Nokia 6300
Aaa, prenasat kontakty cez Nokie je asi to najhorsie...a ano, najlepsie Nokia PC Suite a stiahnut do Outlooku. Len si daj pozor ked si tie kontakty synchronizujes aby si si nastavil Z telefonu do pocitaca.WiZard napísal:zdravim.... potreboval by som preniest kontakty, sms atd... z 6230i do 6300 ... aky program mam pouzit??
neskusal si hlasitost na nejakej mp3ke so slabym bitrate-om?? Lebo ak ano tak by bolo mozne, ze to pri max. hlasitosti chrapstaloSmoake napísal:ja som ho vcera kupil a myslim si ze je vpoho mobil az na zopar chyb, napr. ze foti sa postojacky a nieje podsvieteny joestick a reproduktor je slaby a chrapsti, ma to pekny jasny display
-
Smoake
Star
- Kontaktovať používateľa:
pocuj daj si tam soundtrack z Rychlo a zbesilo tokio drift potom daco hovor, mna skoro porazilo ked som to poculviolator napísal:no mojmu brachovi hra dostatocne hlasno(aj ked by to mohlo byt aj lepsie) a vobec nechrapsti
ja mam 6233 a micro SD -2GB a tam mam vsetko 320kb/s takze slabym birate-om to nemohlo bytSyfon napísal:neskusal si hlasitost na nejakej mp3ke so slabym bitrate-om?? Lebo ak ano tak by bolo mozne, ze to pri max. hlasitosti chrapstalo
-
cestovatel
Expert
-
Don_Pipino
Darca
n
Mam problem v tom ze ked si zgrabujem alebo stiahnem z netu neaky 3GP film (full) tak v pc ide v poriadku obraz&zvuk ale ked ho dam do mobilu tak zo zaciatku je to tiez vsetko v poriadku ale po par minutach je zvuk posunuty oproti obrazu do predu.
Moze mi niekto poradit.
Moze mi niekto poradit.
Re: n
ja mam ten isty problem a skusal som aj mp4 ale ta kvalita nedasahuje 3gpbrouk napísal:Mam problem v tom ze ked si zgrabujem alebo stiahnem z netu neaky 3GP film (full) tak v pc ide v poriadku obraz&zvuk ale ked ho dam do mobilu tak zo zaciatku je to tiez vsetko v poriadku ale po par minutach je zvuk posunuty oproti obrazu do predu.
Moze mi niekto poradit.
Tomuto telefonu chuti najviac 3GP, rozlisenie 176x144, kodek MPEG4, FPS 12.5, Bitrate ~90, Audio kodek AAC, 16 kHz a 32 kbps bitrate. Velmi dobry pomer velkost/kvalita a zvuk sa nerozchadza s videom.
MP4 neodporucam, to nefunguje najlepsie, takisto aj rozlisenie videa 240x320 nerozchodite.
Co viem tak pri dlhsich filmoch vraj video trha, ale zatial som nic take nezbadal.
MP4 neodporucam, to nefunguje najlepsie, takisto aj rozlisenie videa 240x320 nerozchodite.
Co viem tak pri dlhsich filmoch vraj video trha, ale zatial som nic take nezbadal.
-
Traktorista
Guru
N6280 chrci??? coo, asi mal teepek pokazene sluchatka,.. ja som bol s hudbou na mojej N6280 mrte spokojny,...Drago napísal:Chlapci, planujem si tento fon kupit, ked si zarobim na brigade. Chcem sa spytat uzivatela, ktory tuto Nokiu vlastni, ci sa oplati jeho kupa. Chcem sa najma spytat na prehravanie mp3, cize hudba. Pocul som hrat N6280 a strasne chrci. Chrci aj tato ? Ako foti ?
nokiu 6300 som kupil hned ako prisla do predajne orangu. Maximalna spokojnost, aj ked treba podotknut ze tak ako vecsina nokii je to telefon skor pracovny ako multimedialny. Na druhej strane musim vyzdvihnut kvalitny displej, pomerne dobry reproduktor, fotak je skor priemerny. Trochu am sklamali sluchadla dodavane ku nemu ktore su o triedu horsie ako pri Sonny ericsonoch. Telefon ma celkom kvalitne spracovane zobrazovanie web stranok-cez vstavanu operu mini, alebo klasicky nokiacky wap browsver.
A este sa mi pacia materialy, z ktorych je nokia vyrobena.KOmbinacia kov/plast je myslim celkom dobre riesenie. TAkisto musim upozornit ze nokia nie je vhodna pre sms maniakov-kvoli tlacidlam-su hlbsie zapustene. Inak mozem telefon vrelo odporucat.
A este sa mi pacia materialy, z ktorych je nokia vyrobena.KOmbinacia kov/plast je myslim celkom dobre riesenie. TAkisto musim upozornit ze nokia nie je vhodna pre sms maniakov-kvoli tlacidlam-su hlbsie zapustene. Inak mozem telefon vrelo odporucat.
Nokiu 6300 mam az 3 dni
a uz prvy den som bol nespokojny z par vecmi a to:
reproduktor je nic moc hraje sice hlasno ale obcas chrapci a je vzadu vedla fotaku takze ked je fon polozeny displayom hore tak reprak je prikrity a je slabsie pocut.
display velmy dlho svieti najprv normalne a potom sa zoslabsi jas- chyba nastavenie casu podsvietenia
kritka miniUSB ide na prvy krat dost tazko odtiahnut (neviem ci to mam iba ja ale je nemozne pripojit kabel ked mam zadny krit zavrety . cize musim ho dat dole aby som tam mohol pichnut kabel)
Mini Operu som tam nenasiel- kde sa to da zohnat?
prislusenstvo ktore som mal k fonu:
* Mobilný telefón Nokia 6300
* Batéria Nokia BL-4C
* Nabíjačka Nokia AC-3 - jedine strachy mam z tvrdeho tenkeho kablu
* Stereofónny headset Nokia HS-47 - dost shit
* Návod na používanie mobilného telefónu Nokia
* CD-ROM
* Karta microSD 128 MB MU-26 - mohly dat aj adapter
kedze mam fon z t-mobilu tak som tam mal pre potesenie srandovne aplikacie a nenormalne velke temy napr.:
tema t-debile - 623kb - neskutocne skareda
w'n'w (web'n'walk) - 135kb - mam easy takze asi neviuzijem
Yahoo! Go - 1MB - ani neviem co to je
cize skoro 2 mb z pamete fonu zaberaju len veci od kamaradou z t-mobilu tema nejde zmazat a tie druhe dve veci som racej ani neskusal.
takze NOKIA 6300 je paradny fon ked si ho kupite normalne v obchode a nie u niektoreho z operatorou, okrem hore vipisanych veci mi nic na nom nehchyba. a este to nevkusne T-mobile na spodku zadneho kritu
chcel by som aby ste napisaly aj vy ci mate podobny problem s tym USB kritom lebo kebyze nedavam krit dolu tak to asi utrhnem. A chcel by som poradit s mazanim tych systemovych suborou (T-mobile tema a pod.) dik
reproduktor je nic moc hraje sice hlasno ale obcas chrapci a je vzadu vedla fotaku takze ked je fon polozeny displayom hore tak reprak je prikrity a je slabsie pocut.
display velmy dlho svieti najprv normalne a potom sa zoslabsi jas- chyba nastavenie casu podsvietenia
kritka miniUSB ide na prvy krat dost tazko odtiahnut (neviem ci to mam iba ja ale je nemozne pripojit kabel ked mam zadny krit zavrety . cize musim ho dat dole aby som tam mohol pichnut kabel)
Mini Operu som tam nenasiel- kde sa to da zohnat?
prislusenstvo ktore som mal k fonu:
* Mobilný telefón Nokia 6300
* Batéria Nokia BL-4C
* Nabíjačka Nokia AC-3 - jedine strachy mam z tvrdeho tenkeho kablu
* Stereofónny headset Nokia HS-47 - dost shit
* Návod na používanie mobilného telefónu Nokia
* CD-ROM
* Karta microSD 128 MB MU-26 - mohly dat aj adapter
kedze mam fon z t-mobilu tak som tam mal pre potesenie srandovne aplikacie a nenormalne velke temy napr.:
tema t-debile - 623kb - neskutocne skareda
w'n'w (web'n'walk) - 135kb - mam easy takze asi neviuzijem
Yahoo! Go - 1MB - ani neviem co to je
cize skoro 2 mb z pamete fonu zaberaju len veci od kamaradou z t-mobilu tema nejde zmazat a tie druhe dve veci som racej ani neskusal.
takze NOKIA 6300 je paradny fon ked si ho kupite normalne v obchode a nie u niektoreho z operatorou, okrem hore vipisanych veci mi nic na nom nehchyba. a este to nevkusne T-mobile na spodku zadneho kritu
chcel by som aby ste napisaly aj vy ci mate podobny problem s tym USB kritom lebo kebyze nedavam krit dolu tak to asi utrhnem. A chcel by som poradit s mazanim tych systemovych suborou (T-mobile tema a pod.) dik