EDIT:Chybny pixel na digitalnom fotaku / chybny zaznam zvuku
-
xbarney
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
EDIT:Chybny pixel na digitalnom fotaku / chybny zaznam zvuku
Caute,
kupil som pred dvomi dnami Canon A630 a dnes som si na disleji vsimol prvy vypaleny pixel. To by ma az tak nestvalo, ale cvakol som schvalne foto v tme aby som videl ci to nie je aj na fotke a JE ! Dokonca mimo tohto som nasiel dalsie dva menej vyrazne.
Da sa to reklamovat ? Alebo co s tym ?
Cloveka to nastve, ked si kupi novu vec a uz od novoty toto . . .
kupil som pred dvomi dnami Canon A630 a dnes som si na disleji vsimol prvy vypaleny pixel. To by ma az tak nestvalo, ale cvakol som schvalne foto v tme aby som videl ci to nie je aj na fotke a JE ! Dokonca mimo tohto som nasiel dalsie dva menej vyrazne.
Da sa to reklamovat ? Alebo co s tym ?
Cloveka to nastve, ked si kupi novu vec a uz od novoty toto . . .
-
miki690
Medium Professional
reklamovat a imho nechat locknut tuto temu ... neviem aky to ma vobec zmysel a co ti tu k tomu akoze mame poradit ... ak ti ho nereklamuju zajdi do servisu ... Dufam ze necakas , ze ti tu niekto napise postup ako opravit vypaleny pixel pomocov srubovaku, svajciarskeho nozika a izolacnej lepiacej pasky 
-
xbarney
Medium Star
Bol kupovaný v Nitrianskom Metre, dnes tam budem volať, uvidim aká bude reakcia.
Miki690: presne ako napísal axXis, neviem či je to ako pri LCD monitoroch alebo nie. A v príručke je napísané, že vypálené body na LCD fotoaparátu nemajú negativný dopad na kvalitu zaznamenávaného snímku, ale tu práveže ide o zhoršenie kvality, aj keď fakt miniatúrnej (pri makre to jedoducho zbadáš, a to je moja obľúbená kategória).
Miki690: presne ako napísal axXis, neviem či je to ako pri LCD monitoroch alebo nie. A v príručke je napísané, že vypálené body na LCD fotoaparátu nemajú negativný dopad na kvalitu zaznamenávaného snímku, ale tu práveže ide o zhoršenie kvality, aj keď fakt miniatúrnej (pri makre to jedoducho zbadáš, a to je moja obľúbená kategória).
-
xbarney
Medium Star
Takze som ho dnes zaniesol. O vymene ani pocut, oni su velkosklad (Metro), tak ak chcem mozu ho poslat na reklamaciu. Tak co mi ine ostavalo. Teraz cakat do 30 dni na vybavenie. No parada, som cely happy.
Som len zvedavy, co mozu spravit s vypalenymi pixelmi, ale urcite viem, ze si ho poriadne po prichode skontrolujem, ktovie co tam snim porobia . . .
Som len zvedavy, co mozu spravit s vypalenymi pixelmi, ale urcite viem, ze si ho poriadne po prichode skontrolujem, ktovie co tam snim porobia . . .
Jaj metroxbarney napísal:A co to vlastne znamena, ze sa pixel nebude "pouzivat" ? Nebude potom na fotografii vidiet cierny bod alebo tak nieco ?
-
xbarney
Medium Star
A jasne, uz som to niekde pocul ci cital, tak potom to bude v poho.
Akurat po mne prisiel jeden "spokojny" zakaznik, ktory si na dost drahom kavovary uvaril raz kavu a odisiel . . . Dost sa tam na reklamacnom oddeleni hadal, ale nepomohol si. Jednoducho mu povedali, ze to mozu iba poslat na reklamaciu. Tak si zakaznik vypytal papaiere od koho to vozia ( z Madarska) a bude to riesit sam. No tiez nezavidim. Ja som uz len ticho pocuval s tym, ze fotak som uz odovzdal
.
Akurat po mne prisiel jeden "spokojny" zakaznik, ktory si na dost drahom kavovary uvaril raz kavu a odisiel . . . Dost sa tam na reklamacnom oddeleni hadal, ale nepomohol si. Jednoducho mu povedali, ze to mozu iba poslat na reklamaciu. Tak si zakaznik vypytal papaiere od koho to vozia ( z Madarska) a bude to riesit sam. No tiez nezavidim. Ja som uz len ticho pocuval s tym, ze fotak som uz odovzdal
-
KikoKK
Novice
... nabuduce rovno do servisneho strediska
... pre Canon to je www.prolaika.sk
... zbytocne sa to takto predlzuje reklamacia, v servise si do 10 dni vybaveny
... pre Canon to je www.prolaika.sk
... zbytocne sa to takto predlzuje reklamacia, v servise si do 10 dni vybaveny
-
xbarney
Medium Star
Tak po troch dnoch co ho mam doma zistujem, ze pri zazname videa sa zo zvuku nahrava iba velka hladina sumu a nic ine. To iste aj pri nahravani poznamky k fotke, jednoducho pocut len hlasny sum. Ked vypalim hudbe ze by aj mrtveho zobudila az potom nieco trochu cez ten sum pocut. Je to zase chyba fotoaparatu.
O takyto vyrobok nemam zaujem. Je evidentne, ze tieto chyby mal uz od vyroby. Mam nejaku moznost ako sa proti tomuto branit ? Mozem ziadat vymenu ci vratenie penazi ???
Som z toho na narvy.
O takyto vyrobok nemam zaujem. Je evidentne, ze tieto chyby mal uz od vyroby. Mam nejaku moznost ako sa proti tomuto branit ? Mozem ziadat vymenu ci vratenie penazi ???
Som z toho na narvy.