Odvolanie (prijmacky)

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
kachna
King
King
Používateľov profilový obrázok

Odvolanie (prijmacky)

Príspevok od používateľa kachna »

vcera som mal prijimacky na fpm euba a stala sa mi necakana vec. na ceste z humenneho do bratislavy mal vlak meskanie 183 minut pretoze bola burka velka a povyvracalo stromy na kolajnice co nam neumoznilo pokracovat do ba v riadnom case a prichod sa presunul z 7:00 na 10:00.
avsak po telefonate domov kedy sme stali v ziline 2 hodiny po mna prisiel ujo zo ziliny a pokracovali sme dalej v ceste z povazskej bystrice do ba. na prijimacky som dosiel hodinu a pol po zacati (nestihol som prezentaciu a 40minut od zacati testu z matiky). matiku som nezrobil pretoze 10minut na 10 prikladov je malo a v dosledku toho som bol uz taky nervozny ze som zbabral aj anglinu aj ekonomiu (teda myslim si. vysledok nemam kvoli tomu ze som nebol na prezentacii a nic neviem kde co a ako) a este: nahradny termin mi nechceli dat.
a moja otazka znie: mam sancu s odvolanim sa proti rozhodnutiu ked mi pride papier ze som nezrobil? vypisem dovody preco + ze som chcel na tu skolu ist (vypisem co vsetko som preto robil)..
bude mi to nieco platne? samozrejme mam potvrdenie od zeleznice ze vlak meskal tolko a tolko.
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

No za pokus to určite stojí ale šancu by som tomu nedával . :?
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

podla mna mas pravo na nahradny termin, pretoze ti to prekazila vec, ktora sa nedala predvidat a nemoze za nu nikto. urcite si podaj odvolanie, len by som do neho nepisal co vsetko si pre to robil... pripadne sa porad s nejakym pravnikom, co by robil on. ale odvolanie si urcite podaj
5-ula
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 5-ula »

ja som bola na prijimackach na farmacii a ked sme boli na prezentacii povedali nam ze na nahradny termin mozes ist len bud z velmi vazneho zdravotneho dovodu alebo ked sa ti dve skoly krizuju teda prijimacky na dvoch skolach...ale skus mozno sa ti to podari a teiz na tych mojich prijimackach sa jedna spytala ze co ked bude meskat autobus a ona na to ze to nekaceptuju..tak neviem ale v kazdom pripade drzim palce
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

dakujem
ale ja to musim skusit pretoze som prijaty aj na FEI STU (aplikovana informatika) a tam sa mi velmi nechce ist.
a zase u mnas padol navrch ze budem rok chodit na fei a dam si prihlasku na eu ale to sa mi nepaci...
ci si spravit bacalara a az potom skusit eu zase?
kazdopadne sa budem snazit o nahradny termin az do konca :)
piston
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa piston »

a este si myslim ze by pomohlo aj keby si si zohnal potvrdenie zo zelaznic ze ten vlak meskal a nabehol s tym na skolu
mi-chau
Darca
Darca

Re: Odvolanie (prijmacky)

Príspevok od používateľa mi-chau »

piston napísal:a este si myslim ze by pomohlo aj keby si si zohnal potvrdenie zo zelaznic ze ten vlak meskal a nabehol s tym na skolu
ZHNiLa_KaCHNa napísal:... samozrejme mam potvrdenie od zeleznice ze vlak meskal tolko a tolko.
:roll:
slavo120
Professional
Professional

Re: Odvolanie (prijmacky)

Príspevok od používateľa slavo120 »

mi-chau napísal::roll:
:D :D asi to chalan nepostrehol ....... noo ja osobne si myslim ze v takomto pripade mas praavo na nahradny termin ale je to len moj osobny nazor s ktorym sa tam nemusia vobec stotoznovat :D ... ale skus to :wink:
netam
Novice
Novice

...

Príspevok od používateľa netam »

"Stanoveny termin a miesto prijimacej skusky je zavazny a nie je mozne ho menit."

Takto je to pisane na pozvanke a takto to zdoraznovali aj priamo pred zacatim pisania testov na Fakulte hospodarskej informatiky. No v kazdom pripade vela stastia a za pokus to stoji (hlavne co sa tyka nakladov s PS na EUBU) ;-)
poharvody
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa poharvody »

podla mna ked si uz pokazil anglinu a ekonomiu tak niet o com,ked vies tak vies a podla mna ta nema co tak znervoznit aby si vsetko pokazil....tu matiku by ti mali este uznat ze si meskal a tak...tak skus no...vela stastia aby si mal len milny nazor na tu anglinu a ekonomiu a nakoniec ti aj to dobre dopadne:)
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Re: ...

Príspevok od používateľa bolek »

netam napísal:"Stanoveny termin a miesto prijimacej skusky je zavazny a nie je mozne ho menit."
Toto bolo napisane aj na mojej prihlaske a aj ked som sa pytala, ci sa neda - kryli sa mi dve skoly, tak sa to nedalo posunut. Meskanie je sice iny dovod, ale pochybujem, ze ti to uznaju, ale urcite vyskusaj. Ja som pocula o takom pripade, ze isla skupinka ziakov do BA na prijimacky na medicinu a meskal im bus kvoli havarii a ze vzhladom na to, ze ich bolo viac, tak im to dali pisat v nahradnom termine.
Takze mozno sa podari, drzim place.
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Podla mna ti to neuznaju. "Lepsie" by bolo keby ten vlak meskal viacej aby si to nestihol vobec, takto si vlastne na prijimackach bol a to dokonca na vacsej casti z nich. Blbo povedane, ale myslim ze budes musiet rok na tej informatike byt a potom prestupit.
Napísať odpoveď