rozostrit ? ... je to cisto tvoja vec ale aj tak ... aky to ma vyznam ? ... ked ju chces rozostrit tak si to otvor vo photoshope a daj GAUSIAN BLUR a vyber si to na kolko chces
.. sry aj b y som ti to akoze aj spravil ale nemam momentalne instalnute PS-ko
Gausian blur - tu fotku este viac rozostry ako je !!! treba si najskor vysvetlit pojmy .
Myslim si ze on ju chce aby bola ostra a viditelna ( pochybujem ze sa to da )
DESIGNER napísal:Gausian blur - tu fotku este viac rozostry ako je !!! treba si najskor vysvetlit pojmy .
Myslim si ze on ju chce aby bola ostra a viditelna ( pochybujem ze sa to da )
Maki napísal:hehe akurat dneska som potreboval jednu fotku trosku priostrit - fakt sa neda s tym nic robit?
Do urcitej miery to ide, ale napriklad tato fotka co je tu uploadnuta by normalne zaostrit nesla. Daju sa doostrit iba male detaily. Skus program XnView. Je zadarmo a na editovanie fotiek plne postacuje.
Tu je rozostreny, nechcelo sa mi s tym velmi bavit, ale snad bude stacit:
GothaR napísal:Do urcitej miery to ide, ale napriklad tato fotka co je tu uploadnuta by normalne zaostrit nesla. Daju sa doostrit iba male detaily. Skus program XnView. Je zadarmo a na editovanie fotiek plne postacuje.
Tu je rozostreny, nechcelo sa mi s tym velmi bavit, ale snad bude stacit:
Prepac, ale je to este viac rozmazane ako to bolo. Alebo mi uz oci dosluzuju ?
Sajmon napísal:Prepac, ale je to este viac rozmazane ako to bolo. Alebo mi uz oci dosluzuju ?
Ja som len splnil to, co bolo v nazve temy a tvojom prvom prispevku
No ale pokial ide o doostrenie, tak z toho dostanes len o trochu lepsi vysledok...hlavny problem je v tom, ze bola dlha doba uzavierky a fotografovi sa vyrazne pohla ruka, takze vidno mierny posun na celom obrazku, cize je to cele "rozmaznute" a nie iba nezaostrene, co znamena, ze s tym uz velmi nepohnes. Zaostrit by to vedeli iba v CIA v nejakom americkom filme