Vztah na pracovisku

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Vztah na pracovisku

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

No rad by som vedel vaše skusenosti zo vstahom na pracovisku može byt všeobecne može byt konkretne ... Mne sa páči jedna baba v robote a vždy sa tak milo na seba pozerame a usmievame....čakam iba na moment ked bude sama alebo na spravnu situaciu a dat sa s nou do reči ...
Takže ?
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Niečo také mi hrozilo (mal som nastúpiť do práce k mojej priateľke).. ale nakoniec z toho padlo. Možno bohužiaľ, možno našťastie. Inak je to pekné, že by ste boli takmer stále spolu.. ale čo ak to náhodou vzťah nevyjde? Ako sa budete pred sebou schovávať? Je to risk.. ;)

Inak v bývalom zamestnaní som mal za kolegov manželský pár (firma 10 ľudí aj s dvoma majiteľmi).. a tam to celkom fungovalo niekoľko rokov.. hoci sedeli spolu v kanclíku s ešte jednou kolegyňou.. čiže stále spolu.. stále spolu do práce, stále spolu z práce.. stále spolu doma.. ;) Ale oni začali spolu pracovať až po niekoľkoročnom manželstve, takže je to možno trochu iné.. ;)
thief596
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa thief596 »

no tak podla mna zalezi aj na tom aku pracu robis a hlavne aky je okolo teba kolektiv :? a este ci je dana osoba volna.mozno sa na teba usmieva len preto ze aj ty sa usmievas :lol: .len neurob nejaku hlupost aby o tebe nerozkrikla aky si drzi a pod.
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

thief596 napísal:no tak podla mna zalezi aj na tom aku pracu robis a hlavne aky je okolo teba kolektiv :? a este ci je dana osoba volna.mozno sa na teba usmieva len preto ze aj ty sa usmievas :lol: .len neurob nejaku hlupost aby o tebe nerozkrikla aky si drzi a pod.
JA som hore v kancelariach som IT technik a ona dole naklada a obsluhuje lisy.....takze stale vedla seba by sme neboli to je iste... bolo by to ale zaujimave ... mne stači zbehnut par schodov dole a som hned u nej kdezto ona za mnou ako externa pracovnička firmy hore do kanclov nemože :lol:
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

upravte prosím názov témy na Vzťah a nie Vstah :D

//zuzka: stalo sa. skoro mi to oko vybilo
thief596
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa thief596 »

ved teda skus a daj vediet ako to dopadlo :) som fakt zvedavy co z toho bude a drzim palce :wink: takato skusenost nieje na zahodenie
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

No neviem, na mna sa v robote skoro kazda usmieva, ale to je skor z lutosti, abo co.. :D
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

okonenipica napísal:No neviem, na mna sa v robote skoro kazda usmieva, ale to je skor z lutosti, abo co.. :D
JA som v mojej byvalej robote flirtoval skoro s každou peknou a sexi babou ma tam polička fabriky (sexi baby)zdravili a vtedy moj šef sa iba smial a krutil hlavou že kolko žien ma pozna :lol:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

pfffu mne sa stalo niečo strašné...
koncom minulého roka sme mali takú rozlúčkovú oslavu celá firma vyše 500 zamestnancov.. no a ja som bol na tomto mieste nový tak som ešte nepoznal všetkých kolegov... takže som sa tam s nimi zoznamoval a tak isto aj s pani xy (pre upresnenie má okolo 50 ale šíthlučká len už vidno že je staršie)
samozrejme som si veľa vypil a tak no a čo nasledovalo? som ti ju tak chytil a vytiahol vonka tam som ju pretiahol jooj strašne sa hanbím.. no teraz si predstav 21 ročný chalan pretiahne 50 ročnú koleginu čo sedí dva metre odo mna .. ty vole vieš aký bol nástup do práce v novom roku ... sa na mna ani nekukla ani do očí proste také trápne..
vyriešil som to tak že som robil ako by nič ked sa ma aj na niečo spýtali tak pff ja som bol tak sťatý ja si nepamätám heh.. a normálen som sa nou bavil a teraz už je vphode
pff ale tie prvé dni jooj
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Spal som s byvalou kolegynou. Nechcel som s nou chodit, lebo som bol jej nadriadeny a podla toho, co mi povedali kamarati, kt. uz to maju tiez za sebou su zenske v pripade rozchodu schopne nadriadenemu pekne posrat dalsie dni v praci. Dodnes ale vychadzame skvelo. Ona je z Bratislavy, nevidame sa casto, ale na Boome si piseme. V pohode holka.

Osobne by som na tvojom mieste nesiel do vztahu na pracovisku. Nadriadeni mozu zacat byt ziarlivi a zacat ti robit problemy. V niektorych firmach sa dokonca zakazuje vztah medzi dvoma osobami z rovnakeho prostredia.
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

s podriadenou asi nie. nemal by si z toho vyhody len skor nevyhody. co ak je to :twisted: a zacne vydierat ze to praskne a ty poletis?
ale s nadriadenou je to uz o inom :roll: zase budes mat ty vyhody :) a budes svina a budes to tlacit ze ty to prasknes a ona poleti :lol:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

S tou podriadenou si to vystihol. Presne o toto islo.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

ma to podla mna svoej klady ale aj zapory zalezi ako su na to medzi sebou partnery jednemu nemusi vadit ze su stale spolu no ten druhy moze byt typ ktory potrebuje aj cas pre seba takze pozor na to zalezi kus od kusu :)
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

p4ra napísal:Spal som s byvalou kolegynou. Nechcel som s nou chodit, lebo som bol jej nadriadeny a podla toho, co mi povedali kamarati, kt. uz to maju tiez za sebou su zenske v pripade rozchodu schopne nadriadenemu pekne posrat dalsie dni v praci. Dodnes ale vychadzame skvelo. Ona je z Bratislavy, nevidame sa casto, ale na Boome si piseme. V pohode holka.

Osobne by som na tvojom mieste nesiel do vztahu na pracovisku. Nadriadeni mozu zacat byt ziarlivi a zacat ti robit problemy. V niektorych firmach sa dokonca zakazuje vztah medzi dvoma osobami z rovnakeho prostredia.
Tak v podstate nepriamo ale uplne nepriamo som jej nadriadeny lebo ona je z externeje firmy a ja priamo pracujem pre firmu ....ale na druhej urovni sme obaja rovnaky čize smenový pracovníci.....Len ona je vo výrobe a ja som hore v kancelariach na IT oddelení....

/Edit no dnes som išiel do roboty a koho nevidim vonku na lavičke ju...a ešte s jednym chlapom ako sa olizuje a usmieva a obijma.. hm fasa som si povedal hned si mozem nechat zajst chutky...ale ako si sam vravim partner=nie je predsa nakazliva choroba a tak je možne všetko....
len treba dočkat ked bude sama na smene bez priatela alebo kamošky.... :oops:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Enduro3333 > predtym ako nieco take spravis, zamysli sa nad tym, co by si robil ty, ak by sa ti niekto snazil prebrat babu. To len taka rada, pretoze take veci mozu skoncit zaujimavo.
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

No záleží od toho čo hľadáš, ak je to len flirt alebo sex tak rob ako chceš, ale konáš na vlastnú zodpovednosť.

Každopádne ak by som mal napr. ja vážny záujem, práca by bolo to posledné čo by ma zaujímalo :wink: Keby som bol napr. IT technik :)
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 napísal:Enduro3333 > predtym ako nieco take spravis, zamysli sa nad tym, co by si robil ty, ak by sa ti niekto snazil prebrat babu. To len taka rada, pretoze take veci mozu skoncit zaujimavo.
Hej poznam to ....skoro som pri tom pred dvomi tyzdnami prišiel o svoje zdraviea možno aj život....... ale čo zijem tak idem dalej....ale to liezol chlap na moju žensku ....takze poznam a podla vyzoru a spravania je to taky typický dedinský silak... čize keby som sa dostal s nim do konfliktu tak pojde na mna s určitostou silou a keby ze mu dam po papuli tak si zavola na mna ešte kamošov a znou pojde na mna silou a ešte ked aj tych vybucham(s pomocou) ta aj tý si zavolaju kamošov takze by to mohlo prerast do epickej vojny :lol: Starkraft 2 :lol: riešenie v nedohladne a je to štýl ruska ruleta...ale priznam sa časom a časom viac sa mi tento štýl začina pačit neviem prečo ....

ETieNnehm čo chcem ... v podstate sa chcem citit s nou fajn ale čo to bude s toho vyšie menovaneho to neviem čo pride to pride a ked budem chciet viac tak to zmenim ...proste berem život tak že čo pride....
Napísať odpoveď