nejde nainstalovat zvuk

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
paralen
Light Star
Light Star

nejde nainstalovat zvuk

Príspevok od používateľa paralen »

Zdravim
Kupil som si maticnu Biostar TF7050 a tak som musel instalovat nanovo windows. Vsetko prebehlo OK, az na zvuk ktory nemozem nainstalovat(Normalne dam instalovat, vsetko prebehne OK...poziada ma o restart...nabootuje mi win no zvuk nejde. Taktiez ked sa pozriem do ovl. paneloch tak tam ziadna nainstalovana zvukovka nieje)Chyba v integ. zvukovke nieje kedze v Linuxe mi zvuk funguje.

Dakujem za rady
Edit: zvukovy kodek je Realtek ALC888
pato83
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pato83 »

Pozri sa v spravcovi zariadenia, co ti tam pise, chybový kod a skus cez neho to nainstalovat. Pouzil si ovladace z prilozeneho cd alebo si si stiahol najnovsie? Skus pripadne odtialto pouzit driver pre svoj os. Su to take vseobecne otazky, no nic lepsieho ma nenapada a niekde zacat treba :)
paralen
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa paralen »

V prilohe je screen zo spravcu zariadenia

Ziadne chybove hlasky tam niesu,co sa cudujem, akoby ani tu zvukovku nenaslo :roll:

Skusal som ovladace instalovat aj z CDcka, aj som skusil stiahnut driver z NETU, stale to iste..

// Tema presunuta + nauc sa pridavat obrazky ako prilohy alebo thumbnaily. Upravil Tomasito
Prílohy
zotugydqojgjnymf.jpg
Messi
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Messi »

Vyskusaj spustit instalaciu ovladacov zvukovej karty samostatne, predpokladam, ze ti vypise hlasku “Microsoft Bus Driver should be loaded in your system before installing Realtek HD Audio Driver", ci "Warning! You need to update your HD Audio bus driver. ..", alebo nieco podobne, ak najdes na cd niektory z kb888111.exe alebo kb835221.exe asi v adresari s ovladacmi pre zvukovu kartu, tak ho nainstaluj.
Po restarte by instalacia mala prebehnut normalne.

(ak nie, tak hladame dalej ) :)
Napísať odpoveď