Colin McRae: Dirt
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=22690&r=top
na tych videach je to strasne pekne
na tych videach je to strasne pekne
potiahol som Colin_McRae_DIRT_CLONE
a ked som nainstaloval a spustil tak som len kukal, vsetko vcetne dabingu je po nemecky!!! sakra praca, pozeral som aj options a nikde sa to neda prepnut do anglictiny, sakra smola toto
inac grafika je pekna az NA TO STRASNE ROZMAZAVANIE, mam LCD a este aj tak musim kukat na rozmazany obraz, v nastaveniach som aj vypol rozmazavanie ale stale je to ako keby som bol na 30ms lcd
a ked som nainstaloval a spustil tak som len kukal, vsetko vcetne dabingu je po nemecky!!! sakra praca, pozeral som aj options a nikde sa to neda prepnut do anglictiny, sakra smola toto
inac grafika je pekna az NA TO STRASNE ROZMAZAVANIE, mam LCD a este aj tak musim kukat na rozmazany obraz, v nastaveniach som aj vypol rozmazavanie ale stale je to ako keby som bol na 30ms lcd
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
no ide.. ale akoKosh napísal:kazdopadne jokerov prispevok o tom ze mu to ide ma potesil - mam totiz identicky pocitactakze si to zahram
skoda ze neurobili nejaky RLS ktory by sa vosiel na jedno DVD5
//Prosim vas.. ked to niekto stiahne a rozbali.. mozete mi napisat ci Image ma tiez po rozbaleni tak vela ako Clone RLS ?? alebo kolko ma MB DIQ
stiahol som RLD, rozbalim, iso hodim do deamonu kde su vsetky emulaciu povolene, nainstalujem, kliknem na vytvorenu ikonku a napse mi ze sa nainstaluju este nejake kniznice,restartuje sa mi PC,kliknem na ikonu, napise ze nejde, tak tam hodim crack, spustim hru a nic sa nestane, len sa zapise do registrov DiRT.exe
// citam, ze taky problem ako ja, ma velmi vela ludi.SKusal som aj nejaky navod co som nasiel, ale nejde aj tak.
// citam, ze taky problem ako ja, ma velmi vela ludi.SKusal som aj nejaky navod co som nasiel, ale nejde aj tak.