Zmena IP adresy

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
Fata! ChaoS
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Zmena IP adresy

Príspevok od používateľa Fata! ChaoS »

No takže mám internet od T-comu presnejšie 1528/512KBs a neobmedzený objem dát, modem mám Glitel GT-318RI a mám ešte aj router ASUS WL-500g, no a chcem zmeniť IP adresu aj som nato prišiel jak a to som robil tak, že som zakázal internet a odpojil DSL kábel a potom nas5 a povolil internet a zmenilo to IP, ale teraz zdielame internet s krstným a keď vytiahnem DSL kabel a on práve bude ťahať tak to je na píííp, takže preto by trebalo niečo iné. No tu v PC sieťových pripojeniach sa dá dať také, že opraviť, keď dám to tak vyjde taká tabuľka a tam píše najprv "Obnovení adresy IP" a potom "Mazání mezipamäti ARP" a tu je problém! Lebo mi potom vypíše, že nelze vykonať túto akci "mazání blablabla...", no a tu by som potreboval pomôcť, že prečo sa to nedá vykonať, čo by som mal spraviť? Máte s tým niekto skúsenosti? No moc neverím, že mi niekto bude vedieť pomôcť, ale hojkovci ma vždy prekvapia. Karma istá!

Edit: Skúšal som to tak, že som zakázal internet a vytiahol sieťový kábel len z môjho PC, čo nenaruší krstného a potom nas5 a povolil inter, ale IP sa nezmenil, to asi preto, lebo keď je krstný napojený na internet, tak tú IP si ten modem a router zapamätá a zostane na nej. :?
Broli
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Broli »

Teras ked mate router mozes zmenit IP len ak ho restartujes. Tzv: musi sa router odpojit od netu a pripojit. Inak sa to neda.
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

hladaj :!:

Kód: Vybrať všetko

http://www.hojko.com/zmena-ip-t69457.html
Fata! ChaoS
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fata! ChaoS »

Tak to nieje najlepšie a Monako, proxy nechcem používať, lebo tie sú pomalé!
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

tak chod cez program change ip
Napísať odpoveď