Jedno dievča prišla ako nová brigádnička do podniku kde pracujem ako čašník, ako každému novému zvyknem trochu pomocť nech sa rýchlejšie uchití a začaly sme biť trochu často spolu aj keď som to nebral nijak vážne až keď sme spolu išli domov a ona mi dala na rozlúčku pusu čo mi bolo velmi divné pretože som ju ani nepoznal dobre... Na druhý deň sa tam došla zabávať ja som pracoval a neskor vnoci došla za mnou objala ma a začali sme sa bozkávať bolo to príliš rýchle a mne sa to celé nezdalo no dá sa povedať že ma "zbalila" jak videli niektorý ludia ktorý ma trochu poznali že niečo medzi nami je tak 2 kamaráti išli za ňou a povedali jej že nech mi neublíži... vlastne ona mi to povedala a dodala že by to nikdy nespravila... Tiež ako som vravel mi povedala že ma lúbi spraví pre mňa všetko a bez zo mňa by umrela jednoducho že ku mne cíti viac ako pri svojom predošlom 2 ročnom vzťahu... Lúbil som ju a tiež by som pre ňu spravil všetko len potom sa to začalo kaziť keď ma začala postupne ignorovať nechcela biť so mnou na svojich narodeninách až mi nakoniec povedala že stým chalanom čo tak dlho chodila že ho ešte stále miluje... Som dosť citlivý čo sa týka vzťahov a velmi mi tým ublížila aj napriek tomu som ju už neotravoval a do statusu na icq som si napísal že som snou prežil najkrajšie dni v živote (bol som sňou týžden) pretože viem že citom sa rozkázať nedá a nikto ma nepodržal nepovedala prepáč a je jej to lahostajné aj potom všetkom čo mi povedala... ale cítim sa stále blbo a cítim aj hnev voči nej za to čo mi urobila asi je jediné riešenie klin klinom vybiť ale ako dlho to zas potrvá keď ju budem stále vidieť v práci
Klamstvá ???
-
Bushido
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Klamstvá ???
Nechcem robiť nový topic ale musím neviem ako inak a koniec koncov aj tak sem idem len keď niečo potrebujem tak sa na mňa nehnevajte ale stretli ste sa už niekto s touto situáciou ?
Jedno dievča prišla ako nová brigádnička do podniku kde pracujem ako čašník, ako každému novému zvyknem trochu pomocť nech sa rýchlejšie uchití a začaly sme biť trochu často spolu aj keď som to nebral nijak vážne až keď sme spolu išli domov a ona mi dala na rozlúčku pusu čo mi bolo velmi divné pretože som ju ani nepoznal dobre... Na druhý deň sa tam došla zabávať ja som pracoval a neskor vnoci došla za mnou objala ma a začali sme sa bozkávať bolo to príliš rýchle a mne sa to celé nezdalo no dá sa povedať že ma "zbalila" jak videli niektorý ludia ktorý ma trochu poznali že niečo medzi nami je tak 2 kamaráti išli za ňou a povedali jej že nech mi neublíži... vlastne ona mi to povedala a dodala že by to nikdy nespravila... Tiež ako som vravel mi povedala že ma lúbi spraví pre mňa všetko a bez zo mňa by umrela jednoducho že ku mne cíti viac ako pri svojom predošlom 2 ročnom vzťahu... Lúbil som ju a tiež by som pre ňu spravil všetko len potom sa to začalo kaziť keď ma začala postupne ignorovať nechcela biť so mnou na svojich narodeninách až mi nakoniec povedala že stým chalanom čo tak dlho chodila že ho ešte stále miluje... Som dosť citlivý čo sa týka vzťahov a velmi mi tým ublížila aj napriek tomu som ju už neotravoval a do statusu na icq som si napísal že som snou prežil najkrajšie dni v živote (bol som sňou týžden) pretože viem že citom sa rozkázať nedá a nikto ma nepodržal nepovedala prepáč a je jej to lahostajné aj potom všetkom čo mi povedala... ale cítim sa stále blbo a cítim aj hnev voči nej za to čo mi urobila asi je jediné riešenie klin klinom vybiť ale ako dlho to zas potrvá keď ju budem stále vidieť v práci
a odísť nemožem... vie niekto niečo ?
-
axxis
Addict
Re: Klamstvá ???
Nemal by si to brat tak zle. Viem, ze radit sa da lahko, ale horsie je to prezivat. Laska moze prist nahle ako vietor od mora a to sa stalo Tebe. Bolo to rchlo vzplanutie a co rychlo vznika to rychlo zanika. Druha vec je, ze laska co sa vyvyja postupne ako ta jej ma sancu vydrzat dlhsie, takze podla mna to nieje z jej strany az taka velka chyba. Rozumiem, ze si nastvany, ale skus pochopit aj ju. Tyzdnove vzplanutie s niekym nemoze nahradit 2 roky vztahu.Bushido napísal:Nechcem robiť nový topic ale musím neviem ako inak a koniec koncov aj tak sem idem len keď niečo potrebujem tak sa na mňa nehnevajte ale stretli ste sa už niekto s touto situáciou ?
Jedno dievča prišla ako nová brigádnička do podniku kde pracujem ako čašník, ako každému novému zvyknem trochu pomocť nech sa rýchlejšie uchití a začaly sme biť trochu často spolu aj keď som to nebral nijak vážne až keď sme spolu išli domov a ona mi dala na rozlúčku pusu čo mi bolo velmi divné pretože som ju ani nepoznal dobre... Na druhý deň sa tam došla zabávať ja som pracoval a neskor vnoci došla za mnou objala ma a začali sme sa bozkávať bolo to príliš rýchle a mne sa to celé nezdalo no dá sa povedať že ma "zbalila" jak videli niektorý ludia ktorý ma trochu poznali že niečo medzi nami je tak 2 kamaráti išli za ňou a povedali jej že nech mi neublíži... vlastne ona mi to povedala a dodala že by to nikdy nespravila... Tiež ako som vravel mi povedala že ma lúbi spraví pre mňa všetko a bez zo mňa by umrela jednoducho že ku mne cíti viac ako pri svojom predošlom 2 ročnom vzťahu... Lúbil som ju a tiež by som pre ňu spravil všetko len potom sa to začalo kaziť keď ma začala postupne ignorovať nechcela biť so mnou na svojich narodeninách až mi nakoniec povedala že stým chalanom čo tak dlho chodila že ho ešte stále miluje... Som dosť citlivý čo sa týka vzťahov a velmi mi tým ublížila aj napriek tomu som ju už neotravoval a do statusu na icq som si napísal že som snou prežil najkrajšie dni v živote (bol som sňou týžden) pretože viem že citom sa rozkázať nedá a nikto ma nepodržal nepovedala prepáč a je jej to lahostajné aj potom všetkom čo mi povedala... ale cítim sa stále blbo a cítim aj hnev voči nej za to čo mi urobila asi je jediné riešenie klin klinom vybiť ale ako dlho to zas potrvá keď ju budem stále vidieť v prácia odísť nemožem... vie niekto niečo ?
-
triple
Guru wannabe
ono je to v podstate bull shit.... nerobl si z toho nič... z jej strany to bola len hra... alebo je taká sprostá alebo vypočítava... ak je hlúpa tým lepšie pre teba.. rýchlejšie sa z toho dostaneš. vieš možno si myslela že by z toho mohlo niečo byť a tak sa v podstate namotala ale pak si uvedomila že nie.. (tomu so hovorí ženská hlúposť) alebo sa chcela len pobaviť a vôbec nechcela mať nový vzťah ale potom nechápem načo ti vyprávala ako ťa ľúbi a dokonca viac ako svojho bývalého - to sa ti hned nezdalo čudné - jasné klapky na očiach a nie triezve rozmýšlanie to tiež chápem..
ale teraz čo by si mal urobiť by malo byť:zhodnoť si ako to všetko začalo a toto a povedz prečo by som to robil ja? možno to tým pochopíš (mne to fakt pomáha) a pak ked si to uvedomíš a vieš z čím máš bojovať tak potom veľmi ľahko zistíš potrebné opatrenia na obranu
a z toho čo si písal ti dávam týžden dva a bude wpohode - nájdi si nejakého koníčka napr. bike a chod sa voziť alebo sa nauč fajčiť hehe ale to nie to bol joke
good luck
ale teraz čo by si mal urobiť by malo byť:zhodnoť si ako to všetko začalo a toto a povedz prečo by som to robil ja? možno to tým pochopíš (mne to fakt pomáha) a pak ked si to uvedomíš a vieš z čím máš bojovať tak potom veľmi ľahko zistíš potrebné opatrenia na obranu
a z toho čo si písal ti dávam týžden dva a bude wpohode - nájdi si nejakého koníčka napr. bike a chod sa voziť alebo sa nauč fajčiť hehe ale to nie to bol joke
good luck
-
zuzkazuzka
VIP
-
cORP.
Addict
nechaj to plavat nevie zenska co chce a nieje hodna tvojho smutku chod dalej ta prava pride inak kazdy co tak rychlo povie ze niekoho miluje casto ten vztah potom aj ukonci ja si vazim ze mojenko to mne povedalo az po case ale o to viac som si to vazil a vedel som ze si je ista takze hladaj uvidis pride 
-
midnight_man
Guru
UFFF mno ..na zaciatok...etiene ma pravdu
svinstvo.. Je mi jasne ze ta to zobralo inac by si tento topic nezakladal...Zaznelo tu par veci ala "ako sa mohol po par tyzdnoch "zalubit" " Je to mozne.. co by nie...neie to laska..je to zamilovanie..mno aj tak to dokaze byt take silne ze pri sklamani to vie fajne ublizit
..mno asi jedina vec ktoru ty mozes teraz urobit je vykaslat sa na to..je mi jasne ze to nieje take jednoduche ako to tu pisem...to viem..mno nic ine by si podla mna robit nemal...bez sa volade zabavat..s kamosmi...a tak..a v robote? mno proste musis to "strpiet" tvarit sa ze sa nic nestalo..popripade sa "ubranit" jej daslim svinstvam ktore by skusala.....drzim palce..
-
will.i.am
Darca
ked tak rozmyslam, stalo sa mi nieco podobne. poznali sme sa mesiac ako kamarati a raz sme s kamosmi spali u nich na intraku a ona ma vnoci zacala bozkat a tak... No a na dalsi raz co sme boli spolu tak sa skoro somnou vyspala, ale bez ochrany som nechcel... A o tyzden na to mi napisala ze sa k sebe nehodime, no a ze ma 3 rocny vztah...
A potom som sa dozvedel ze som nebol jediny s kym ho podviedla, nastastie som jej na to neskocil a som na to hrdy... Aj ked nieco bolo, nebol to sex a som rad, ze som sa ovladol a nedal som sa nou zmanipulovat...
A potom som sa dozvedel ze som nebol jediny s kym ho podviedla, nastastie som jej na to neskocil a som na to hrdy... Aj ked nieco bolo, nebol to sex a som rad, ze som sa ovladol a nedal som sa nou zmanipulovat...
-
cORP.
Addict
uveris ak ti poviem ze som prezil nieco fest podobne samozrejme su tam velke aj male odlisnosti no zaklad je skoro totoznywill.i.am napísal:ked tak rozmyslam, stalo sa mi nieco podobne. poznali sme sa mesiac ako kamarati a raz sme s kamosmi spali u nich na intraku a ona ma vnoci zacala bozkat a tak... No a na dalsi raz co sme boli spolu tak sa skoro somnou vyspala, ale bez ochrany som nechcel... A o tyzden na to mi napisala ze sa k sebe nehodime, no a ze ma 3 rocny vztah...
-
will.i.am
Darca
no aj ja sa na to tak nejak pozeram. nastastie sa tak lahko nezalubim a necitil som k nej nic hlbsie, a aj ja som sa zacal na niektore veci pozerat inak...INDIGOcorp. napísal:uveris ak ti poviem ze som prezil nieco fest podobne samozrejme su tam velke aj male odlisnosti no zaklad je skoro totoznyaj s tym koncom ze bolo nieco ale sex nie
a ze som bol jediny mimo
mrzi ma to aj nemrzi neviem co si mam o tom mysliet zmenilo to pohlad na nejake veci na ine zasa nie takze stalo sa nic viac nic menej
peace