Odvolanie (prijmacky)
Odvolanie (prijmacky)
vcera som mal prijimacky na fpm euba a stala sa mi necakana vec. na ceste z humenneho do bratislavy mal vlak meskanie 183 minut pretoze bola burka velka a povyvracalo stromy na kolajnice co nam neumoznilo pokracovat do ba v riadnom case a prichod sa presunul z 7:00 na 10:00.
avsak po telefonate domov kedy sme stali v ziline 2 hodiny po mna prisiel ujo zo ziliny a pokracovali sme dalej v ceste z povazskej bystrice do ba. na prijimacky som dosiel hodinu a pol po zacati (nestihol som prezentaciu a 40minut od zacati testu z matiky). matiku som nezrobil pretoze 10minut na 10 prikladov je malo a v dosledku toho som bol uz taky nervozny ze som zbabral aj anglinu aj ekonomiu (teda myslim si. vysledok nemam kvoli tomu ze som nebol na prezentacii a nic neviem kde co a ako) a este: nahradny termin mi nechceli dat.
a moja otazka znie: mam sancu s odvolanim sa proti rozhodnutiu ked mi pride papier ze som nezrobil? vypisem dovody preco + ze som chcel na tu skolu ist (vypisem co vsetko som preto robil)..
bude mi to nieco platne? samozrejme mam potvrdenie od zeleznice ze vlak meskal tolko a tolko.
avsak po telefonate domov kedy sme stali v ziline 2 hodiny po mna prisiel ujo zo ziliny a pokracovali sme dalej v ceste z povazskej bystrice do ba. na prijimacky som dosiel hodinu a pol po zacati (nestihol som prezentaciu a 40minut od zacati testu z matiky). matiku som nezrobil pretoze 10minut na 10 prikladov je malo a v dosledku toho som bol uz taky nervozny ze som zbabral aj anglinu aj ekonomiu (teda myslim si. vysledok nemam kvoli tomu ze som nebol na prezentacii a nic neviem kde co a ako) a este: nahradny termin mi nechceli dat.
a moja otazka znie: mam sancu s odvolanim sa proti rozhodnutiu ked mi pride papier ze som nezrobil? vypisem dovody preco + ze som chcel na tu skolu ist (vypisem co vsetko som preto robil)..
bude mi to nieco platne? samozrejme mam potvrdenie od zeleznice ze vlak meskal tolko a tolko.
ja som bola na prijimackach na farmacii a ked sme boli na prezentacii povedali nam ze na nahradny termin mozes ist len bud z velmi vazneho zdravotneho dovodu alebo ked sa ti dve skoly krizuju teda prijimacky na dvoch skolach...ale skus mozno sa ti to podari a teiz na tych mojich prijimackach sa jedna spytala ze co ked bude meskat autobus a ona na to ze to nekaceptuju..tak neviem ale v kazdom pripade drzim palce
dakujem
ale ja to musim skusit pretoze som prijaty aj na FEI STU (aplikovana informatika) a tam sa mi velmi nechce ist.
a zase u mnas padol navrch ze budem rok chodit na fei a dam si prihlasku na eu ale to sa mi nepaci...
ci si spravit bacalara a az potom skusit eu zase?
kazdopadne sa budem snazit o nahradny termin az do konca
ale ja to musim skusit pretoze som prijaty aj na FEI STU (aplikovana informatika) a tam sa mi velmi nechce ist.
a zase u mnas padol navrch ze budem rok chodit na fei a dam si prihlasku na eu ale to sa mi nepaci...
ci si spravit bacalara a az potom skusit eu zase?
kazdopadne sa budem snazit o nahradny termin az do konca
Re: Odvolanie (prijmacky)
piston napísal:a este si myslim ze by pomohlo aj keby si si zohnal potvrdenie zo zelaznic ze ten vlak meskal a nabehol s tym na skolu
ZHNiLa_KaCHNa napísal:... samozrejme mam potvrdenie od zeleznice ze vlak meskal tolko a tolko.
Re: Odvolanie (prijmacky)
mi-chau napísal:
...
"Stanoveny termin a miesto prijimacej skusky je zavazny a nie je mozne ho menit."
Takto je to pisane na pozvanke a takto to zdoraznovali aj priamo pred zacatim pisania testov na Fakulte hospodarskej informatiky. No v kazdom pripade vela stastia a za pokus to stoji (hlavne co sa tyka nakladov s PS na EUBU)
Takto je to pisane na pozvanke a takto to zdoraznovali aj priamo pred zacatim pisania testov na Fakulte hospodarskej informatiky. No v kazdom pripade vela stastia a za pokus to stoji (hlavne co sa tyka nakladov s PS na EUBU)
podla mna ked si uz pokazil anglinu a ekonomiu tak niet o com,ked vies tak vies a podla mna ta nema co tak znervoznit aby si vsetko pokazil....tu matiku by ti mali este uznat ze si meskal a tak...tak skus no...vela stastia aby si mal len milny nazor na tu anglinu a ekonomiu a nakoniec ti aj to dobre dopadne:)
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Re: ...
Toto bolo napisane aj na mojej prihlaske a aj ked som sa pytala, ci sa neda - kryli sa mi dve skoly, tak sa to nedalo posunut. Meskanie je sice iny dovod, ale pochybujem, ze ti to uznaju, ale urcite vyskusaj. Ja som pocula o takom pripade, ze isla skupinka ziakov do BA na prijimacky na medicinu a meskal im bus kvoli havarii a ze vzhladom na to, ze ich bolo viac, tak im to dali pisat v nahradnom termine.netam napísal:"Stanoveny termin a miesto prijimacej skusky je zavazny a nie je mozne ho menit."
Takze mozno sa podari, drzim place.