Pár spôsobov ako dostať košom :D

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
mi-chau
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mi-chau »

ikeacik napísal::lol: aspon bola uprimna to sa ceni a kvoli tomu sa s tebou rozisla? :?
to sa nestalo to je priklad, ale nohy mi po praci smrdia to je pravda. mnoho z vas tu pise ze by ocenilo uprimnost pri kopackach, ale mnoho z nas by to nieslo tazsie ako milosrdnu loz a nadavalo na to ake su zeny necitlive ze nevedia milosrdne zaklamat, mne je to v podstate fuk ci mi smrdia nohy a ci si ma nezasluzi...
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

GothaR napísal:jj, zeny vedia byt pekne svine.
Na druhej strane, trochu sa to tyka temy, som tak raz s bratom uvazoval o nevere...
Ked zadana zena spozna noveho chlapa, tak sa do neho celkom lahko zabuchne. Ale predtym, nez sa s nim vyspi opusti svojho priatela s ktorych chodi aj niekolko mesiacov a vacsinou sa k nemu uz nevrati. A casto tak pride o oboch.
Ale ked zadany muz spozna novu zenu a zapaci sa mu, tak ju ma ako bokovku s tym, ze z toho aj tak nic nebude a po kratkom case si uvedomi, ze to co ma je cennejsie ako nejaky kratky ulet.
No nieco take som si v poslednom case vsimol....
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Sagittarius napísal:No nieco take som si v poslednom case vsimol....
ja poznam tiez par pripadov a nanestastie som to okusil aj na vlastnej kozi.
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Toxikoman »

p4ra napísal: Nepacis sa mi, pocula som o tebe svoje a nechcem mat s tebou nikdy nic. .
akoze toto by sa ti hodilo presne ''usite'' na mieru :)
kelso
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kelso »

nechce sa mi to tu vsetko citat, takze z vlastnej skusenosti:
holka ma proste ignoruje ... neodpise, neodzvoni, neberie mi to ked jej volal. a ked pride na pokec, alebo niekde inde, tak ma tiez ignoruje. mam pocit ze to skoncila bez jedineho slova, bez vysvetlenia ... ona si z toho nic nerobi, a ja mozem zosaliet, kedze neviem preco sa tak deje :? :cry:
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

P3Bo napísal:žena totižto cíti že niečo nie je v poriadku a keď frajera opustí/podvádza je to preto , že už niečo vo vzťahu nebolo v poriadku. Pre muža je nevera ako taká možno iba spestrením života pričom svoju lásku neprestáva "ľúbiť".
Tak so mnou už jedna žena podvadzaal svojeho mažela .... ale si uvedolmila že ho lubi tak sa k nemu vratila....
Vynimka čo potvrdzuje pravidlo....
Lucasss
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Lucasss »

slavo120 napísal:ty kokos toto mas uplnu pravdu ... ja neviem ako to robia a vlastne preco ale vzdy vsetko ked nieco nevijde skonci tak ze sa chalan citi byt vynny ja normalne obcas take vycitky mam a pri tom viem ze som nic zle neurobil ... baby vedia byt zakerne :D ... vzdy vsetko prekrutia a na koniec z toho vijdu uplne v pohode a preco nakoniec zostane chalan vzdy ten co sa trapi (no obcas je to aj naopak pripustam :D ale kedze tu sa riesi ako sme dostali mi kosom tak je to irelevantne :D ) ..... ale i napriek tomu vsetkemu mam baby rad a nestracam nadej hehe :)
Svätá pravda ! :)
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

GothaR napísal:A co takto: "Viem, ze ti raz ublizim, nemali by sme uz spolu chodit"
resp. "Chcem to ukoncit" a bez udania dovodu...vyhravam? :D
áno GothaR asi vyhrávaš, najhoršie je, keď si nevymyslí ani žiadnu úbohu pi*ovinu ale povie Ti niečo v štýle :

"Chcem to ukončiť, prepáč prepáč, neviem prečo to tak je, proste sa NIEČO zmenilo, ani sama neviem čo, ani sama neviem prečo, som zmätená, potrebujem čas. Ja sama neviem prečo to tak je, proste to tak cítim. Viem, že ma nepochopíš, ale musím to tak spraviť, bude to tak lepšie pre nás obidvoch."

Ináč táto téma mi trochu pripomína súhrn ženských fráz :D

tak skúsim ešte :
Viem, že Ty si zaslúžiš niekoho iného, niekoho lepšieho,cítim že my dvaja nemáme byť spolu... že by sme neboli spolu šťastní..

"Ja som veľmi zlá, som sviňa, len Ti ubližujem, nezaslúžim si Ťa, Ty si zaslúžiš niekoho lepšieho ako som ja. Mal by si sa na mňa vykašľať."

na druhé miesto by som dal asi kombináciu p4ra a K6 čiže :
"Teraz som sa rozisla s priatelom, nie som pripravena na novy vztah. Mali by sme asi ostat len kamarati"

Samozrejme je potrebné dodať, že žena to obmieňa, napr. mali by sme, chcem aby sme... no a čo sa týka ich významu, je jasné, že keď povie mali by sme, alebo chcem aby sme, aj keď to naprvý pohľad môže vyznievať že nejaká šanca tam ešte je, nie nie je... hovorí tým, bože, konečne už pochop že sa Ťa chcem čo najrýchlejšie zbaviť, si minulosť, začínam "novú" etapu svojho života.

úplne súhlasím s tým, už neviem kto to napísal v inej téme, že ženy sú nevyspytateľné... Proste ak sa bavíme o dávaní košom, v tom sú asi "majsterky". Nikto nevie lepšie od*ebať :wink:

A najhoršie je keď sa to zmení zo dňa na deň a hovorí ti to proste úplne normálne, a ešte vidíš tú ľutosť v očiach... Ako keby si bol nejaký špinavý bezdomovec, ktorého sa už ani nechce dotknúť... No ja som to našťastie nezažil, len niečo podobné :)

A napr. ešte pri zoznamovaní by som naozaj uvítal niečo úprimenejšie, niečo v štýle, "nie Ďakujem, nemám záujem"...
Sagittarius
Guru
Guru

ETieNne napísal:A napr. ešte pri zoznamovaní by som naozaj uvítal niečo úprimenejšie, niečo v štýle, "nie Ďakujem, nemám záujem"...
No kolko ludi,tolko chuti...
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

joj ako tak citam usmev na tvari chytam :D :D je to jasne zeny su zeny...malokedy vedia co cchcu..a pri rozchode .."neviem" "zmenilo sa nieco" "uz to nieje take" "nezasluzis si ma"-toto je podla mna najvacisa blbovina....je to tazke..ale tak myslim ze zeny v ducue presne vedia co chcu..ale troska to kryju tym ze to nevedia... hm :?:
tereza
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tereza »

a vo vsetkych zenskych casopisoch sa pise ze veta "nezasluzim si ta alebo si pre mna pridobry" rani najmenej.. respektive ze je to take jemnejsie. mozno ste doteraz dostavali kopacky od redaktoriek :D resp. kosom. pardon
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

Hmm, co ja viem. Ked uz rozidenie, tak treba na to nejaky dovod - vsetko sa deje kvoli niecomu, nic neni len tak... A je rozumne povedat dovod, preco dotycny/a ukoncuje vztah, pretoze aspon opustany/a vie na com je. Veta ,,Si pre mna moc dobry" mi znie ako lacna vyhovorka, pretoze vztah sa ukoncuje, ked nieco nefunguje, laska sa vytratila, alebo sa zistilo, ze ta osoba nie je pre nas ta prava, resp. neni to to, co sme ocakavali alebo to, co by to malo byt. Ak sa k tomu ,,Si pre mna moc dobry" prida aj nejake padne vysvetlenie, tak suhlasim, ale samotna veta o dovode rozchodu viac-menej nic nepovie (iba to co si opustana osoba domysli asi) a stazi to proces vyrovnavania sa so stratou lubenej osoby (lebo sa nevie preco sa ma vlastne so stratou vyrovnat) a je pravdepodobne, ze sa pride pokus o ziskanie späť, takze radsej to dotiahnut cele do konca, ako zbytocne neskor stracat cas s tym, co uz davno mohlo byt vyriesene...
Sagittarius
Guru
Guru

tereza napísal:a vo vsetkych zenskych casopisoch sa pise ze veta "nezasluzim si ta alebo si pre mna pridobry" rani najmenej.. respektive ze je to take jemnejsie. mozno ste doteraz dostavali kopacky od redaktoriek :D resp. kosom. pardon
To je sice mile, ale z toho si tak moze chalan otrieskat hlavu o stol a nic ine :D
Josifek
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Josifek »

Neviem ci to priamo suvisi s temou, ale ked som pritlacil na pilu... :

Jedna holka
Som single, a planujem aj tak ostat.
Neskor druha
Ak mam pravdu povedat nie si moj typ, ale mozme ostat kamarati.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Josifek napísal:Neviem ci to priamo suvisi s temou, ale ked som pritlacil na pilu... :

Jedna holka Neskor druha
Ale tieto aspon zneju uprimne, lepsie ako nejake "babske" kecy, ktore tu uz boli spomenute.
Josifek
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Josifek »

Samozrejme, lepsie ako sa o nieco snazit v iluzii a nakoniec pravda vyjde najavo. (Ale je to sposob ako dostat kosom :D )
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

GothaR napísal:Ale tieto aspon zneju uprimne, lepsie ako nejake "babske" kecy, ktore tu uz boli spomenute.
ale ako sa hovori niekedy je lepsie pravdu nevediet ... i ked mi chalani by sme asi ocenili uprimnost noo ktovie mozno si baby myslia ze sme taky naivny ze nam nedejde ze tie ich reci sme uz poculi a ani z daleka niesu uprimne :roll: ... ale u mna to maju baby lahke este ma ziadna nemusela odje*at väcsinou to stihnem i sam este skor nez si baba bude musiet zacat vymyslat vyhovorky :D :D
Sagittarius
Guru
Guru

GothaR napísal:Ale tieto aspon zneju uprimne, lepsie ako nejake "babske" kecy, ktore tu uz boli spomenute.
No ja som nedavno dostal kosom, myslim, ze bola uprimna, lenze je tu jeden problem: ja som sa nic nepytal...
matus121
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matus121 »

"asi ta uz nelubim" :(
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

... prepac, ale ja ta beriem skor ako brata.

:samovrazda:
Napísať odpoveď