samo sa mi vypina pc
-
Cenayus
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
samo sa mi vypina pc
cauko uplne z nicohonic sa mi sam restartuje pc...skusal soma j reinstal windowsu
mam athlon xp2400+
sata 250g SB
GE FX 5500
Epox 8RDA3+
co stym moze byt?
mam athlon xp2400+
sata 250g SB
GE FX 5500
Epox 8RDA3+
co stym moze byt?
-
Cenayus
Medium Professional
ktore hodnotz teplot vam ma dat<..lenye ked nic nerobim ta moye bvzt v klude yapnutz....napr som inst. AVAST a pred pustenim win robilo scan diosk tak 40min. a v pohode potom naskocil win. a po chvilke ked osm zacal inst. prog. restartlo...Sovietovic napísal:jo môže byť nejaký hardware odpálený kľudneAk ti reinštal nepomohol tak to bude isto niečím hardwarovým
-
Thunderspeed
Amateur
-
Soviet
Darca
Pred rokom sa mi stalo niečo podobného.Keď som klikol na obrázok tak mi resetlo PC.Všetkoišlo normal kým som na nejaký obrázok neklikol alebo kusok viac nevyťažil PC.Dal som to do opravy a trebalo mi nový procák+matičnúCenayus napísal:ktore hodnotz teplot vam ma dat<..lenye ked nic nerobim ta moye bvzt v klude yapnutz....napr som inst. AVAST a pred pustenim win robilo scan diosk tak 40min. a v pohode potom naskocil win. a po chvilke ked osm zacal inst. prog. restartlo...
-
Cenayus
Medium Professional
no tak dufam ze toto nieje moj pripad..nejak to teraz ide ale kd pustim icq tak hned ma to vypne....nemoze byt problem s AVASt-om? alebo niecim takmy?..asi nie coSovietovic napísal:Pred rokom sa mi stalo niečo podobného.Keď som klikol na obrázok tak mi resetlo PC.Všetkoišlo normal kým som na nejaký obrázok neklikol alebo kusok viac nevyťažil PC.Dal som to do opravy a trebalo mi nový procák+matičnúAle skús ten prach možno to tebe pomôže
-
Cenayus
Medium Professional
no ta druha..ale uz natom ficim hodinua v pohode pozeram akurat film takze to ide..tak v com potom??Šu-Do napísal:mas nejaku novu verziu Winu alebo taku ktoru si mal aj predtym a isiel v poho ?
ak ta druha moznost tak potom je to HW..
HDD? ked som instaloval icq6 tak to na konci vzdy vyplo...ak ine programy.ako aj ovladac od grafiky som na 2x instaloval