Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
Holubar
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

ty si jak moja matka...ze sracky :surrender:

no a tablety a cukriky...prepocitaj si cenu na kilo tabliet a na kilo prasku a uvidis,preco
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Toxikoman »

glukozove cukriky ? ....myslis normalne bompari ? :D co si ty blazen to myslis vazne ze budem cmulat 20 cukrikov ? :lol:
Cenayus
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cenayus »

Toxikoman napísal:glukozove cukriky ? ....myslis normalne bompari ? :D co si ty blazen to myslis vazne ze budem cmulat 20 cukrikov ? :lol:
ja som len konstatoval ze su aj cukriky a atk......nepocitat nemusim su to jasne pocty
JumperAL
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa JumperAL »

tie cukriky co sa volaju hroznovy cukor chutia lepsie, ale z financneho hladiska sa oplati viac si kupit normalnu glukozu v lekarni.
Cenayus
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cenayus »

JumperAL napísal:tie cukriky co sa volaju hroznovy cukor chutia lepsie, ale z financneho hladiska sa oplati viac si kupit normalnu glukozu v lekarni.
chutia lepsie ked scmulam cel ybalicek tak ma boli akurat huba:P
prasok co som mal bol lepsi mnam:-.)
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

ano a za pol roka cmulania cukrikov ti vypadaju vsetky zuby a budes mat po glukoze :lol:
4JOKE
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 4JOKE »

este jednu vec by ma zaujimala ohladne proteinu...
...ak to berem rano alebo 2h pred treningom alebo hned po treningu, tak mam sa predtym najest alebo po proteine najest a s akym casovym odstupom?
...lebo po treningu sa treba poriadne najest ale aj si dat protein, tak neviem co skor, ci to je jedno?

...takze ci by ste mi napisali ak to nieje jedno, ze kedy mam ohladom proteinu jest v tych 3 zvyraznenych casoch...thnx
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

4JOKE napísal:este jednu vec by ma zaujimala ohladne proteinu...
...ak to berem rano alebo 2h pred treningom alebo hned po treningu, tak mam sa predtym najest alebo po proteine najest a s akym casovym odstupom?
...lebo po treningu sa treba poriadne najest ale aj si dat protein, tak neviem co skor, ci to je jedno?

...takze ci by ste mi napisali ak to nieje jedno, ze kedy mam ohladom proteinu jest v tych 3 zvyraznenych casoch...thnx
No asi takto, telo naraz spracuje asi 30g bielkovin, takze zbytocne budes jest a hned nato vypijes protein ked telo spracuje len tych 30g bielkovin a zbytok vyluci. Ak si das pred treningom protein jest nemusis, ak si das po treningu protein tak pockaj cca pol hodinu kym ti telo spracuje tie bielkoviny a potom sa najedz. Preto som tusim tebe spominal ze ked mam navarene zradlo tak sa najem radsej to a protein si dam pred treningom, ak sa so zradlom musim este v kuchyni piplat tak si dam protein po treningu.
4JOKE
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 4JOKE »

kali520 napísal:No asi takto, telo naraz spracuje asi 30g bielkovin, takze zbytocne budes jest a hned nato vypijes protein ked telo spracuje len tych 30g bielkovin a zbytok vyluci. Ak si das pred treningom protein jest nemusis, ak si das po treningu protein tak pockaj cca pol hodinu kym ti telo spracuje tie bielkoviny a potom sa najedz. Preto som tusim tebe spominal ze ked mam navarene zradlo tak sa najem radsej to a protein si dam pred treningom, ak sa so zradlom musim este v kuchyni piplat tak si dam protein po treningu.
takze po treningu najest a po pol hodine protein...
...takze ak dojdem zo skoly a nexem byt hladny, tak tiez sa najem a po pol hodine si dam protein a po hodine a pol mozem ist do posilky nie?
...jednoducho aby som medzi jedlom a proteinom mal pauzu cca tu pol hodku...

...btw a naopak to nemozem, teda najprv protein?
kali520
Darca
Darca

4joke napísal:jednoducho aby som medzi jedlom a proteinom mal pauzu cca tu pol hodku...
Ano, ale mozes si dat aj najprv protein a potom jedlo.
4joke napísal:takze ak dojdem zo skoly a nexem byt hladny, tak tiez sa najem a po pol hodine si dam protein a po hodine a pol mozem ist do posilky nie?
Do posilovne mozes ist uz aj hodinu po jedle, samozrejme ak si sa nenazral nejakych 7 vajec alebo ineho tazkeho jedla. A ten protein si mozes dat hned pred treningom uz v posilovni.
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

4JOKE napísal:takze po treningu najest a po pol hodine protein...
....
Po pol hodine mas v zaludku este to jedlo, co si zjedol, takze pit protein je hlupost.

Po treningu najprv urcite rychly protein a potom jedlo. Proste tuhemu jedlu trva dlhsie, kym sa natravi a zacne stiepit, protein (WPC/WPI/WPH) je v krvi ovela rychlejsie, jedlo das tak hodinu po nom, to bude akurat doba, kedy bude sa bude ten protein uz vstrebavat, cize ak das vtedy jedlo, ta zarucis kontinualny prisun aminokyselin do krvi.
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Mám taký malý problém... Teda nie až taký malý. V poslednej dobe ma začala bolieť spodná časť chrbta obzvlášť po niektorých cvikoch (bench press, zdvíhanie nôh na lavičke) a neviem či niečo robím zle alebo som sa jednoducho pri nejakej činnosti presilil a ozýva sa to takto. A odpustite si poznámky o technike a tak lebo zase už cvičím nejaký ten piatok a problémy tohto rázu som ešte nemal.. :?
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Nemas to len prechladnute?Je leto a vecer sa casto podceni pocasie, krize lahko prechladnu.
kali520
Darca
Darca

Vesper napísal:Mám taký malý problém... Teda nie až taký malý. V poslednej dobe ma začala bolieť spodná časť chrbta obzvlášť po niektorých cvikoch (bench press, zdvíhanie nôh na lavičke) a neviem či niečo robím zle alebo som sa jednoducho pri nejakej činnosti presilil a ozýva sa to takto. A odpustite si poznámky o technike a tak lebo zase už cvičím nejaký ten piatok a problémy tohto rázu som ešte nemal.. :?
Co ta tam boli? Krize alebo je to skorej svalova bolest? Ak su to krize moze to byt viacej faktorov napr uz spominane prechladnutie alebo nepouzivanie opasku pri cvikoch ako su drepi mrtve tahy, alebo celkove pretazenie tazsimi vahami pri spominanych cvikoch. A este sa chcem opitat ci robis hyperextenzie.
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

Vesper napísal:Mám taký malý problém... Teda nie až taký malý. V poslednej dobe ma začala bolieť spodná časť chrbta obzvlášť po niektorých cvikoch (bench press, zdvíhanie nôh na lavičke) a neviem či niečo robím zle alebo som sa jednoducho pri nejakej činnosti presilil a ozýva sa to takto. A odpustite si poznámky o technike a tak lebo zase už cvičím nejaký ten piatok a problémy tohto rázu som ešte nemal.. :?
slaby spodny chrbat, posiluj stred tela .
spodny chrbat byva najcastejsim zranenim pri cviceni
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

:? Nerobím hyperextenzie (lebo na to v posilňovni nemám zariadenie :D ) a veľmi ani mŕtve ťahy a pod.... No dúfam že to bude len to bude len to nachladenie.. Každopádne dík za rady
kali520
Darca
Darca

No ked nerobis hyperextenzie ani mrtve tahy tak to bude mozno tym slabsim spodnym chrbtom co toxikoman spominal.
Ja som mal tiez bolavi spodny chrbat v oblasti krizov ale mna to bolelo skorej pri drepoch a nie pri Bench presse. Tak som zacal som robit tie hyperextenzie a pomaly to preslo. A ked namaju stroj v posilovni tak mozes improvizovat. A to tak ze si lahnes bruchom na lavicku asi do takej polohy ako pri hyperextenzii. Nohami sa poriadne zachitis a zacnes robit tie sklapacky. No ale problem je v tom ze na malej lavicke sa to neda robit musi byt vysoka aspon po kolena. Urcite si teraz povies ze v posilovni to robit nebudes, ze tam na teba budu kukat ako puci. No moja rada rob to ked tam nikto neni alebo to rob doma a tam nieco vymysli nacom alebo ako, urcite na nieco prides.
A co sa tyka tych mrtvich tahov moc by som ich neodporucal robit, lebo mna ked presla ta bolest v krizoch som bol plny elanu a ze si dam mrtve tahy a hned prvu seriu ma seklo a uz som skoncil.
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

No ja v posilňovni môžem robiť v podstate hocičo pretože tam som väčšinu času sám (chodím do posilky k mame do práce kde to je len pre zamestnancov a rodinu) takže to kľudne skúsim... Vyskúšam trochu pretrénovať chrbát či to pomôže každopádne vďaka
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Tiez som mal tento problem-myslim,ze to bude tym,ze je ta partia slabsia(u mna to bolo tym), ,takze asi najlepsie co mozes spravit je zaradit si hyperextenzie do treningu.A ten cvik co tu chlapi popisovali-ja ho robim bezne a nie som sam.Je to velmi dobry cvik,bolesti ma presli asi tak za mesiac.Len davaj bacha-mna to zacalo tak boliet,ze som pomaly mal problem vstat z postele.Ale myslim,ze u mna doslo aj k tomu prechladnutiu :? ...No uz je to nastastie prec :)
pom
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa pom »

kto ma doma vlastnu posilku postnite obrazky
Prílohy
09-07-07_1644.jpg
09-07-07_1643.jpg
kladka
kladka
GymSoundSystem