problem s prideleneim ip adresy

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
ttyson
Medium Expert
Medium Expert

problem s prideleneim ip adresy

Príspevok od používateľa ttyson »

pri zapnuti pocitaca (pripojenie cez wirelles router zdialany net viacerymi pocitacmi )
vsetko doteraz fungovalo v pohode od vcera na jednom pocitaci vypisuje acquiring network adress
vsetky ostatne pocitace funguju stale problem je stale len v tom jednom nevie niekto povedat co s tym?
bude problem urcite v nastaveniach ale dufam ze v nastaveniach pocitaca a nie routera lebo som kvalitna lamka dufam ze to bude nieco jednoduche na co som zabudol
edit
nastavil som to manualne net som rozbehol ale akonahle dam zistit ip automaticky (router je tak nastaveny) opat hlada ip uz net bezi takze to nesuri ale rad by som vedel preco to nevie najst dik?
spyware aj virusiky su uz odstranene aspon myslim ze vsetko
vladino001
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa vladino001 »

Hrabal si sa v nastaveniach ked to prestalo isť? alebo si niečo ine robil? ide ten Wifi-router non-stop?
ttyson
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa ttyson »

nieje to moj comp a kamos sa v nastaveniach vraj nehrabal a router bezi ako ma som na tom istom a este zopar dalsich compov takze spadol len
jeden nastastie vsetko bezi ako ma len nexce automaticky pridelit ip
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

ttyson napísal:nieje to moj comp a kamos sa v nastaveniach vraj nehrabal a router bezi ako ma som na tom istom a este zopar dalsich compov takze spadol len
jeden nastastie vsetko bezi ako ma len nexce automaticky pridelit ip
router ma zapnute DHCP ?
vladino001
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa vladino001 »

pripajam sa k otazke od Enduro3333 a rozsah pridelovaných IP je dobrý (nieje malý? žeby si sa nevošiel) reštartli ste ten router?

// to by chcelo vidieť ako je ten router nastaveny. predpokladam že to robi neaká malá chyba.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Pri klasickej maske 255.255.255.0 a nastaveni DHCP serveru nie je mozne, aby si tie IP obsadil doma normalnou cestou. Skor sa mi zda, ze ti router nechce cez DHCP pridelit IP adresu, mozno nemas povolenu MAC adresu alebo co.
Napísať odpoveď