Doporučíte mi hru (RPG,Strategy,MMORPG) ?
Doporučíte mi hru (RPG,Strategy,MMORPG) ?
Ahojky..doporućíte mi prosím hru ktoru pokladate za dobru ?
Momentalne som vlastnikom Heroes of Might and Magic V CZ a zhanam datadisk/y ak su...
z RPG: chcel som oblivion ale nejde mi...:-/ takze rad by som nejaku schopnu RPG (Gothic je fujky)
z stratégií : mal som Medieval 2 ale prisiel format a data som stratil ale uvazujem ze si ho opat zozeniem ...ale prijmem akekolvek ine navrhy
z MMORPF : 100% si chcem zohnat WoW aj BC...
Momentalne som vlastnikom Heroes of Might and Magic V CZ a zhanam datadisk/y ak su...
z RPG: chcel som oblivion ale nejde mi...:-/ takze rad by som nejaku schopnu RPG (Gothic je fujky)
z stratégií : mal som Medieval 2 ale prisiel format a data som stratil ale uvazujem ze si ho opat zozeniem ...ale prijmem akekolvek ine navrhy
Re: Doporučíte mi hru (RPG,Strategy,MMORPG)
RPG - jednoznacne Gothic (kedze ti nejde oblivion nepojde ani gothic3 takze jednotku dvojku a datadisk) ver zo zaciatku sa ti to zda ze je fujky ale skus to hrat tak hodku dve uvidis ze ta pohlti carovna atmosferaZavulon napísal:
neviem ci mas rad klikfesty ak hej jednonacne si zozen Diablo 2 (lord of destruction) Dungeon Siege 2 -a ak teda trufas hrat RPG ako take doporucujem ti napr Planecape Tourmet,BAldurs Gate,Icewind Dale,mozno Divine Divinity (ale v posledne zmienenych necakaj grafiku)
RTS - napr Rise OF Nation ma velmi bavila.. Age of Empires myslim ze velmi dobre poznas (a poznas aj Empire Earth) , a z novsich napriklad novy Comand And Conquer
MMORPG -Lineage 2 jednoznacne Wow je samozrejmost (sucastny fenomen) a ja momentlane cakam na Shadow Of Angmar
-
lekoklatik
VIP
-
Eru
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
MMORPG nie je deji ale o tom ze hras zo skutocnymi hracmi a nie s pocitacom. je to secy dokola zabijanie niecoho ale s kamaratmi je to zabavaeMPiko napísal:mmorpg je fujky pre mna, prilis slaby dej, furt len stereotypne zabijat nejaku haved.
rpg asi novinku two worlds, celkom fajn to je.
strategiu bud Age of Empires 2, alebo nejaky Total War (medieval nie, ani by ti asi nesiel a je tam desne tupa AI)
Takô stručnô
K heroes of M&M je jeden datadisk zatial pokial sa nemylim, pridava trpajzlikov, kampan za nich a ci co.
Ta tie nove hry,
RPG: Diablo je klasika, ak mas rad RPG musis ho mat aspon raz prejdene
Gothic novy pokial sa nemylim, tak ma rovnake poziadavky na hardware ako oblivion. Ak chces nieco podobne ako ES: Obli, skus morrowind, jeho predchodcu je teraz v predaji v platinovej edicii ( aj oba datace!!!).
Strategie: RTS: company of heroes je c00l, warcraft3,starcraft to iste ako o diable
Tahovky: Nove moc okrem HoMaM teraz nevysli, skus ten datac.
MMO: WoWko ma nebavilo, ked som chvilu hral [ofik v ICafe [lvl 26], neofik FUJ[lvl 20, fun server!!]], grindovanie [take spatne levelovanie] je fakt nuda. Preto hram guild wars..... hra zamerana OVELA viac na PvP [hrac vs. hrac]. Vo WoW sa napriklad dostanes ku riadnemu PvP asi po niekolko mesiacoch hrania, kym das postavu na max level, v GW si mozes vytvoris priamo PvP postavu hned na zaciatku. Lineage 2 skus ak si myslis ze si hardcore
. JAJ ci som sa rozpisal.
Ta tie nove hry,
RPG: Diablo je klasika, ak mas rad RPG musis ho mat aspon raz prejdene
Strategie: RTS: company of heroes je c00l, warcraft3,starcraft to iste ako o diable
Tahovky: Nove moc okrem HoMaM teraz nevysli, skus ten datac.
MMO: WoWko ma nebavilo, ked som chvilu hral [ofik v ICafe [lvl 26], neofik FUJ[lvl 20, fun server!!]], grindovanie [take spatne levelovanie] je fakt nuda. Preto hram guild wars..... hra zamerana OVELA viac na PvP [hrac vs. hrac]. Vo WoW sa napriklad dostanes ku riadnemu PvP asi po niekolko mesiacoch hrania, kym das postavu na max level, v GW si mozes vytvoris priamo PvP postavu hned na zaciatku. Lineage 2 skus ak si myslis ze si hardcore
no ked je to zadarmo
http://2moons.acclaim.com/index.htm
http://2moons.acclaim.com/index.htm
Ked zacnes hrat mmorpg a budes sa tomu ozaj venovat tak ani nebudes mat cas na ine hry podla mna.
Jednoznacne odporucam WoW. A ak si pvp zalozeny tak mozno neskor warhammera. Ale ten vyjde az neskor teraz sa rozbehla len beta.
A co sa tyka singleplayerovych hier. Mno podla mna teraz nie je ziadna dobra novinka.
A co sa tyka singleplayerovych hier. Mno podla mna teraz nie je ziadna dobra novinka.