posielanie penazi cez IB- SLSP

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
lucas03
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

posielanie penazi cez IB- SLSP

Príspevok od používateľa lucas03 »

som posielal peniaze cez ineternet banking ale neviem ako sa to robi. takze som logicky zapol pomocnika a povypisoval vsetko podla toho, potom mi to dal podpisat a dalo mi tu platbu do
Zoznam príkazov z EB
a co mam teraz s tym spravit, oznacit a kliknut na
zopakovat oznacene prikazi??
alebo cakat, momentalny stav je
spracovávaný
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Kliknes si na ucet a vlavo das Platba, tam vyplnis cislo uctu a kod banky, potom sumu..., dalej mozes vyplnit vs a ks, ale nie je nutne, odkaz pre prijemcu a podobne. Ked potvrdis, tak vypyta cislo z grid karty, to zadas a das potvrdit. O chvilu by sa mal tvoj prikaz zobrazit medzi obratmi, resp. prikazmi ako zrealizovany alebo cakajuci na zrealizovanie.
lucas03
Darca
Darca

Príspevok od používateľa lucas03 »

hojko napísal:Kliknes si na ucet a vlavo das Platba, tam vyplnis cislo uctu a kod banky, potom sumu..., dalej mozes vyplnit vs a ks, ale nie je nutne, odkaz pre prijemcu a podobne. Ked potvrdis, tak vypyta cislo z grid karty, to zadas a das potvrdit. O chvilu by sa mal tvoj prikaz zobrazit medzi obratmi, resp. prikazmi ako zrealizovany alebo cakajuci na zrealizovanie.
hej sak toto som spravil len mi tam pisalo ze spracovavany tak som nevedel ze ci mam este nieco ja spravit alebo banka, a nakoniec banka, a diky
Napísať odpoveď