Preco muzi po sexe zaspia ? :)
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
preco nie? niekedy fakt clovek padne unavou. ja som spal dost casto. a preco? tak ked som dosiel za frajerkou po celom dni v skole, uvaril obed, zjedol obed, urobili sme daku spolocnu fyzicku aktivitu, tak potom sa mi oci same zatvarali od unavy, netvrdim ze som zaspal hned ale do tych 15 minut urcite. lebo som uz jednoducho nevladal.
asi nie simidnight_man napísal:neviem ci som ten spravny na prispievanie do tejto temy..ale ako niekdo moze zaspat? pri takom niecom?....sak ked sa zenska hra na pritulnu macickuto sa da aj zaspat pritom?
![]()
-
dew6
Light Star
Prečo práve len muži?Veď aj ženy môžu po sexe zaspať, no myslím, že to veľmi záleží aj od toho, aké obdobie ten človek prežíva atď.
Napríklad ja som niekoľkokrát zaspala aj pred, no to bolo v období, keď som bola počas dňa vyťažená, v noci som sa učievala a keď som sa cez víkend konečne dostala k priateľovi, jednoducho som zaspala...
Zaspávajú aj ženy, ibaže nie každá si to vie priznať....
Napríklad ja som niekoľkokrát zaspala aj pred, no to bolo v období, keď som bola počas dňa vyťažená, v noci som sa učievala a keď som sa cez víkend konečne dostala k priateľovi, jednoducho som zaspala...
-
aruN
Professional
Re: Preco muzi po sexe zaspia ? :)
sry za OT ale neda mi to nenapisat,tu aspon vidno ako si vazis zenyToxikoman napísal:Dneska som pocuval v radiu take mrte odpovede padali na tuto otazku..Tak sa chcem opytat vasJa si myslim ze po sexe je zena uz nepotrebna
hh
erytrocit ak zas je problem s temou mozes ju zamknut
-
bocian
Light Professional
jjdew6 napísal:Prečo práve len muži?Veď aj ženy môžu po sexe zaspať, no myslím, že to veľmi záleží aj od toho, aké obdobie ten človek prežíva atď.
Napríklad ja som niekoľkokrát zaspala aj pred, no to bolo v období, keď som bola počas dňa vyťažená, v noci som sa učievala a keď som sa cez víkend konečne dostala k priateľovi, jednoducho som zaspala...![]()
No ja si nie som isty ze ked muz zaspi tak je to neucta voci zene... Niekde som cital ze muz zaspi ked si fakt uzije sex a ked mu je s danou osobou dobre... no ale z druhej strany chlap moze zaspat ked je unaveny alebo ked si chcel len uzit...
tu som nasiel daco k teme
http://www.bleskovky.sk/cl/10174/160611 ... ed-zaspia-
tu som nasiel daco k teme
-
Pedrossino
Novice
-
Kibo
Hardcore addict
dobre to bolo vysvetlene vo filme Mas padaka v casti ked boli v tom striptizovom bare