tato tema tu asi nieje a tak sa chcem povyzvedat co je podla vas najlepsia tycoonovka
viem ze to niesu rpgecka a podobne hry ktore teraz letia, ale urcite ste raz natrafili na nejaku zaujimavu gamesku
u mna zrejme vedie rollercoaster tycoon 2, pretoze dost dlho ma to bavilo, dalej by som mozno dal car tycoon, co bolo tiez zaujimave, ale s mojou anglictinou, ktoru som kedysi ovladal biedne, som neobjavil myslim kopu moznosti tejto hry
ajajaj... RCT 1 .. ktora mi uz pod XP neisla dobre kedze mi neisli loadovat sejvy...
potom som mal RCT 3 .. to uz bolo odost prepracovanejsie...
a jasnacka ze ZOO TYCOON...
no ale Tycoony omrzia ked ziskate nejake tie kody.. hlavne na peniaze.. potom to stoji uz za hovno
Šu-Do: A strieľačky Ťa neomrzia, keď získaš kódy na nesmrteľnosť a neobmedzené náboje? Tam podľa mňa skôr, bo iba chodíš a strieľaš, kdežto v Tycoonke s neobmedzeným peňažným limitom máš možnosť budovať extrémne projekty.. hlavne na začiatku hry. Občas hneď po začatí novej hry v OpenTTD si raz cheatnem +20.000.000 a do konca hry už nie je problém s financiami..
brm: ee... pretoze tam cheaty nepouzivam.. Teda v GTA hej... ale to az ked som presiel vsetky misie a nic sa tam nedalo robit...
ale inak v FPSkach nie...
v tych "strategickejsich" hrach ano... aj Simsovia takto u mna skoncili.. tiez dobra hra to bola..
sa cudujem ze to neni C&C - Tiberium Sun ...(starsia verzia) alebo red alert 1 - 2 ..to boli masakre ..ale asi najlepsim kultom je SC a W3 a nemozem zabudnut na TTDeluxe ...u ktoreho som stravil asi najviac casu ..
brm napísal:Šu-Do.. tak nepoužívaj ani v strategických hrách..
co na to povedat... uz sa tak casto k hram nedostanem bo uz ma nebavia (okrem CoD2 tak 2 hodky denne) ...
ale dobre... uz nebudem cheatovat ziadny Tycoon
na starom PC viedol TTD, na novsom OpenTTD. hral som to aj po sieti s kamosmi, vtedy je to celkom zaujimave, ale to je tak na cely den a aj tak sa to nedohra