Moja dynamická IP (sprava sa čudne)
Moja dynamická IP (sprava sa čudne)
Cafte mám taký problém, mám dynamickú IP ale správa sa čudne. Po restarte routera by sa mi mala automaticky zmeniť ale ostane taká aká bola. Router som nemal odpojeny 10sek. ale asi 10 min a nič. Vedeli by ste mi poradiť prečo sa mi nemení ?
STATICKU IP NEMAM

no ja mam
OvisLink AirLive WL-5460AP
a záhada aj keď ho restartnem cez menu tak mi IP nezmení a ani ked som bol pri nom a odpojil ho od elektriny
nedalo by sa to este nejako zmeniť v menu ?
edit : toto mi odpisal moj provider
"Dobry den, vasa adresa je pridelovana dynamicky nasim serverom, neda sa menit podla poziadavky."
a záhada aj keď ho restartnem cez menu tak mi IP nezmení a ani ked som bol pri nom a odpojil ho od elektriny
"Dobry den, vasa adresa je pridelovana dynamicky nasim serverom, neda sa menit podla poziadavky."
nemusi davat ami restart staci sa pozret na stav linky a tam dat rozpojit a trva to cca 10sMaki napísal:zalezi od toho aky mas router - ja mam vigor 2600 - normalne len nabehnem do menu, dam restart s aktualnou konfiguraciou, pockam cca 30s kym nabehne IPcka a hotovo.. ak vidim ze je rovnaka reset este raz, ak ee tak je dobre
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Zrejme mas dynamicku adresu viazanu na MACu, cize stale ti prideli tu istu. Nespravis s tym nic. Maximalne mozes poprosit providera aby ti dal "skutocne" dynamicku adresu.k3ndr0s napísal:no ja mam
a záhada aj keď ho restartnem cez menu tak mi IP nezmení a ani ked som bol pri nom a odpojil ho od elektrinynedalo by sa to este nejako zmeniť v menu ?