Neviete nahodou ci sa objavi nejaka emulacia popularnej hry HALO2 na XP lebo ako vsetci viete fici to iba pod VISTA a koli tejto hre sa mi nechce davat VISTU .... nepočuli ste niečo či bude nejaka emulacia na to ?
Dovod prečo to fici pod vistou nie je az tak koli grafike nove shader a podobne ale microsoft tam pridal nejake Online hodnotenia ktore funguju iba na VISTE....
Halo 2 na XP ?
-
Enduro3333
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
Enduro3333
Medium Professional
-
Grosay
Star
tak, nainstaloval som si kvoli tomu Vistu a hral som to... po grafickej stranke som riadne sklamany
clovek by cakal, ze ak to ma byt "lakadlo" na Vistu,tak si na tom daju zalezat. nemozem si pomoct,ale jednotka ma nadchla omnoho viac.
a ci bude verzia na XP? ak budu chciet este viac zarobit,tak neskor asi hej,bo pochybujem, ze jedina hra donuti presedlat davy ficiace s XP na Vistu.
a ci bude verzia na XP? ak budu chciet este viac zarobit,tak neskor asi hej,bo pochybujem, ze jedina hra donuti presedlat davy ficiace s XP na Vistu.
Re: Halo 2 na XP ?
Halo 2 Windows XP Vista Exclusivity Down! Existuje Halo.2.XP.LoaderEnduro3333 napísal:nepočuli ste niečo či bude nejaka emulacia na to ?