa da zmenit je renderer. skusal som poprehadzovat vsetky ale ziadna zmena. (ked som mal non steam, tak som vobec takyto problem nemal)
grafiku mam nVidiu Go 7300
ako vidim tak hra ti ide iba pod 640 x 480 a ty si tam nahodil tu 1.6ku co bola na tom CD-cku alebo nieaku inu? ale asi tu na CD...no moze byt problem aj v grafickej karte ale neviem ci na notebook-ske grafiky su na nete niekde ovladace ale mali by byt tak skus stiahnut nove alebo novsie ako mas (sry ale v notebookoch sa moc nevyznam ale dufam ze nieako som pomohol)petanorech napísal:cawte kupil som si steam balicek kde bola 1.6ka a Condition zero, nainstaloval som steam na desktop, cez ktory som si ho aj zaregistroval, stiahlo hry a frcal som. ked som si nahodil steam.exe na notas, stiahol som si uz iba 1.6ku. no po spusteni sa mi neda upravit grafika, v resolution nieje nic. jedinne co sa da zmenit je renderer. skusal som poprehadzovat vsetky ale ziadna zmena. (ked som mal non steam, tak som vobec takyto problem nemal)
-
petanorech
Light Star
-
petanorech
Light Star
-
petanorech
Light Star
už som to vyriešil...ak by mal niekto podobný problém tak v Steame My Games, right-click na hru -> Properties -> Local Files -> Verify integrity of game cachepetanorech napísal:cawte kupil som si steam balicek kde bola 1.6ka a Condition zero, nainstaloval som steam na desktop, cez ktory som si ho aj zaregistroval, stiahlo hry a frcal som. ked som si nahodil steam.exe na notas, stiahol som si uz iba 1.6ku. no po spusteni sa mi neda upravit grafika, v resolution nieje nic. jedinne co sa da zmenit je renderer. skusal som poprehadzovat vsetky ale ziadna zmena. (ked som mal non steam, tak som vobec takyto problem nemal)
-
funThomasik
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
ludia prosim pomoc u mna sa naskytol takyto problem s CS1.6
takze mal som CS16 nonsteam nainstalovany v kompe (fachal suprovo).... ale preinstaloval som windows a csko som si nainstaloval tak isto ako predtym
ale
vypytalo si to odo mna cdkey pri prvom spusteni po instalacii (ja som mu podstrcil 5RP2E-EPH3K-BR3LG-KMGTE-FN8PY)
odteraz na mna pri kazdom pokuse pripojit sa na NS server zakrici: Invalid CD Key
a pri kazdom pokuse o zalozenie servera na mna vypluje: Unable to load authentication library, Exiting.
instaloval som to viac krat stale z inych instalaciek patche od 23-28 a stale to iste.... este som aj registre premazaval
fakt si s tym neviem dat rady
takze mal som CS16 nonsteam nainstalovany v kompe (fachal suprovo).... ale preinstaloval som windows a csko som si nainstaloval tak isto ako predtym
ale
vypytalo si to odo mna cdkey pri prvom spusteni po instalacii (ja som mu podstrcil 5RP2E-EPH3K-BR3LG-KMGTE-FN8PY)
odteraz na mna pri kazdom pokuse pripojit sa na NS server zakrici: Invalid CD Key
a pri kazdom pokuse o zalozenie servera na mna vypluje: Unable to load authentication library, Exiting.
instaloval som to viac krat stale z inych instalaciek patche od 23-28 a stale to iste.... este som aj registre premazaval
fakt si s tym neviem dat rady
-
*****HERO*****
Guru wannabe
Mam problem
(miesto.medzier.budem.davat.bodky.leb.mam.klavesnicu.z.doby.pravekej)
Preinstaloval.som.csko.lebo.v.tom.starom.som.uz.mal.kopu.zbyotocnych.veci...
ale.teraz.uz.v.tom.preinstalovanom.mi.ani.neponuklo.to.okienko.kam.mam.
zadat.CDKEY.a.nejde.mi.pripojit.na.ziadny.server.NS/S.pise.stale.inalid.cdkey.
plz.co.s.tym?
(miesto.medzier.budem.davat.bodky.leb.mam.klavesnicu.z.doby.pravekej)
Preinstaloval.som.csko.lebo.v.tom.starom.som.uz.mal.kopu.zbyotocnych.veci...
ale.teraz.uz.v.tom.preinstalovanom.mi.ani.neponuklo.to.okienko.kam.mam.
zadat.CDKEY.a.nejde.mi.pripojit.na.ziadny.server.NS/S.pise.stale.inalid.cdkey.
plz.co.s.tym?
-
*****HERO*****
Guru wannabe