popravde je to dosť škaredé, veľmi fádne, "bez ladu a skladu", neviem čo si tým chcel vyjadriť, font sa mi nepáči ale vobec, a celé mi to pripadá také "old school" [ ].
Ale skúšaj ďalej a uvidiš časom to príde samo a budeš sa len zlepšovať. Ale hlavne ťa to musí baviť a musíš mať chuť..
Lord_3D napísal:popravde je to dosť škaredé, veľmi fádne, "bez ladu a skladu", neviem čo si tým chcel vyjadriť, font sa mi nepáči ale vobec, a celé mi to pripadá také "old school" [ ].
Ale skúšaj ďalej a uvidiš časom to príde samo a budeš sa len zlepšovať. Ale hlavne ťa to musí baviť a musíš mať chuť..
Spravil som nieco podobne ako tu moj kolega, o ktoreho vytvore sa tu tolko diskutovalo. Ale s ciernym pozadim a modrou farbou - a slabsim bloom efektom
kenny19 napísal:Spravil som nieco podobne ako tu moj kolega, o ktoreho vytvore sa tu tolko diskutovalo. Ale s ciernym pozadim a modrou farbou - a slabsim bloom efektom
hod tomu torusu viac segmentov a mas tu istu uroven
uplink napísal:hod tomu torusu viac segmentov a mas tu istu uroven
Niekomu stale nedoslo ze mne ako designerovi islo najma o kompoziciu, farbu a celkovy vysledok, nie narocnost vypracovania. Vsak ja o sebe nemozem tvrdit ze som nejaky skiller na 3d grafiku, tiez sa este len ucim..
To nevadi, ja mam maxa nainstalovaneho presne tyzden. No spravit toto som nemal problem. Stale sa ucim. Ten material som si spravil sam, hoci tvoj je ovela lepsi, no keby niekto chcel, dam mu parametre. Predsa sa tu nemusite hadat....
Zdravicko rozhodol som sa ze aj ja sem nieco pridam....Som dnes nainstaloval gimp celkom slusny soft pre mna je to jednoduchy obrazok iba ciary ceruzkov a potom rozmazavanie prstom
Nic v tom nehladajte som chcel vediet ako funguje ceruza a som taky daky divny utvar vytvoril tak som hodil dokola ciernu a potom este cervenu.....Co poviete??